Hvordan få dama til å suge deg?

Det har kommet inn et spørsmål fra en ganske fortvilet type som har hatt kjæreste en god stund, men hun liker ikke å suge han. Det er en ganske ærlig sak det, men vi måtte bare ta med noen svar som kommer fra forskjellige folk samt gi våre egne tips til hvordan han kan få dama til å suge seg.

Her er noen tips til hvordan man gjør veien til blowjob lettere.

Denne artikkelen startet som et svar på et brukerspørsmål fra en av våre lesere. Lengre ned i artikkelen gir vi deg helt tydelige tips til hva du trenger å «ha» for å øke sannsynligheten for en blowjob. Og ja – vi kan nærmest GARANTERE at du får en avsugning i kveld hvis du følger våre tips… 😉

Brukerspørsmål: Hvordan kan jeg få en sugejobb av dama?

Her er et spørsmål som ble sendt inn til Erotikkguiden av en fast leser.

Damene i Erotikkguiden-teamet tar seg naturligvis tid til å svare på slike spørsmål. Dette er noe vi har veldig mye erfaring med…

Spørsmål:

Noen her med suksesshistorier om hvordan du får din jente til å gi en god blowjob? Eller noen jenter med historier om hvordan de blir varmet opp til det?

Min kjæreste nekter å suge meg, noe som suger (hihi). Hun sier det smaker ekkelt, men også nekter å gjøre det etter at jeg har vasket meg eller vært i dusjen. Hun vil ikke engang gjøre det med kondom på fordi «glidemiddelet gjør henne kvalm.» Men når bordene endres, så elsker hun selvfølgelig at jeg slikker henne.

Svar:

Det er klart at det er noen jenter som sliter mer med å akseptere at man skal gi blowjob enn andre. I ung alder er det jo mange damer som ikke har sugd veldig mye, så da er det naturlig at man kanskje sliter litt mer med smaken. Det eneste du kan gjøre er selvfølgelig å vente på at hun blir klar til det. Jeg skjønner jo helt klart frustrasjonen din. I vårt forhold er det slik at jeg alltid suger han når han ønsker det, og jeg er nødt til å innrømme at jeg også blir svært tent av å gi en blowjob.

Men slik har det ikke alltid vært.

I startfasen slet jeg litt med selvtilliten. Visste at han hadde fått blowjob av mange damer (sikkert flinke også…) og at jeg skulle begynne å suge han flere ganger hver uke virket egentlig ganske fjernt. Men jeg tok utfordringen på strak arm og tenkte at «jaja, jeg blir jo bedre kun om jeg suger han så ofte som mulig.».

Dette er nok noe du bør fortelle dama di. Si at du gjerne ønsker å bli sugd, og spør henne rett ut hva problemet er. Jeg har til gode å møte en venninne som ikke ønsker å gi kjæresten sin en god blowjob, så det er mest sannsynlig bare noe hun skal komme seg over.

Relaterte artikler om oralsx

8 tips til deg som ønsker å få en sugejobb av dama

Er du skuffet over mangelen på blowjobs du får fra partneren din?

I denne guiden skal vi vise deg hvordan du kan få en dame til å ØNSKE å gi deg en god gammeldags sugejobb. Og ja – denne guiden er skrevet av heterofile damer som godt liker å “smake på staken“.

Hvorfor liker enkelte damer bedre å gi blowjob enn andre?

Det kan være mange forskjellige grunner til at damer ikke er så interesserte i å gi blowjobs. Noen få kvinner synes kanskje at det virker flaut. Andre føler at de ikke er gode nok – og ønsker derfor ikke å prøve.

Og så finnes det også en gruppe kvinner som ikke har noen særlig grunn, men som rett og slett ikke liker smaken eller noe.

Vi er alle forskjellige. Og i de neste avsnittene skal vi gi deg noen gode råd til hvordan du kan øke sannsynligheten for å få en god blowjob.

1. Snakk med henne

Dette er et så enkelt som det blir. Hvis du mener at dama di ikke gir deg *nok av sugejobber* på ukentlig basis, så kan du snakke med henne.

Selvfølgelig handler det om å snakke med henne på en ikke-truende måte. Du må også si til henne at uansett hva hun har å si om temaet, så skal hun bli møtt med respekt. Høres ikke det ganske enkelt ut?

Det at hun ikke suger deg kan bunne i noe du ikke aner noenting om. Nettopp derfor er kommunikasjon viktig når man finner en platform for hvordan man kan forbedre sexlivet sitt sammen.

2. Barber deg der nede

Noen få kvinner liker at mannen har en “full skog“ der nede. De fleste kvinner liker at menn trimmer seg. Spesielt når de skal suge.

Ingenting er verre enn å få lange hår mellom tennene etter at man er ferdig med en blowjob.

Vi kvinnene i Erotikkguiden kan varmt anbefale alle menn (som ønsker BJs…) å i hvert fall trimme over penis – og også på ballene. Det vil gjøre kvinnen gladere.

3. Hygiene

Trenger vi å si mer?

En gang dro jeg hjem med en fyr som ønsket en blowjob. Fair nok! Jeg kjørte på – men kunne ganske umiddelbart smake at det ikke var særlig godt rengjort der nede.

Det var siste gang han fikk ekstra-service av meg.

Husk at det å ta en dusj sammen eller hoppe i badekaret som et par kan være en god start på sexen.

4. Start med henne…

Vet du hva det kanskje aller beste trikset er?

Det er å gjengjelde tjenesten. Gå ned på henne.

Hvis du slikker en kvinne til orgasme, så er det veldig stor sannsynlighet for at hun virkelig ønsker å ta p***en din i munnen sin. Tro meg: jeg blir våt bare av å skrive om det.

5. Start forsiktig…steg for steg…

Det finnes primært to måter å gi/få en blowjob på:

  • Som en del av forspill hvor man senere penetrerer vagina.

  • Eller med at man kjører fullt ut og tar spruten i munnen.

Tips: begynn med det første. La hun smake litt på penis før hun velger om hun ønsker å gå videre. Etter en liten periode med litt slikking av baller og penis, så kan dere gå videre til et fullbyrdet samleie. På den måten er det også større sannsynlighet for at dama di vil være kåt når hun gir en sugejobb – noe som også øker sannsynligheten for at hun får en god opplevelse.

Det å bli sugd i 20-30 sekunder kan (visstnok) være mer enn nok for å få en god følelse.

PS! En undersøkelse fra nettstedet Yourtango.com fant ut at så mange som 79 % av alle damer var villige til å svelge spermet etter en blowjob. Vi i Erotikkguiden er definitivt kvinner som ikke har noe i mot det…. 🙂

6. 69

La hun ligge på topp. Så simpelt er det.

Spis den vaginaen hennes som om morgendagen aldri kommer. Når man masturberer sammen, så føler man en enorm giverglede. Det vil si at hun kommer til å elske å suge deg like mye som hun elsker en våt og varm tunge mot hennes mest intime og erogene sone…

7. Gjør noe moro ut av det

Blowjobs kan være moro. Ikke bare for den som mottar – men også for den som gir.

Det finnes glidemiddel med smak – og det finnes krem som man kan kjøpe på butikken. Selv har jeg også en gang prøvd å suge på en liten isbit når jeg har sugd partneren min.

Tro meg: det gir en litt ekstra dimensjon til leken.

8. Si “tusen takk, kjære!“. Nei – helt seriøst!

Det å vise takknemmelighet kommer man veldig langt med. Dama kommer til å repetere sugingen dersom hun føler at du virkelig setter pris på det.

Selvfølgelig TRENGER det ikke å være så tydelig og eksplisitt som at du sier “tusen takk“ med ord. Men det er viktig å vise at du virkelig setter pris på blowjoben.

Legg igjen en kommentar