Erotisk novelle – sexleketøyet på hytteturen

«Sexleketøyet på hytteturen»

Som regel pleier vi ikke å tillate erotiske noveller her på siden, men det kan være fint noen ganger å ha en god miks av hva som kan tillates og ikke slik at vi kjører etter prinsippet «alle skal få». Men her kommer i hvert fall en erotisk novelle (ekte og virkelighetsbasert) fra en hyttetur som vi gutta dro på for vel fire eller fem år siden.

Vi var blitt 17 år og endelig fått lov til å kjøpe moped. I Nord-Trønderlag er det ikke veldig strengt med tanke på alder når det kommer til motoriserte kjøretøy, men vi kjørte det nå i hvert fall i gang i håp om litt erotikk ikke så langt unna hjemstedet mitt.

To vakre jenter og en bar overkropp

Endte opp med å kjøre meg vill en dag etter at vi ankom hytta, og fikk øye på de to vakreste jentene jeg noen gang har sett. Gikk bort og spurte om de var klar for  et nachspiel med åtte kåte gutter, noe som gjorde dem både fuktige og klare til fest. Etter å ha dunket nedpå en vinflaske hver tok de mot til seg og kom inn på hytta – hvor jeg sto i bar overkropp.

«I dag skal jeg elske med min første kvinne», sier en av kompisene mine. Vi trodde på han.

Jeg kom til hjem til hytta tidligere, men ventet endeløst på at de to jentene skulle ankomme. Nå skal jeg ikke overdrive, men kvaliteten på jentene overgikk alt jeg hadde sett tidligere fra skolen. Husker jeg var hodestups forelsket i en blondine som het Julie, men hun var dessverre lovet bort til en av fotballgutta i B-klassen. Men men. Nå var det bare å vente på dem, og jeg skulle

Bygg selvtillit som mannen i historien.

dundre løs i vaginaen slik de aldri har blitt dundret løs før.

Staken mellom bena

Det tok vel bare fem minutter fra de ankom til jeg lå med staken mellom bena på hun første. Blond, store pupper og et vakkert smil – det er vel alt jeg kan huske. Dro noen frekke gloser da jeg spurte om hun ville ha spruten min i ansiktet, noe hun ikke ville. Hun fikk det allikevel – og sa senere at dette var som  å være med i en pornofilm med verdens kjekkeste mann.

Kompisen min tok til mot etter å ha sett en del «public sex»-videoer på Xvideos og valgte den litt mer dristige versjonen – nemlig å dra ut i mørket og dundre løs. «Etter en dag på flæ er du den beste avslutningen!», uttalte han senere til henne. De utvekslet telefonnummere, men verken han eller henne har noensinne ringt igjen. Den dag i dag går det ikke en time uten at han tenker på denne fantastiske erotiske opplevelsen som skulle forandre livet hans drastisk.

Andre sexnoveller du vil like…

Legg igjen en kommentar