Intervju med prostituert: En gledespikes tanker og bekjennelser

Etter å ha lest litt rundt på diverse fora om norske prostituerte og hvordan markedet fungerer, så ble jeg litt nysgjerrig på hvordan det hele fungerer. Her er litt om en prostituerts tanker og bekjennelser. Det er en god del spørsmål og svar fra en prostituert her som både kan være spennende og lese samt lærerikt.

Ekte intervju med en norsk prostituert

Her er spørsmål og svar som en prostituert (ekte , norsk) har svart på:

1. Hvor gammel er du, hva driver du med og hvor jobber du?

Jeg er i slutten av tyveårene, bosatt et litt mindre sted nærme Oslo og jobber som prostituert – med studenttilværelsen på siden av jobben.

Det skal sies at de fleste av kundene mine oppholder seg i Oslo. Det vil ikke si at de bor i Oslo, men veldig mange kommer på forretningsreise fra andre steder i landet. Nå er det også sånn at jeg har en ganske «fast» kundebase. Rundt 60-70 % av kundene mine har jeg sett minst èn gang før.

Det å skaffe seg nye kunder kan være både utfordrende mentalt, men også farlig.

2. Hva er timeprisen og hva er det normalt at folk betaler?

Timeprisen for min vanlige tjenester er 2000 norske kroner. Dog er det mange som ønsker ekstra tjenester som analsex og bondage eller noen spesielle kostymer som jeg skal ha på. Da blir det fort en dobling i prisen.

Den jevne kunde betaler nok rundt 2500 norske kroner.

Selv prøver jeg alltid å holde et så høyt servicenivå at kundene kommer tilbake til meg. Jeg vet at det finnes så mange øst-europeiske damer på markedet nå at prisene presses litt nedover.

3. Kan vi få høre en litt kjedelig opplevelse du har hatt i jobben som prostituert?

Det er en gang slik at ikke alle dager er like. Og heller ikke like morsomme.

En gang var det en fyr som ringte på forhånd og sa at han kom til å komme, men da han kom frem viste det seg at han hadde en sær hudsykdom som gjorde at hele fyren var dekket med psoriasis eller noe liknende. Noe som gjorde at jeg ikke orket å ha sex med han da jeg rett og slett fant det litt vemmelig og farlig i og med at jeg ikke visste om det kunne smitte. Noen biolog er jeg ikke akkurat. 🙂

Man må også tørre å si nei til kunder hvis man føler ubehag. Det at han hadde en hudsykdom er ikke ensbetydende med at han var farlig eller ubehagelig.

4. Får du ekte orgasmer?

Det kommer an på om mannen gir meg det. Men i de aller fleste tilfeller får jeg ikke det i den situasjonen, nei.

Likevel merker jeg helt klart at de fleste menn blir tente at at kvinnen stønner og har det godt. Jeg ligger ikke akkurat der som en slapp fisk og spreller med beina. Det er viktig å vise at man elsker sexen. Noe jeg faktisk gjør.

5.  Hvor mange av dine kunder er jomfru? Og hvordan behandler du disse?

Så vidt jeg kan huske kan jeg bare huske èn som var jomfru, og han var vel såvidt fylt 18 år. Spurte han om han virkelig hadde lyst til å debutere på denne måten, noe han var hundre prosent sikker på. Jeg gikk jo selvfølgelig mye senere frem med fyren og unngikk å suge han som følge av at jeg var redd for at han ville komme med en eneste gang.

Men vi hadde en fin kosetid vi, altså – bare at den varte rundt 10 minutter i stedet for det vanlige som er rundt 30 minutter.

Andre artikler som omhandler prostitusjon

Legg igjen en kommentar