Kvinner: Best med sexleketøy eller menn i senga?

Fysiologiske behov mtp sex

Hos pattedyr den viktigste biologiske forskjellen at den mannlige typen gir sæd og den kvinnelige gir egg. Etter befruktningen vil hunnen har rollen som leter etter fosteret i livmoren og gir melk til avkommet etter fødselen.

Den siste gjenværende behovet for menn kan bli å tilby underholdning og seksuell tilfredsstillelse for kvinner – men kanskje kvinner elsker sex mer enn menn!

Det er en voksende bevegelse der kvinner vender seg til andre kvinner for seksuelle relasjoner; kvinner bruker sexleketøy oftere som penis-innbyttere og mange kvinner finner ut at de får større seksuell tilfredsstillelse fra sexleketøy (målt som styrke, frekvens og pålitelighet av orgasme) enn de gjør fra sex med menn.

Noen kvinner bytter ut den mannlige rollen ved å bruke en strap-on-sele og mange dildoer representerer en manns penis.

Salg hos Kondomeriet er flott.

På den andre siden vil mange kvinner foretrekker å ekskludere den mannlige delen ved å kjøpe en «Strap-on-dildo» fra deres seksuelle lek og velge heller en vibrator eller dildo som tilfredsstiller vagina på en eksellent måte.

Hva er best – menn eller sexleketøy?

Nå skal vi ikke si at alle menn kommer til å bli byttet ut med verken dildoer eller vibratorer i fremtiden, men det finnes selvfølgelig en viss fare for at flere og flere kvinner ønsker denne type orgasmer og sexleketøy mer nå om dagen enn de gjorde tidligere.

Mange kvinner har et psykologisk behov for menn som partner i livet i tillegg til å ha sex med dem. Sannsynligvis for de fleste kvinner vil dette alltid være tilfelle. Disse kvinnene vil vanligvis også nyte sexleketøy ved å bruke dem både på egne og med sine partnere for å få mer tilfredshet og berikende deres forhold.

Kjøp sexleketøy i dag.

Noen relevante artikler for deg som vil kjøpe sexleketøy

Legg igjen en kommentar