Informasjon og spørsmål om penis

Hvis det er èn ting damer og menn er enige om, så er det at penis er verdens mest spennende kroppsdel.

Selv er jeg en dame på 31 år og kan nærmest aldri vente til jeg har fått sett pi**en til en ny fyr jeg dater.

Derfor har vi samlet en del vitenskapelige spørsmål om penis i denne artikkelen. Vi vet at det er veldig mange menn der ute som har komplekser med penisen sin. Mange lurer på dette med å forstørre utstyret sitt. Andre damer vet ikke helt hvordan de skal forholde seg til guttens penis når de har sex første gang.

Alt dette, og mer, skal vi svare på i denne artikkelen.

Hva er gjennomsnittlig størrelse på penis?

Ifølge noen eksperter er den gjennomsnittlige størrelsen 15 centimeter når den er i ereksjon, og i følge statistikk kan man slå fast at rundt 95 % av alle fullt utvokste peniser er mellom 12 og 20 centimeter i lengde.

NHI viser til en britisk studie der over 15,000 europeiske menn har fått målt penisen sin. En slik studie gir et veldig relevant svar på lengde-spørsmålet for oss nordmenn. I erigert tilstand var gjennomsnittslengden på en erigert penis 13,12 centimeter.

Det er ingen grunn til å tro at norske menn er verken større eller mindre enn britene.

Kan min penisstørrelse økes?

Ja. Det er to kjente og praktiserende kirurgiske prosedyrer for å øke penisstørrelse.

Den ene prosedyren består av å klippe løs et ligament som er festet til roten av penisen. Dette gir en økning på mellom en halv og to centimeter økt over hele lengden på penis.

Den andre prosedyren består av å fjerne fett fra andre deler av kroppen til pasienten og injisere det inn i penis for å gjøre penisens omkrets større. Denne prosedyren må gjentas flere ganger og hvert kirurgisk inngrep bærer med seg en alvorlig risiko for infeksjon. Mange leger fraråder denne type injeksjon for å forstørre penis.

Ikke-kirurgisk økning av penisstørrelse

Men….

Det finnes også en tredje mulighet. Har du hørt om produktet penispumpe?

Dette er et hjelpemiddel som gir deg vakuum i din erigerte penis. Vakuumet vil tiltrekke seg økt blodtilstrømning inn i penisen din. For det første blir pikken din utrolig mye mer følsom under sex. Det vil si: sexen blir deilige. Men det fører også til at penis blir både litt lengre og større i omkrets.

Salg hos Kondomeriet er flott.

Hva er omskjæring av penis og hvorfor blir det gjort?

Mannlig omskjæring er kirurgisk fjerning av forhuden på penis.

Noen islamske gutter er omskåret når de blir eldre rundt begynnelsen på tenårene.
Flertallet av amerikanske gutter er omskåret i og med at det er en vanlig praksis i dette landet. Dette er faktisk noe de aller fleste nordmenn ikke er fullstendig klar over.

De mer vanlige årsaker til omskjæring. Et av dem er bedre hygiene – da man mener at det vil være mer renslig å ha en penis uten forhud. Et annet argument er naturligvis det religiøse ved det.

Passer alle kondomer til alle penisstørrelser?

Nei, ikke helt. Men nesten.

Hvis du er innenfor «normal-intervallet», så vil du lett kunne komme unna med å kjøpe vanlige kondomer i en nettbutikk eller på et kondomeri. Det betyr nok at lengden din bør ligge på mellom 10 og 20 centimeter. Rundt 95 % av alle norske menn ligger her.

Om du skulle ha en erigert penisstørrelse på over 25 centimeter, så må du kjøpe kondomer merket «XXL».

Legg igjen en kommentar