Hva er de mest vanlige sexstillingene for nordmenn?

Vanlige «norske» sexstillinger

Norge er jo et ganske konservativt land når det kommer til sex. Historisk sett har det vært en ganske klar linje på hva nordmenn driver med i sengen, men det har utviklet seg utrolig mye de seneste årene.

Likevel viser det seg at vi er et av de mer seksuelt aktive folkeslagene i verden. TheCultureTrip.com har nemlig avslørt at hele 35 % av nordmenn når klimaks minst èn gang hver dag. Og de aller fleste gjør det sammen med en partner – ikke alene med hjelp av Pornhub.

Inntoget til sexleketøy skal selvfølgelig ha en stor del av æren til at nordmenn har blitt såpass mye mer åpne til å prøve ut noe nytt. At Kondomeriet har kjørt mange reklamer på TV med forskjellige «morsomme» sexscener har gjort ting litt lettere.

Vi i Erotikkguiden kan stolt fremvise de mest vanlige sexstillingene som forekommer mellom norske par.

Et vanlig norsk samleie viser seg å gå i takt med følgende sexstillinger:

1. Forspill.

Kan forspill egentlig kalles en sexstilling?

Forspill med enten fingring, runking eller oralsex. Ganske standard. Det utføres ikke alltid, men som regel dersom man trenger ”noe ekstra” for å bli veldig kåt.

Selv er jeg meget seksuelt aktiv. Mine forspill kan blant annet bestå av:

  • Onani i både penis og vagina.
  • Lek med analen (enten med fingrene eller en buttplug)
  • Dirty talk. Og gjerne mye av det. Skulle du ønske å lære deg mer om dirty talk, så kan du lese denne fine guiden.
  • Slikking og suging.

Nå har jeg hatt ganske mange norske seksualpartnere. I Norge virker det nesten som om at menn krever en god blowjob før man går i gang.

Heldigvis (for dem) elsker jeg å suge.

Relevant artikkel: Etter å ha blitt frustrert over mange norske menn, så har vi skrevet en guide for å hjelpe dere med å «komme i gang» der nede. Derfor kan vi varmt anbefale artikkelen «Hvordan fingre en kvinne«. Her får du nok mange tips som du lurer på….eller ikke nødvendigvis lurer på, men mest sannsynligvis trenger. 😉

2. Misjonærstilling.

En stilling de aller fleste som har hatt sex eller sett pornofilm har et greit kjennskap til. Mannen ligger over kvinnen og penetrerer mellom benene hennes da de ligger på hver sin side av mannen. Kvinnen på rygg, mannen holder seg oppe med enten egne ben eller armer.

Misjonær er liksom det…man begynner med.

Spesielt hvis man ikke kjenner partneren sin så godt. I og med at nordmenn er «konger av one night stands» (kilde: Nettavisen), så er det veldig sjelden at vi kjenner den vi har sex med….hehe….

Dama ligger på ryggen og får mannen over seg. Enkelt og greit. De aller fleste som har hatt sex kjenner godt til misjonærstillingen.

Relevant artikkel: Hvis du elsker misjonærstillingen, så mener vi i Erotikkguiden helt seriøst at du må sprite opp sexlivet ditt litt mer. Vårt tips er at du kjøper deg noe sexleketøy av høy kvalitet. I denne artikkelen kan du finne de beste nettbutikkene hvor du kan kjøpe sexleketøy trygt og godt: «Billig sexleketøy: 6 anbefalte nettbutikker«.

3. Doggystyle.

En posisjon som også er veldig kjent. Mannen bak kvinnen der kvinnen enten ligger med ryggen til mannen eller står på alle fire og får penetrasjonen bakfra. Kan fungere til både vaginal og analsex.

Skal jeg være helt ærlig med deg?

Dette er det som skjer inne i hodet mitt når jeg tenker på å bli tatt i doggy av en deilig norsk mann:

Jeg vil ha hard p*** NÅ! NÅ!!!!

Det å bare bøye seg over og la mannen gjøre jobben ferdig er så deilig. Gjerne et godt sprut ut over korsryggen og rumpa også. Da er konemor fornøyd for kvelden. 🙂

Relevant artikkel: La oss gjøre det enkelt og greit. Vi har skrevet en artikkel som heter «Liker damer doggy style?«. Det kan vel ikke bli mer rett på sak enn det.

4. Reverse Cowgirl.

Dette er også en sexstilling som er svært populært blant nordmenn. Hvis man kjenner til begrepet ”kvinnen oppå”, så vil man ha en ganske grei anelse om hvordan reverse cowgirl vil være. En motsetning av denne – altså at kvinnen har ansiktet motsatt vei mens hun ”rir” på penis og viser mannen ryggen vil være en grei beskrivelse av sexstillingen.

Om du lurer på hvordan den ser ut, så kan du søke den opp på internett. Det er nok av illustrasjoner, bilder og videoer som kan gi deg inspirasjon om sexstillinger. Har du klikket deg inn på denne artikkelen for å få inspirasjon til hvordan du kan bedre sexlivet ditt, så vil jeg anbefale at du enten kjøper sexleketøy eller prøver ut de gitte sexstillingene.

Legg igjen en kommentar