Hvordan introdusere partneren for sexleketøy i et forhold

Hvordan introdusere sexleketøy?

Lang tittel, men vanskelig å forkorte. Mange menn og kvinner har fantastier som de ikke har fortalt partneren sin om. Faktisk så mange som 78 % av alle mennesker i et parforhold har fantasier som de ikke har fortalt partneren sin om.

Det kan selvfølgelig være av naturlige grunner, som at en type tenner skikkelig på søsteren til kjæresten, men de fleste går ut på fantasier som omhandler noen former for sexleketøy.

Spørsmålet er jo selvfølgelig; hvordan introduserer idèen om å sprite opp sexlivet med sexleketøy for partneren din?

Basix dildo. Foto: Kondomeriet

Sexleketøy er til for å deles

Det er mange fantastiske sexleketøy på markedet for menn og kvinner. Kanskje du føler skam rundt dette for å introdusere det i et parforhold – noe du overhodet ikke skal ha noen grunn til. Det er ingen lov som sier at du trenger å ha sex alene med sexleketøyene.

Sexleketøy er til for å deles , og det er på mange måter bedre å benytte seg av sexleketøy i et forhold enn det er alene.

Noen ganger har kvinner som allerede benytter seg av vibratorer et ønske om å bruke dem med sine partnere, men er redd for deres

partner skal ha litt andre tanker rundt akkurat det. Menn er som regel slik at de foretrekker å benytte seg av vibrator/dildo på kvinnen fremfor å fingre.

Dildo eller vibrator foran partneren..?

På den andre siden vil menn at kvinner skal benytte seg av dildo eller vibrator foran dem, men er for flau til å godta akkurat det. Og det er jo helt klart et personlig spørsmål – onanering foran partneren sin er helt og holdent noe man må ta stilling til om man skal gjøre, til tross for at partneren ønsker det.

Det bunner i grunn ned til selvtillit og det å være trygg på hverandre.

Vær trygge på hverandre når dere skal kjøpe sexleketøy.

Sexleketøy kan sette stemningen for å spice opp kjærlighetslivet og bringe spenning til soverommet. Det er tvilsomt at noen ville takket nei til et bedre sexliv og med orgasmer som føles fantastiske. Derfor er det viktig at du legger frem ønsket om bruk av sexleketøy sammen med partneren på en ordentlig måte.

Her er et knippe tips til deg som skal fremme ønske til partneren din:


1. Vær åpen.
Det er klart at du må legge så og si alle kortene på bordet og fortelle akkurat hva du ønsker.

2. Er du i tvil; bare prøv deg.
Men det er klart at du må være trygg på at omgivelsene tillater at dere har en såpass ordentlig situasjon mellom dere før du setter i gang.

3. Vær konkret og si akkurat hva du ser for deg.
Begynn i det små, og kjøp inn kanskje en dildo eller vibrator som du ønsker at dere bruker sammen. Overraskelse er i hvert fall noe den kvinnelige delen av befolkningen setter veldig stor pris på.

Følg disse tre stegene når du skal introdusere sexleketøy for din partner. Det vil bli mye enklere for deg dersom du først og fremst er trygg på din partner, og har et åpent og ærlig forhold til sexlivet deres.

For å overleve varig sexliv, så må dere fornye dere.

Og det gjør dere best ved å innhente nye impulser utenfra.

Hvor bør du kjøpe sexleketøy?

.
Powered by WordPress | Skjult kamera