Kleint å kjøpe erotiske leketøy i butikk? Kjøp på nett!

Klein situasjon..?

Ola og Kari går inn i en av de erotiske butikkene på torget i Oslo. «Hei, kan jeg hjelpe dere med noe?«. Begge ser litt flaue ned i bakken som følge av spørsmålet fra ekspeditøren, og mumler ut et «Nei, vi bare ser…«. Opplevd situasjonen? Eller hva med å møte noen man kjenner i et av de erotiske utsalgssteder rundt om i landet?

Er det kleint? Tja.

Så er det egentlig flaut å kjøpe sexleketøy i et fysisk kondomeri? Dette er et av de vanligste spørsmålene folk stiller seg når de ønsker å kjøpe noen erotiske leker. Vi i Erotikkguiden forstår dere utrolig godt. Et av våre stab-medlemmer er nemlig tidligere ansatt hos Kondomeriet. Hun har sett nok av folk som har snudd i døren når de forstår at de faktisk blir tatt i mot av en levende person der inne….

Heldigvis er det sånn at de fleste kondomerier ligger ganske anonymt til. Slik som den som ligger i Bergen: 6. etasje på et ganske forlatt kjøpesenter.

I denne artikkelen skal vi ta for oss konseptet å kjøpe sexleketøy i fysiske kondomerier – og sammenligne det med å kjøpe det på nett. Hva er best – og hva passer for deg? 🙂

Er det flaut å besøke et fysisk kondomeri eller en sexleketøy-butikK?

Mange velger å unngå kondomerier fordi de føler at det er pinlig.

Selv har jeg aldri hatt noen problemer med å gå inn i en butikk og se på sexleketøy. Samtidig er vi i Erotikkguiden ikke akkurat som «alle andre mennesker». Vi er svært opptatt av kropp, helse og samliv. Det vil si at vi etter hvert har utviklet en form for immunitet når det kommer til å bli flau.

Men du skal vite èn ting.

Det er ingen som bryr seg om hva du ser på når du er inne i et kondomeri. Mange sitter med følelsen av at de kun kan ta en titt på det som er mest «mainstream»: dildoer, vibratorer og kondomer. Men det er ikke tilfellet. Betjeningen kan noen ganger legge merke til hva du ser på – men utelukkende for å hjelpe deg med å finne riktig leketøy.

Når vi har nye par som kommer inn og er sjenerte, så prøver vi alltid å hjelpe dem til å bli mer sikre på seg selv. På den måten kan vi alltid prøve å få folk til å bli komfortable. En sexleketøy-butikk skal være avslappende for alle parter. Det er bedre med litt vennlig kommunikasjon enn at kunden føler at h*n blir stirret på av betjeningen…

Eier av et frittstående kondomeri i Norge

Hva tenker betjeningen om de sexleketøyene kunden kjøper?

Her var vi nok en gang nødt til å snakke med hun ene i Erotikkguiden-staben som har jobbet hos Kondomeriet.

På spørsmål om hva hun eller andre i betjeningen tenker om folks kjøpevaner, så svarte hun følgende:

Dette legger vi oss ikke opp i. Selv om jeg har valgt ut en vare sammen med kunden, så glemmer jeg det kjøpet etter 10 minutter. Det å jobbe på Kondomeriet er akkurat som å jobbe på G-Sport eller i en restaurant. Du tror kanskje, som kunde, at folk i kassa husker ditt kjøp. Sånn er det ikke. Sexleketøy er bare varen vi selger, og jo mer vi selger – desto mindre sannsynlighet er det for å huske en kunde.

Erotikkguidens egen Kondomeriet-ansatt


Kjøp erotisk leketøy på nett

Løsningen er i hvert fall å kjøpe erotiske leketøy på internett. Nå har det jo blitt utrolig mange seriøse nettbutikker som både er diskrè, raske med utlevering av varer samt svært billige. Som følge av at de aller fleste selskaper produserer erotiske leketøy i utlandet, så er det vel ikke særlig høye produksjonskostnader på noe av det.

Det ble gjort en undersøkelse, britisk en sådan – det er vel de som besøker erotiske butikker mest, om hvem det var kleinest å møte i en erotisk butikk. Følgende ble resultatet:

1. Nært familiemedlem.
2. Kollega av det motsatte kjønn.
3. Tidligere kjæreste/sexpartner.

Kan du gjenkjenne deg med disse tre punktene? Hvis ikke, så kan du jo skrive i kommentarfeltet hva du mener er de kleineste å møte i denne sammenhengen.

Relevante artikler

Det har kanskje noe med den enorme økningen i omsetning hos begge nettbutikkene? Ikke vet jeg – men det er i hvert fall klart at nordmenn kjøper mye mer sexleketøy enn tidligere, og diskresjon er naturligvis en stor del av grunnen til at folk kjøper de mest intime tingene. For å stå bak moren sin i dildokøen på Kondomeriet, ikke at det er en egen dildokø da, det er ikke noen ønskelig situasjon for de av oss som ønsker å være litt private angående våre mest private deler av livet.

Så. Moralen er altså; kjøp sexleketøy på internett dersom du ikke ønsker at alle skal få snusen i hva du kjøper for noe.

Legg igjen en kommentar