Produktanmeldelse av dildo: Ophoria Pleasure

Vennligst legg merke til at denne dildoen er dessverre ikke lengre på det norske markedet. Men fortvil ikke. Vi har skrevet en lang kjøpsguide til hvordan du kan skaffe den beste dildoen i Norge. Det er en kjøpsguide du kan finne ved å trykke her.

Produktanmeldelse av dildo: Ophoria Pleasure

Det er ikke sånn veldig ofte vi skriver produktanmeldelser, men det er kanskje heller ikke sånn veldig ofte at vi kjøper inn nye sexleketøy lengre heller. Dog var jeg (kvinnen i huset…) nødt til å skaffe meg en dildo etter at jeg hadde brukt min gamle i et par år og trengte noe nytt og fast.

I og med at det har blitt så billig på markedet, så falt valget mitt på denne dildoen:

Ophoria Pleasure Dildo

En dildo som er laget i japansk silikon, koster 500 kroner og har et ELEGANT utseende. Var vel mest derfor jeg kjøpte den – fordi den så utrolig deilig ut.

Til tross for at den «bare» koster 499,- norske kroner, så var den faktisk den nest dyreste dildoen i butikken. Men men.

Alt i alt mener jeg at dette er en -svært- god dildo. Man ser på utformelsen av den at passformen har blitt dyrket til å passe en kvinnes vagina perfekt, snittene er utrolig gode og materiale er ikke-luktende samt veldig behagelig. Jeg prøvde dildoen både med og uten glidemiddel, og må innrømme at jeg synes første gangen (med glidemiddel) var 4-5 hakk bedre.

Terningkast 5.

Hvor kan du kjøpe den?

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Legg igjen en kommentar