Glidemiddel – noe man bør kryde sexlivet med

Det lønner seg å kjøpe et glidemiddel

Det kan i aller høyeste grad lønne seg for både menn og kvinner å benytte seg av et glidemiddel. Selv om det ikke nødvendigvis er et behov , finnes det fortsatt en rekke virkelig gode grunner for å kjøpe seg et glidemiddel.  Glidemiddel gir for eksempel en helt annen følelse under samleie. Resultatet varierer fra par til par, men det er verdt et forsøk for å se om det blir noe resultater ut av det .

På dagens marked er det mange forskjellige typer, og du trenger ikke akkurat være rakettforsker for å forstå at noen er bedre enn andre – og det er ofte slik at dette gjenspeiles veldig på prisen. Om du har en formening om hvilke egenskaper du ønsker at ditt glidemiddel skal ha, så skal det ikke være veldig vanskelig å finne et som passer. Det finnes en rekke leverandører for disse glidemiddlene, men det er best å gjøre litt research for å være sikker på at du får det beste produktet for pengene.

De fleste opplever at følelsene blir intensivert med bruk av enten et glidemiddel som varmer opp vagina og penis eller kjøler det ned – det finnes nemlig varianter for begge deler. Du vet aldri før du prøver.

Ulike typer glidemiddel (tester)

Putt glidemiddel inne i kondomet

Noen ganger lønner det seg å benytte seg av glidemiddel når en kondom er nødvendig for samleie. Selv om det er nok naturlige safter i omløp for å fullføre oppgaven, kan de positive følelsene bli forbedret for mannen hvis det er en svært stor mengde glidemiddel lagt på tuppen av kondomet. Dette gir litt ekstra bevegelse inni kondomet og vil øke nivået av nytelse uten tvil. Du må være forsiktig med å bruke for mye i og med at kondomet kan falle av.

Du finner muligheter for glidemiddel med smak, farge og egentlig alle andre egenskaper som du kan tenke deg i en seksuell kontekst. Vi anbefaler egentlig hetenettr.no for kjøp av glidemiddel da de som regel har det største og beste utvalget.  Og husk at du kan kjøpe med deg massasjeolje i samme slengen slik at du kan prøve litt av hvert.

Lykke til med kjøp av glidemiddel!

Legg igjen en kommentar