Erfaring med Kondomeriet

Erfaring med Kondomeriet.no

Screenshot:

Et screenshot av Kondomeriet.no.

Et screenshot av Kondomeriet.no.

Vi har testet ut Norges største nettbutikk for sexleketøy for å sjekke om det er noe tess å bruke dem, eller om man bør gå over på noe andre alternative nettbutikker når man skal ha sexleketøy og annet godt. Det skal sies at vi prøvde å bestille noen produkter i stedet for èn da vi ønsket å sjekke kvalitet og leveringstid – i tillegg til å sammenlikne priser med andre forskjellige nettbutikker i Norge.

For det er ingen tvil om at andres erfaringer med Kondomeriet er bra skal man tro Google.com.

Hva kjøpte vi?

Èn dildo, et stk glidemiddel og et såkalt “frekt kostyme”.

Hvor kjøpte vi det?

Vi valgte denne gangen å bruke nettbutikken til Kondomeriet da vi ønsket å få erfaring herfra når det kom til leveringstid og eventuelle kostnader på frakt. Det er mange erotiske nettbutikker på det norske markedet, så vi måtte gjøre oss helt 100 % sikre på at vi fant den beste.

Hvor lang tid tok det før varene kom?

Vi bestilte sent en søndags kveld, og fikk varene på døren tirsdag morgen. Med andre ord tok det èn virkedag å sende ut varene og vi fikk dem dagen etter. Kudos for hurtig levering – vi har opplevd tidligere at andre erotiske nettbutikker har brukt 3-5 dager.

Hvordan var prisene i forhold til andre nettbutikker?

Kondomeriet har gode priser og et veldig godt utvalg. De varene vi kjøpte fant vi faktisk ikke billigere noen andre steder på nettet, noe som sier oss at vi har gjort et godt kupp da vi bestilte varene herfra. Ikke bare var det hurtig frakt, men vi fant mest sannsynlig også det billigste sexleketøyet på markedet.

Hvordan var kvaliteten?

Glidemiddelet var som alle andre glidemidler – helt okay. Dildoen var av god kvalitet, mens det frekke undertøyet kanskje skulle hatt en litt mer presis størrelsesorden.

Vi har tidligere erfaring med at Kondomeriet leverer kvalitet og at det er en grunn til at dette er Norges største nettbutikk innenfor erotikk.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera