Erfaring med Kondomeriet

Erfaring med Kondomeriet.no

Screenshot:

Et screenshot av Kondomeriet.no.
Et screenshot av Kondomeriet.no.

Vi har testet ut Norges største nettbutikk for sexleketøy for å sjekke om det er noe tess å bruke dem, eller om man bør gå over på noe andre alternative nettbutikker når man skal ha sexleketøy og annet godt. Det skal sies at vi prøvde å bestille noen produkter i stedet for èn da vi ønsket å sjekke kvalitet og leveringstid – i tillegg til å sammenlikne priser med andre forskjellige nettbutikker i Norge.

For det er ingen tvil om at andres erfaringer med Kondomeriet er bra skal man tro ulike anmeldelser som kommer via Google.

Liste: våre anbefalte erotiske nettbutikker

Først og fremst ønsker vi å fremheve de nettbutikkene vi alltid bruker til å kjøpe erotiske leker.

Dette er butikker vi i Erotikkguiden kan gå 100 % god for. Ofte har de norske eiere (i motsetning til Kondomeriet, les saken på E24). Dette er også nettbutikker som har stort utvalg av erotiske artikler, rask frakt og utrolig hyggelig kundeservice.

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Vår erfaring med Kondomeriets nettbutikk

Hva kjøpte vi?

Èn dildo, et stk glidemiddel og et såkalt «frekt kostyme». Totalt sett kom handlekurven på litt over 1200 kroner. Men det er jo alltid verdt å investere en god del penger inn i

Om du ønsker å kjøpe disse frekke lekene selv, så har vi skrevet noen artikler som vi mener at du bør ta en titt på:

Kondomeriet selger sexleketøy

Hvor kjøpte vi det?

Vi valgte denne gangen å bruke nettbutikken til Kondomeriet da vi ønsket å få erfaring herfra når det kom til leveringstid og eventuelle kostnader på frakt. Det er mange erotiske nettbutikker på det norske markedet, så vi måtte gjøre oss helt 100 % sikre på at vi fant den beste.

Som tidligere nevnt i artikkelen, så er vi i Erotikkguiden glad for at det finnes et stort mangfold av erotiske nettbutikker i Norge. Veldig mange klikker seg automatisk inn på Kondomeriet.no når de skal handle erotisk leketøy. Det er en stor tabbe.

Vi har også brukt nettsiden Erotikknett.no veldig mye. Her kan du lese mer om vår anmeldelse av den nettbutikken – og hvorfor vi mener at den er Norges beste.

Hvor lang tid tok det før varene kom?

Vi bestilte sent en søndags kveld, og fikk varene på døren tirsdag morgen. Med andre ord tok det èn virkedag å sende ut varene og vi fikk dem dagen etter. Kudos for hurtig levering – vi har opplevd tidligere at andre erotiske nettbutikker har brukt 3-5 dager.

Kondomeriet er med andre ord god på hurtig frakt.

Hvordan var prisene i forhold til andre nettbutikker?

Kondomeriet har OK priser og et veldig godt utvalg. De varene vi kjøpte fant vi faktisk ikke billigere noen andre steder på nettet, noe som sier oss at vi har gjort et godt kupp da vi bestilte varene herfra. Ikke bare var det hurtig frakt, men vi fant mest sannsynlig også det billigste sexleketøyet på markedet.

Dog skal det sies at veldig mange norske erotiske nettbutikker selger ulike varer. Det vil si at det nærmest er umulig å utføre en prissammenligning på tvers av butikkene.

Hvordan var kvaliteten på produktene?

Vi vet jo alltid at Kondomeriet som oftest leverer kvalitet.

Glidemiddelet var som alle andre glidemidler – helt okay. Dildoen var av god kvalitet, mens det frekke undertøyet kanskje skulle hatt en litt mer presis størrelsesorden.

Vi har tidligere erfaring med at Kondomeriet leverer kvalitet og at det er en grunn til at dette er Norges største nettbutikk innenfor erotikk.

Anmeldelser på andre nettsider

Det vi i Erotikkguiden mener er ikke nødvendigvis fasit.

Til tross for at vi noen ganger liker å tro det.

Derfor kan det være greit å vite hvilke erfaringer andre nordmenn har med Kondomeriet. Her er et par lenker du kan se på for å lese mer om andres erfaringer:

Våre andre artikler om Kondomeriet

Ofte stilte spørsmål

✅Anbefaler dere å handle erotiske leker fra Kondomeriet?

Nei, vi i Erotikkguiden mener helt klart at det er finnes bedre erotiske nettbutikker på det norske markedet.

Du finner en full liste over anbefalte nettbutikker øverst i denne artikkelen.

✅Når begynte Kondomeriet å selge sexleketøy i Norge?

Kondomeriet ble stiftet i 1987.

Nettbutikken ble, som du kanskje forstår, stiftet flere år senere. Men Kondomeriet er den største aktøren på salg av sexleketøy i Norge. Den posisjonen i markedet kommer de nok til å ha lenge.

✅Hvorfor er prisene hos Kondomeriet høyere?

Kondomeriet er en bedrift som også må dekke kostnader i form av sine fysiske butikker.

Derfor er det enkelte varer hos Kondomeriet som ligger høyere i pris enn hos for eksempel Erotikknett.

Legg igjen en kommentar