Kleint å kjøpe erotiske leketøy i butikk? Kjøp på nett!

Klein situasjon..?

Ola og Kari går inn i en av de erotiske butikkene på torget i Oslo. “Hei, kan jeg hjelpe dere med noe?“. Begge ser litt flaue ned i bakken som følge av spørsmålet fra ekspeditøren, og mumler ut et “Nei, vi bare ser…“. Opplevd situasjonen? Eller hva med å møte noen man kjenner i et av de erotiske utsalgssteder rundt om i landet?

Er det kleint? Tja.


Kjøp erotisk leketøy på nett

Løsningen er i hvert fall å kjøpe erotiske leketøy på internett. Nå har det jo blitt utrolig mange seriøse nettbutikker som både er diskrè, raske med utlevering av varer samt svært billige. Som følge av at de aller fleste selskaper produserer erotiske leketøy i utlandet, så er det vel ikke særlig høye produksjonskostnader på noe av det.

Det ble gjort en undersøkelse, britisk en sådan – det er vel de som besøker erotiske butikker mest, om hvem det var kleinest å møte i en erotisk butikk. Følgende ble resultatet:

1. Nært familiemedlem.
2. Kollega av det motsatte kjønn.
3. Tidligere kjæreste/sexpartner.

Kan du gjenkjenne deg med disse tre punktene? Hvis ikke, så kan du jo skrive i kommentarfeltet hva du mener er de kleineste å møte i denne sammenhengen.

Det har kanskje noe med den enorme økningen i omsetning hos begge nettbutikkene? Ikke vet jeg – men det er i hvert fall klart at nordmenn kjøper mye mer sexleketøy enn tidligere, og diskresjon er naturligvis en stor del av grunnen til at folk kjøper de mest intime tingene. For å stå bak moren sin i dildokøen på Kondomeriet, ikke at det er en egen dildokø da, det er ikke noen ønskelig situasjon for de av oss som ønsker å være litt private angående våre mest private deler av livet.

Så. Moralen er altså; kjøp sexleketøy på internett dersom du ikke ønsker at alle skal få snusen i hva du kjøper for noe.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera