Hvordan introdusere partneren for sexleketøy i et forhold

Hvordan introdusere sexleketøy?

Lang tittel, men vanskelig å forkorte. Mange menn og kvinner har fantastier som de ikke har fortalt partneren sin om. Faktisk så mange som 78 % av alle mennesker i et parforhold har fantasier som de ikke har fortalt partneren sin om.

Det kan selvfølgelig være av naturlige grunner, som at en type tenner skikkelig på søsteren til kjæresten, men de fleste går ut på fantasier som omhandler noen former for sexleketøy.

Spørsmålet er jo selvfølgelig; hvordan introduserer idèen om å sprite opp sexlivet med sexleketøy for partneren din?

Sexleketøy er til for å deles

Det er mange fantastiske sexleketøy på markedet for menn og kvinner. Kanskje du føler skam rundt dette for å introdusere det i et parforhold – noe du overhodet ikke skal ha noen grunn til. Det er ingen lov som sier at du trenger å ha sex alene med sexleketøyene.

Sexleketøy er til for å deles , og det er på mange måter bedre å benytte seg av sexleketøy i et forhold enn det er alene.

Noen ganger har kvinner som allerede benytter seg av vibratorer et ønske om å bruke dem med sine partnere, men er redd for deres partner skal ha litt andre tanker rundt akkurat det. Menn er som regel slik at de foretrekker å benytte seg av vibrator/dildo på kvinnen fremfor å fingre.

Men du må også huske på at det gjelder å finne riktig sexleketøy til å begynne med. Kjøper du en elendig dildo til 15 dollar fra Amazon, så ber du også om å få en veldig dårlig opplevelse. Sånn er det bare.

Derfor har vi laget to gode utstyrsguider til deg. Denne artikkelen viser til de aller beste dildoene på markedet. På den andre siden vil denne artikkelen gi deg mer informasjon om de beste dildoene som kan kjøpes blant norske nettbutikker.

Og for ordens skyld: vi vil utelukkende lenke til produkter som kan kjøpes hos seriøse norske erotiske nettbutikker.

Dildo eller vibrator foran partneren..?

På den andre siden vil menn at kvinner skal benytte seg av dildo eller vibrator foran dem, men er for flau til å godta akkurat det. Og det er jo helt klart et personlig spørsmål – onanering foran partneren sin er helt og holdent noe man må ta stilling til om man skal gjøre, til tross for at partneren ønsker det.

Det bunner i grunn ned til selvtillit og det å være trygg på hverandre.

Vær trygge på hverandre når dere skal kjøpe sexleketøy.

Sexleketøy kan sette stemningen for å spice opp kjærlighetslivet og bringe spenning til soverommet. Det er tvilsomt at noen ville takket nei til et bedre sexliv og med orgasmer som føles fantastiske. Derfor er det viktig at du legger frem ønsket om bruk av sexleketøy sammen med partneren på en ordentlig måte.

Sheknows.com har skrevet en fin bloggpost om dette temaet. I denne posten skriver de blant annet at:

Det å bruke sexleketøy sammen som et par kan redusere angsten om å være naken sammen med hverandre – og hjelpe til med mer intimitet.

Tre gode grunner til å bruke sexleketøy sammen med partner

#1: Bedre sex som et par

Hvilket par er det som med hjertet på hånden kan si at de ikke ønsker bedre kjemi i sengen?

Ingen!

Alle kan behøve mer sex – det er nemlig både sunt og skaper bedre relasjoner. Sexleketøy hjelper med å piffe opp sengekosen og kan åpne opp forholdet for nye seksuelle opplevelser. Hvis et par kan skape en mer leken stemning på soverommet, så vil den seksuelle kjemien utvikle seg til å bli bedre og bedre for hver dag.

Og det finnes knapt noe bedre måte å bli «leken» på enn å introdusere noe sexleketøy.

#2: Bedre og flere orgasmer

Visste du at rundt 75 % av alle kvinner sliter med å få orgasme ved hjelp av vaginalt samleie? Og at rundt halvparten av alle kvinner har i løpet av livet sitt «faket» en orgasme?

Det er ganske høye tall. Sexleketøy er definitivt med på å gi kvinnen bedre kontroll over hvordan vaginaen «pleies». Det øker også sannsynligheten dramatisk for at hun kan oppnå orgasme. De aller fleste kvinner må ha en form for klitoris-stimuli for å oppnå orgasme. Dette er grunnen til at sexleketøy (og spesielt vibratorer) er en fantastisk måte å oppnå klimaks på.

Og…vi er vel alle enige om at sex først er helt perfekt når begge parter har oppnådd orgasme?

#3: Ikke noe press

Mange menn sliter med press når de skal ha samleie sammen med en ny partner. Sexleketøy kan være med på å roe ned mannen.

Hvis du tror at partneren din sliter med å få stiv penis som følge av press, så kan du trygt introdusere ham for en dildo. Etter hvert som han ser at du nyter det, så vil han selv bli kåt – og sannsynligheten for vanlig vaginalt samleie vil øke.

Slik får du partneren din med på bruk av sexleketøy


1. Vær åpen. Det er klart at du må legge så og si alle kortene på bordet og fortelle akkurat hva du ønsker.

2. Er du i tvil; bare prøv deg.
Men det er klart at du må være trygg på at omgivelsene tillater at dere har en såpass ordentlig situasjon mellom dere før du setter i gang.

3. Vær konkret og si akkurat hva du ser for deg.
Begynn i det små, og kjøp inn kanskje en dildo eller vibrator som du ønsker at dere bruker sammen. Overraskelse er i hvert fall noe den kvinnelige delen av befolkningen setter veldig stor pris på.

Følg disse tre stegene når du skal introdusere sexleketøy for din partner. Det vil bli mye enklere for deg dersom du først og fremst er trygg på din partner, og har et åpent og ærlig forhold til sexlivet deres.

For å overleve varig sexliv, så må dere fornye dere.

Og det gjør dere best ved å innhente nye impulser utenfra.

Hvor bør du kjøpe sexleketøy?

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Legg igjen en kommentar