14 spennende & erotiske ting å gjøre med kjæresten

Hva dere kan gjøre sammen avhenger veldig mye på hva slags personer dere er, begge to. Hva slags humor har dere, hva gjør dere sammen, hvor nært forhold har dere, hvor lenge har dere vært sammen m.m.

Dette er ting som er viktige å tenke på når dere skal finne erotiske aktiviteter sammen.

Det å finne på noe nytt og spennende å gjøre med en partner kan være utrolig givende. For både deg og partneren din.

Når man kommer inn i et spor hvor «vaniljesex» blir standarden, så mister man litt piffen. Man får ikke lyst til å utforske det livet har å by på.

Derfor satt jeg meg ned og skrev ned hele 14 ting som kan hjelpe deg og kjæresten med å komme nærmere hverandre.

Liste: gode tips til erotiske aktiviteter med en partner

 • Nå som våren snart kommer. Gå turer ute, føl på stuasjonen. Dere behøver ikke alltid å gjøre masse. Bare føl på det å være sammen. Nyt det! Stillhet er også gull, men ha smilet på gli, ikke forvent all verden. Bare ta det med ro..

 • Hvis dere er litt gærne kan dere gjøre litt sprøere ting. Sex kan dere ha over alt, ikke bare i senga. Gå på en kinofremvisning som er lame og kjedlig (lite folk altså.) Beføl hverandre, og se hva som skjer. Sex ute er også digg, og på offentlig toalett (så lenge hygienen er OK.) Vær derimot forsiktig med sånt hvis dere bor på et lite sted. Men reis også til større plasser og fyr løs. Hehe.

 • Strekk grensene. Se hva som går og ikke går. Prøve nettdating selv om dere er sammen? Fortell hverandre ALT SAMMEN. Hvis dere er trygge på hverandre kan slikt trekke dere sammen enda bedre.

 • Har dere en god felles venn/venninne? Sex FTW! Trekant med en felles pulevenninne er heftige saker. Men ikke så heftig hvis det er en tredje mann med hårete baller. Må være ei jente (må ikke, men men.)

 • Gå på teater sammen. Gå på aktiviter og gjør ting sammen.

 • Rollespill! Her er det mye gøyalt dere kan finne på. Dere kan for eksempel gå nakne  hele tiden i leiligheten noen dager (men det er litt guffent, fordi snabben ofte henger der den ikke skal.. så anbefaler en tanga eller lignende. Hehehe.) Ellers kan dere drive litt sado. Du eller henne skal være mester for en helg eller lignende. Alt hun/du befaler må skje. Og hvis ikke, blir det straff å få.

 • Lag pornofilm sammen. Sladd den maksimalt !!! VIKTIG VIKTIG! Legg den ut på empornium, puretna og thepiratbay.. sjekk kommentarene og fyr laus. Men for all del SLADD! Hehe…

 • Lær henne å gjøre gutteting. Du må gjøre jenteting. Mens dama nerder forran pcn, kan jo du .. øhh.. gjøre jenteting? Barbere leggene, farge håret, sminke deg (nei!!! ikke gjør det. Det er bare gay!) Sortere fotoalbumet, skifte på senga og støvsuge. Hoho.

 • Drekk dere drita fulle sammen – alene! Fyllesex FTW!

 • Utvikle et hemmelig språk som bare dere kan. Lær 10 nye ord pr dag (eller noe slikt) og før dere vet ordet av det (hehe, ordspill) har dere et hemmelig språk som ingen andre skjønner. Hoho.

 • Send dirty mms meldinger til hverandre. Og fortell hva som skal skje … bare hun/du kommer hjem. Oooo.

 • Matorgie?

 • Gå i håndjern i lag… lenge. Så lenge dere kan. (eller tau, det ser mer normalt ut. Hehe.

 • En av dere, lat som dere er handikapet – og bare må ha hjelp av partneren. F.eks. kan en av dere være blind en hel dag. Det bringer dere bedre sammen.

  nååå gidder jeg ikke skrive mer. Dette jeg kom på i farten.

Tre bonus-tips

Vi i Erotikkguiden har skrevet mange gode artikler som handler om hvordan par kan komme nærmere hverandre.

Dette gjelder spesielt par som kanskje opplever en litt tung tid på soverommet og har «gått litt lei av hverandre».

Her er derfor tre ekstra opplevelser dere kan gjøre sammen:

 • Begynne med en god gammeldags erotisk massasje. Vi har skrevet en guide om hvordan du kan utføre erotisk massasje på en god og ikke-pinlig måte. Den guiden kan du lese her.

 • Kjøp noe sexleketøy sammen. Det trenger ikke være noe stort eller utfordrende – ei heller dyrt. Man kan begynne med noe veldig enkelt som en orgasmekrem til henne eller en penisring til han. Slike ting kan være med på å utforske nye deler av sexlivet. Om du ønsker å finne en full oversikt over de beste nettbutikkene som selger sexleketøy i Norge, så kan du sjekke denne kjøpsguiden.

 • …og skulle dere være av typen som liker rollespill, så kan det være spennende å prøve noen nye kostymer. Selv har jeg hatt svært god erfaring med å kle meg ut som en sexy sykepleier for mannen min. Han får god behandling! 🙂

Min opplevelse

Tog er mer romantisk. Tro du meg. For fire år siden var jeg dødens forelsket i ei utrolig flott jente. Vi gikk begge på vgs. Ofte tok 1 time med tog tidlig kl 05.00, slik at jeg kunne ta toget sammen med jenta mi når vi skulle til skolen kl 08. Hu sov som regel på toget, men da satt jeg bare å så på henne – utrolig flott.

Vi satte oss alltid på en fire-seter i en tom vogn, og hadde det mye moro sammen spesielt på vei hjem fra skolen (selv om jeg måtte ta toget tilbake igjen.) Det hente hun sang litt stille og søtt for meg også. Av og til kosekranglet vi, det var også nice. Ooooh… savner den tiden.

Vi endte faktisk opp med å bli sammen etter hvert. Da hadde vi dampende het sex sammen, noe som jeg hadde lengtet etter helt siden første gang jeg så henne.

Legg igjen en kommentar