Din første dildo: Kjøp billig

På jakt etter dildo nummer èn

Er du på jakt etter din første dildo, så er det veldig gunstig å velge en som er billig slik at du ikke bruker masse penger på noe som du ikke er fornøyd med. Bruk av dildo er akkurat som sex – du vet aldri hva du er fornøyd med og liker før du har prøvd det. Derfor kunne det kanskje vært noe med test av mange dildoer før man tar de i bruk, men dette går nok dessverre ikke…

Vårt tips er i hvert fall; din første dildo skal være billig.

Nå er det også slik i sexleketøy-bransjen at pris gjenspeiler kvalitet, men en dildo til 200 kr er ikke nødvendigvis veldig dårlig bare fordi den har en lavere pris enn feks  den med mest detaljer og høyest pris. Det som skiller en dyr fra en billig dildo er nettopp størrelse og detaljer. Nå har også dildobransjen og utviklingen kommet såpass langt at du kan skaffe sexleketøy som gjør alt fra å lage lyd til å sprute ut vann – om dette er noe man ønsker…

2. Klikk deg inn på dildoseksjonen og se etter noen billige dildoer som kan være gunstige.

Du kan også se nederst i dette innlegget om du har lyst på noen av de vi har listet opp der. Vi har nemlig tatt oss bryet med å rangere dildoer etter hvor gode og billige de er for deretter å sette opp fire stykker som vi er svært fornøyd med.

Det er mange gode artikler som er gode å lese for deg som ser etter en dildo:

3. Kjøp den du har lyst på og som du føler treffer dine behov på den beste mulige måten.

Hos Kondomeriet får du vel også orgasmegaranti (om jeg ikke tar helt feil..?), noe som gjør at du helt sikkert kan klage om du ikke oppnår klimaks ved bruk av dildoen.

4. Du kan betale med bankkort og/eller VISA sammen med nettbanken din – eller Paypal.

Dette er jeg litt usikker på, men det tar bare et par minutter uansett. Og så har du herligheten i posten om et par dager.

Oversikt over nettbutikker som selger dildoer

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Legg igjen en kommentar