Penispumpe test: 5 solide pumper for en større ereksjon

En penispumpe er en av de erotiske leketøyene som oftest blir brukt i populærkulturen. For det virker så bisart.

«Skal man virkelig bruke denne pumpen til å forstørre penisen min!?»

Det er et myteomspunnet verktøy. Akkurat det tror jeg de aller fleste kan bli enige om. I tillegg er det veldig mange ulike modeller der ute. Norske forbrukere, som bare ønsker seg den beste penispumpen på markedet, kan naturligvis bli veldig forvirret av det store utvalget.

Vi i Erotikkguiden har tatt ansvar. Vi har kjøpt inn, testet og studert nær sagt alle pumpene som finnes på det norske markedet. Deretter har vi funnet den penispumpen som gir det beste resultatet. Og for ordens skyld: når vi snakker om det «beste resultatet», så mener vi selvfølgelig: den som gir den største penisen.

For det er tross alt det vi snakker om her. En slik pumpe er jo laget for å skape et vakuum – noe som igjen forstørrer vevet i penis. I siste ende betyr det rett og slett en større erigert penis.

Om du skal kjøpe deg en penispumpe, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no og Nytelse.no.

Vinnere av vår test av penispumpe

Nedenfor ser du en tabell som viser de fem beste produktene på markedet. Skal du ha mer informasjon om hvert produkt, så kan du scrolle nedover.

#Produkt
1 Bathmate Hydromax 7 – Erotikkguidens favoritt!
2 PDX Elite Extender Pro Vibrerende Penispumpe – Både stimulering og pumping i ett produkt
3 Pump Worx Accumeter fra Pipedream – Med egen trykkmåler
4 Fleshlight Fleshpump Automatisk Penispumpe – Flott For automatisk pumping
5 PDX Elite Blowjob Power Pumpe – Både sugemaskin og penispumpe i ett produkt

1. Bathmate Hydromax 7 – Erotikkguidens favoritt!

Bathmate Hydromax 7 er en helt utmerket penispumpe. Denne er spesialprodusert for å brukes i vann – og kan bli din lekekamerat både i dusjen og badekaret.

 • Skaper vakuum ved hjelp av vanntrykk
 • Gir testens absolutt beste vakuum (og hardeste penis)
 • Ufattelig effektiv
 • Ringen føles utrolig behagelig og myk mot penis
 • Kommer i tre forskjellige farger; blå, gjennomsiktig og rød.

En totalvurdering har ført til at vi i Erotikkguiden mener at Bathmate Hydromax7 er best i test. Dette er rett og slett den beste penispumpen du kan oppdrive på det norske markedet.

Mye av begrunnelsen ligger naturligvis i det at den har en unik teknologi. Rundt 99 % av alle penispumper som selges i verden bruker lufttrykk til å skape et vakuum. Slik er ikke Hydromax 7 laget. Her er det nemlig et vanntrykk som skaper vakuumet. I følge beskrivelsen hos Sinful, så gjør dette Hydromax 7 til å bli rundt 35 % mer effektiv enn konkurrerende produkter.

Wow.

Og tro oss: man kan virkelig kjenne forskjellen. Denne pumpen ga oss en knallhard og følsom penis. Hydromax 7 er utmerket å bruke før samleie, men også onani.

Instruksjoner medfølger

Når du leser om dette produktet på Sinful, så står det en rekke gode tips om hvordan man bruker penispumpen for økt nytelse. Det er ganske lett.

Og total brukstid bør ikke være mer enn 10-15 minutter før du har en knallhard ereksjon. Det er også verdt å merke seg at Hydromax 7 både kan brukes alene og sammen med en partner. Her er det virkelig mange muligheter for erotisk lek.

Oppgradert versjon

Det er også verdt å merke seg at Hydromax 7 er en oppgradering av Hydro 7. En av de tingene som ble forbedret var ringen nederst på enden av produktet. Denne ble laget i et skumaktig materiale som var mye mer behagelig.

Vi kan absolutt anbefale denne sterke penispumpen. Den gir deg en sterk og god ereksjon som varer lenge. Akkurat det veldig mange trenger for et bedre sexliv.


2. PDX Elite Extender Pro Vibrerende Penispumpe – Både stimulering og pumping i ett produkt

Med hele fem ulike vibrasjonsmoduser, så vil onde tunger mene at dette er mer en fleshlight/blowjob-maskin enn en penispumpe.

Vi i Erotikkguiden kan gi deg svaret med en gang.

Det er begge deler.

 • Fungerer like godt til stimuli som til pumping av en hard ereksjon
 • Tre ulike suge-effekter med på kjøpet
 • Fem ulike vibrasjonsmoduser
 • Laget i mykt ABS-plast
 • Det følger med 3 penisringer i pakken, som kan brukes enten alene eller med partner

PDX Elite er navnet på det som har utviklet seg til å bli en lang rekke gode sexleketøy for menn. Om du går for denne modellen, så får du mer enn en penispumpe. Noen bruker den som en vanlig fleshlight. De aller fleste bruker den som et hjelpemiddel for «oral stimuli». Det vil si at man får følelsen av en sugejobb.

Og noen – som oss i Erotikkgiuden – bruker den til alt mulig. For penispumpe-funksjonen er også veldig god.

Større ereksjon gjennom følelsen av suging

For det er ikke slik at PDX Elite Extender er utstyrt med en egen pumpe. Det som gjør penisen din knallhard er den utrolig deilige sugefunksjonen. Og den finnes det flere av.

Ved hjelp av nymotens IST-teknologi, så vil maskinen suge deg på tre forskjellige måter. Du kan også velge at PDF Elite Extender Pro skal vibrere samtidig. Det gjør opplevelsen – om mulig – ENDA mer autentisk. Derfor følger det også med fem ulike vibrasjonstyper.

Alt dette gjør penisen din både lengre, tykkere og klart for et samleie.

Høy pris

Joda – denne penispumpen er ikke av det billige slaget. Vi vet at det å betale nærmere 1000 kroner for en penispumpe ikke er noe de aller fleste kan gjøre. Men samtidig må du være obs på at du får med en opplevelse som er himmelsk.

Rett og slett himmelsk.


3. Pump Worx Accumeter fra Pipedream – Med egen trykkmåler

Pump Worx er virkelig en penispumpe som skiller seg ut fra konkurrerende produkter. Den legendariske produsenten Pipedream har til og med lagt til en trykkmåler på produktet!

Et helt utmerket førstegangskjøp for nybegynnere.

 • Trykkmåleren gir deg alltid fullstendig oversikt
 • Du pumper manuelt ved bruk av «vanlig» kraft
 • Krever ikke strøm eller batterier
 • Produsert av Pipedream
 • Selges hos både Sinful og Nytelse

Pump Worx Accumeter gir deg fullstendig oversikt over hvor mye vakuum som finnes i pumpen. Den velkjente trykkmåleren er plassert helt øverst på pumpen.

Det sikrer deg at du alltid kan følge med på hvor mye trykk penisen din opplever.

Stor størrelse

Det er verdt å merke seg at hele sylinderen er 29 centimeter. Dette er altså en penispumpe som passer for de som er litt ekstra godt utstyrt.

Om du ønsker å bruke penisring, så følger også den med i pakken. Det mener vi i Erotikkguiden er et supert tiltak fra Pipedream.

Husk glidemiddel

Om du ønsker litt mindre friksjon, så anbefales det å smøre penisen din inn i glidemiddel før bruk. Dette kan godt være vannbasert glidemiddel.

I tillegg til penisring følger det også med glidemiddel i pakken.

Vår dom

Pump Worx Accumeter er et veldig spennende produkt. Her kan du virkelig teste grensene dine ved å pumpe nok vakuum til at trykkmåleren går over i «rød sone». Men det er viktig å ikke ta det for langt. Husk at du alltid skal slippe ut vakuumet fra penispumpen hvis du begynner å føle ubehag.

Dette er også en modell som er helt perfekt for nybegynnere. Det sier vi ikke bare fordi den er strippet for alle «fancy» funksjoner. Prisen er også absolutt overkommelig.


4. Fleshlight Fleshpump Automatisk Penispumpe – Flott For automatisk pumping

Selskapet bak den verdenskjente «Fleshlighten» har også laget en penispumpe. Og denne er veldig fin og høyteknologisk.

…men er den kanskje litt for dyr?

 • Utstyrt med et vakuumsystem som pumper automatisk
 • Tilfører blod (blodtilstrømning) til penisen din raskt
 • Laget i patentert og veldig mykt Superskin-materiale
 • Kan brukes til å trene deg opp med å holde på ereksjonen lengre
 • Lades enkelt ved hjelp av USB

Man kommer nesten ikke unna en liste over de beste sexleketøyene uten å ta med et produkt produsert av Fleshlight. Ei heller denne gangen.

Det amerikanske firmaet har nemlig produsert noe så sjeldent som en automatisk penispumpe. Denne varianten er både spennende, innovativ og behagelig å bruke.

Automatisk vakuum-system

Mange tenker at det kan være litt brysomt å skulle både pumpe med hendene, men samtidig få en hard ereksjon. Du er vel enig i at det å gjøre èn ting av gangen kanskje er best?

I så fall har vi nok funnet penispumpen for deg. Fleshlight Fleshpump er nemlig utstyrt med et automatisk vakuum-system. Det vil si at du trykker på en knapp, og så begynner penisen å pumpes opp.

Lades enkelt til fullt batteri

Alt du trenger å ha i nærheten er en stikkontakt eller en USB-utgang. Det tar veldig kort tid å lade opp Fleshlight Fleshpump.

Et utmerket valg. Men joda – den koster litt. Det finnes helt klart billigere modeller på markedet.


5. PDX Elite Blowjob Power Pumpe – Både sugemaskin og penispumpe i ett produkt

PDX Elite Blowjob Power er en penispumpe som kommer med en veldig hyggelig overraskelse. Ved hjelp av høyteknologisk utvikling klarer maskinen å gi nærmest en 100 % autentisk blowjob.

Ja. Du leste rett.

 • Mye verdi for pengene
 • Innvendig lengde ligger på 16 centimeter
 • Selges hos to forskjellige nettbutikker
 • Gir en sterk og god ereksjon
 • Utmerket både til onani og sex
 • Brukes (dessverre) med to stk AA-batterier

Når du først ser på bildet av produktet, så vil du kanskje legge merke til at åpningen (hvor penis stikkes inn) ligner en munn.

Det bør være en tydelig indikasjon på hva du kan forvente deg av PDF Elite Blowjob Power Pumpe.

Kan kjøpes hos to store nettbutikker

…og det alene er et kvalitetstegn. Det er ikke ofte at både Nytelse og Sinful tar inn samme produkt. Men når de gjør det, så betyr det rett og slett at etterspørselen i Norge er fryktelig stor. Dette er nemlig en penispumpe som ikke bare høres ganske bra ut på papiret.

Den er også med på å gi deg en helt fantastisk seksuell opplevelse.

Autentisk blowjob-opplevelse

Tro meg: det er ikke veldig mange maskiner som simulerer en blowjob på en like god måte som PDX Elite Blowjob Power gjør.

Man skulle nesten tror at det var en sugevennlig og kåt dame som «holdt på» der nede.

Høyteknologisk

PDX Elite Blowjob-maskin er utstyrt med noe som kalles IST-teknologi. Det er en engelsk forkortelse som står for:

«Intermittent lifelike Suction Technology».

Fancy. Men betydningen av det er kanskje enda mer spennende. Maskinen kan både gi deg et langt og vedvarende sug. Men du kan også stille inn maskinen til å gi sugebevegelser som er litt mer spontane. Akkurat som du vil få med en vanlig blowjob.

Det å stikke penisen sin inn i denne maskinen er garantert en opplevelse som er ulikt alt annet du har prøvd.

2 produkter i 1 – også penispumpe

Men ikke la deg lure av alt snakket om hvor god denne maskinen er til å gi en autentisk suge-opplevelse. Maskinen har også en utmerket penispumpe. Denne pumpen kommer med et godt håndtak som består av noen knapper.

Dette gjør at den er utrolig enkel i bruk. Selv nybegynnere kan klare å pumpe penisen sin knallhard med PDF Elite Blowjob Power.


Funksjoner og andre viktige ting å tenke på

Fungerer den?

Det første mange lurer på når de hører om penispumpe er om det faktisk fungerer. Mange tror at det er en «gimmick» – altså en intern spøk – som er laget av sexleketøy-industrien.

Men vi er helt klar på at penispumper fungerer til å skape en større og hardere erigert penis.

Dette blir også bekreftet av en av verdens største helsefaglige nettsider Healthline. I denne artikkelen skriver de:

«Ja, penispumper fungerer. I hvert fall for det de er laget for – noe som ikke nødvendigvis trenger å samsvare med dine forventninger».

Det bekreftes også at penisen ikke kan bli varig større av å bruke en pumpe. Men at pumpen kan hjelpe med å øke blodtilstrømningen midlertidig.

Sikkerhet

Mange av pumpene har en integrert «release-knapp». Denne knappen trykkes på når du kjapt ønsker å fjerne alt av vakuum.

Uhell kan skje. Det vil ofte skje ved at du pumper litt for hardt, noe som kan føre til ubehageligheter. Derfor er en slik «release-knapp» veldig grei å ha.

Effektivitet

Noen penispumper krever kanskje at du pumper 15-20 ganger før du i det hele tatt begynner å merke noe. Disse blir sett på som svært lav kvalitet. Det er ikke akkurat sånn at det å pumpe blod inn til penisen sin bør være en form for treningssenter-aktivitet.

Samtidig bør ikke pumpen være alt for effektiv heller. Da kan det gå ut over det at du finner den perfekte balansen.

Vår test avdekket av vi normalt måtte pumpe mellom 5 og 15 ganger for perfekt ønsket effekt med de beste pumpene.

Erotiske forbrukertester som er nyttige for menn

Her er et nøye utplukket utvalg av forbrukertester som kan være fine å se på for menn:

Helt til slutt

Vi har brukt mange timer på å gå igjennom forskjellige penispumper på det norske markedet. Etter å ha vurdert de ulike variantene opp mot hverandre, så har vi funnet frem til våre favoritter. Og de favorittene kan du finne i denne artikkelen.

I tillegg har vi i stor grad lagt vekt på å fortelle både om fordelene og ulempene. Det er naturligvis til alles beste at vi er så ærlige som mulig. Din fordel er at du blir anbefalt den beste penispumpen på det norske markedet. Og vår fordel ligger naturligvis i at vi blir ansett som et seriøst erotisk magasin.

Vi ønsker også helt til slutt å si noe om sikkerhet. Mange tror kanskje at det å pumpe vakuum inn i penis for å øke blodtilstrømningen er farlig. Men det er det ikke. En vanlig ereksjon forekommer på den måten at blodet strømmer til penis. Alt en penispumpe gjør er å forsterke denne effekten.

Ofte stilte spørsmål

✅Er det trygt å bruke penispumpe?

Ja, det er trygt.

Om du er i tvil om trygghet, eller har noen form for medisinske problemer, så bør du avklare med helsepersonell før bruk.

✅Hvordan vet man hvilken pumpe som er best?

Denne artikkelen du leser når er et godt sted å starte.

Vi i Erotikkguiden har brukt mye tid og ressurser på å finne den beste pumpen på markedet.

✅Har dere noen tips til nybegynnere?

Ja! Det har vi!

Her er noen tips. For det første bør du barbere deg nedentil. Det kan være veldig irriterende hvis kjønnshåret ditt blir «sugd med» i vakuumet som dannes. Ikke bare gjør det vondt – det ser også veldig merkelig ut.

I tillegg anbefaler vi virkelig ikke å bruke penispumpen lengre enn ti minutter. Du vil fort kunne se resultater betydelig kjappere enn det.

Har du spørsmål eller en tilbakemelding? Du har kanskje selv prøvd å pumpe penisen din større og hardere? Legg igjen en kommentar under da vel!

En kommentar om “Penispumpe test: 5 solide pumper for en større ereksjon”

 1. hei jeg har lyst til å prøve bathmate hydromax 7og pump worx accumeter fra pipedream så det er sakt for jeg vil ha lengere og støre penis

  Svar

Legg igjen en kommentar