Hva er de mest vanlige sexstillingene for nordmenn?

Vanlige “norske” sexstillinger

Norge er jo et ganske konservativt land når det kommer til sex. Historisk sett har det vært en ganske klar linje på hva nordmenn driver med i sengen, men det har utviklet seg utrolig mye de seneste årene.

Inntoget til sexleketøy skal selvfølgelig ha en stor del av æren til at nordmenn har blitt såpass mye mer åpne til å prøve ut noe nytt.

Et vanlig norsk samleie viser seg å gå i takt med følgende sexstillinger:


1. Forspill
.

Forspill med enten fingring, runking eller oralsex. Ganske standard. Det utføres ikke alltid, men som regel dersom man trenger ”noe ekstra” for å bli veldig kåt.

2. Misjonærstilling.

En stilling de aller fleste som har hatt sex eller sett pornofilm har et greit kjennskap til. Mannen ligger over kvinnen og penetrerer mellom benene hennes da de ligger på hver sin side av mannen. Kvinnen på rygg, mannen holder seg oppe med

En dildo som også finnes som vibrator. Foto: Erotikknett.no

enten egne ben eller armer.

3. Doggystyle.

En posisjon som også er veldig kjent. Mannen bak kvinnen der kvinnen enten ligger med ryggen til mannen eller står på alle fire og får penetrasjonen bakfra. Kan fungere til både vaginal og analsex.

4. Reverse Cowgirl.

Dette er også en sexstilling som er svært populært blant nordmenn. Hvis man kjenner til begrepet ”kvinnen oppå”, så vil man ha en ganske grei anelse om hvordan reverse cowgirl vil være. En motsetning av denne – altså at kvinnen har ansiktet motsatt vei mens hun ”rir” på penis og viser mannen ryggen vil være en grei beskrivelse av sexstillingen.

Om du lurer på hvordan den ser ut, så kan du søke den opp på internett. Det er nok av illustrasjoner, bilder og videoer som kan gi deg inspirasjon om sexstillinger. Har du klikket deg inn på denne artikkelen for å få inspirasjon til hvordan du kan bedre sexlivet ditt, så vil jeg anbefale at du enten kjøper sexleketøy eller prøver ut de gitte sexstillingene.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera