Hvorfor er glidemiddel så viktig under sex?

Derfor er glidemiddel viktig

Mange sender inn kommentarer til oss der de spør om glidemiddel er viktig og hvorvidt det er viktig under sex. For fakta er jo at det går fint an å ha sex uten glidemiddel (gitt at man ikke bruker kondom selvfølgelig), så mange blir nok til at de ser på det som et unødvendig supplement man ikke trenger når man skal ha sex.

Faktisk er det slik at glidemiddel har mange funksjoner når man skal hoppe i bingen. For det første; under analsex er det nærmest obligatorisk at man bruker glidemiddel da det er viktig at penis glir sakte, rolig og smertefritt inn i rumpen. Da anbefaler vi egentlig at man kjøper et glidemiddel som passer perfekt til analsex, og ikke et generelt et.

Det finnes nok av glidemidler som er anbefalt til analsex – de aller fleste nettbutikker har flere å velge mellom. Om du/dere skal prøve analsex for første gang, så vil jeg anbefale et bedøvende glidemiddel.

Et varmende glidemiddel gjør at sexen sprites opp veldig mange hakk. Har man tatt i bruk et varmende glidemiddel tidligere, så vet man godt at det både gjør godt nedentil og oppe i hodet.

Glidemiddel er utrolig viktig under sex av følgende årsaker:

1. Det gjør sexen utrolig mye bedre.

2. Mindre sjanse for at den som tar i mot penisen skal bli sår – primært kvinnen. Men hos homofile mannlige par kan det være hvemsomhelst.

3. Det smaker bedre med oralsex dersom man har tilført glidemiddel med smak. Anbefales på det sterkeste.

4. Om dama ikke er helt våt når man setter i gang, så gir det en utrolig følelse – og man kan være klar til sex på rekordtid.

Sjekk ut hvilke glidemidler som er de beste:

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera