Vaginapumpe test: 6 beste pumpene for følsom vagina

Konseptet «vaginapumpe» er uhyre interessant. Det er også veldig sjeldent man snakker om disse produktene i erotiske butikker i Norge. Jeg har jobbet i et kondomeri i mer enn tre år og kan telle med én hånd antall kvinner som har kommet inn og spurt om en.

Men nå har tidene endret seg. Det virker som at vaginapumpen for alvor har blitt oppdaget av norske kvinner. Derfor følte vi trangen til å sette opp en lengre «best i test»-artikkel. Vi trengte tross alt selv å få en introduksjon til dette veldig spennende sexleketøyet.

Lengre ned i artikkelen finner du mer informasjon om hva en vaginapumpe er og hvordan det skal brukes. Men helt kort kan vi si at det er et hjelpemiddel for å gjøre klitoris og vulva mer følsom. Det brukes veldig ofte før (men også under…) samleie.

Vi har brukt mye tid og ressurser på å teste ulike produkter på markedet. Etter å ha brukt utrolig mange timer på undersøkelser, innkjøp og testing, så er vi klare. Dette er den største forbrukertesten på norsk for deg som skal kjøpe en «pussy pump».

Om du skal kjøpe deg en vaginapumpe, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no og Nytelse.no.

Vinnere av vår test av vaginapumpe

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen. Ønsker du å lese mer om hver pumpe, så kan du finne den informasjonen lengre ned i artikkelen.

#Produkt
1 Fantasy For Her Ultimate Pleasure – Best i test!
2 Bryst- og Klitorispumpe fra Brystleker – To fluer i en smekk
3 Shots Pumped Vaginapumpe – Perfekt for nybegynnere
4 Black Treasure Vaginapumpe – Testens billigste modell
5 You2Toys Klitorispumpe – En bestselger i Norge
6 Fetish Fantasy Elite Vibrerende Vaginapumpe – Testens kraftigste maskin

1. Fantasy For Her Ultimate Pleasure – Best i test!

”Ultimate Pleasure” er en av de mest spennende sexleketøyene vi noensinne har prøvd. Uavhengig av kategori.

Dette er rett og slett et leketøy som kvinner ikke kan gå glipp av. Vi er helt seriøse når vi skriver det.

 • Stimulator som gir dype orgasmer
 • Er bygget med hele fire motorer
 • Fungerer utmerket som en vanlig vaginapumpe (hvis det er ønskelig)
 • Kommer med 7 bevegelsesmønstre
 • Gir en følelse av å bli slikket med en våt tunge

Så hva er det egentlig Fantasy For Her Ultimate Pleasure er? En g-punktsvibrator? En vaginapumpe? Et sexleketøy med en uhyre kraftig motor?

Vel. Den er på en måte alt en kvinne skulle ønske.

Ved første øyekast, så ser dette sexleketøyet ut som en vibrator som har fått plassert en vaginapumpe på bunnen. Og det er veldig nære sannheten. «Ultimate Pleasure”, navnet på vaginapumpen, kan oversettes til «ultimat nytelse».

Det var flere enn én av oss i Erotikkguiden som fikk ultimat nytelse av denne vaginapumpen.

To sugekopper medfølger

Hovedfunksjonen til produktet er å skape et vakuum – slik man kjenner den klassiske vaginapumpen. Derfor følger det med to sugekopper. Disse kan enten brukes nedentil – eller på brystvorten. Det er helt opp til deg selv.

Grunnen til at det er to sugekopper er enkel: de har forskjellig mønster. Altså de er utformet på ulike måter. Så hvorvidt du har store eller små kjønnslepper spiller ingen rolle. Denne vaginapumpen passer ditt utseende.

Den ovale sugekoppen er ment for å skape vakuum. Når det kommer til den avlange sugekoppen, så er den ment til å brukes som en vibrator.

Ekstrafunksjoner

Nå som vi har snakket litt om hovedfunksjonen, så gjelder det også å vise til hvordan du kan få orgasme av Ultimate Pleasure. Det ene skaftet, som er laget i silikon, inneholder en g-punktsvibrator. Denne vibratoren kommer med hele ti (10!) forskjellige innstillinger.

Du finner garantert en hastighet og et vibrasjonsmønster som passer deg.

Lades opp enkelt – og koster litt..

I pakken følger det også med en USB-kabel. Denne kan brukes til å lade opp vaginapumpen/vibratoren uansett hvor du måtte være. I PC-en din….eller hjemme på soverommet.

Vi må også nevne prisen. For det er ingen tvil om at denne vaginapumpen koster betydelig mer enn konkurrerende produkter. Men så gir den også utrolig mye mer nytelse. På mange måter er det et «3-i-1»-produkt.

Og den suger seg veldig hardt på brystene også…hvis det er noe du skulle like.


2. Bryst- og Klitorispumpe fra Brystleker – To fluer i en smekk

Denne bryst- og klitorispumpen gir deg mulighet for ufattelig mye erotisk nytelse. Passer utmerket for damer som ønsker å bli litt mer følsom både «her og der».

 • Veldig lav pris
 • Enkel i bruk
 • Kan brukes både på puppene og klitoris
 • Enkel å sette sammen
 • Liten og diskret

Det er ikke så veldig mye å kommentere på med denne bryst- og klitorispumpen. Dette er kanskje den vanligste og mest «basic» vaginapumpen på markedet. Derfor passer den perfekt for deg som er helt nybegynner.

Om du for første gang ønsker litt følsom stimulering gjennom vakuum, så kan vi sterkt anbefale denne.

Går også fint med en partner

De fleste vaginapumper kan selvfølgelig brukes både selv og av partner. Men denne modellen er kanskje ekstra lett å bruke med en annen. Rett og slett fordi hvert «pump» ikke gir så utrolig mye vakuum. Derfor står man ikke overfor en situasjon hvor partneren kan pumpe løs, for deretter å skape en smertefull opplevelse.

Det følger med tre sylindere. To stykker til brystene og en til vagina.

Lett å rengjøre (god hygiene)

Det anbefales naturligvis at sylinderne vaskes etter bruk. De er laget av plast og kan vaskes med litt lunkent vann og såpe.


3. Shots Pumped Vaginapumpe – Perfekt for nybegynnere

”Shots Pumped» er en vaginapumpe som er uhyre enkel å bruke.

Kvinnene i Erotikkguiden reagerte også positivt på utseende.

 • Rosa detaljer gir et en feminin look
 • Lett å bruke for nybegynnere
 • Veldig praktisk
 • Gir en følsom vagina
 • Fungerer utmerket i sammenheng med vannbasert glidemiddel

Denne vaginapumpen kalt «Shots Pumped» er veldig enkel å bruke. Du plasserer koppen over vagina (eller brystene) og pumper til. Dette vil føre til at du øker blodtilstrømningen i området, og du blir mer følsom.

Vi mener også at koppen, som er laget av plast, passer en vaginas størrelse helt perfekt.

Feminint design

Det er spesielt på ett punkt at denne pumpen skiller seg ut fra konkurrentene. Den rosa fargen gir et inntrykk av at man primært har sett seg ut at det er kvinner som skal kjøpe dette produktet. Vi vet også at det er mange lesbiske par som har kjøpt denne pumpen.

Naturlig nok:

Den er uhyre lekker. La oss være enige om det.

Ikke bare er skaftet og selve pumpen farget i en sølv/rosa farge. Omrisset på selve skålen er også rosa. I tillegg til slangen.

Vår dom

Vi er veldig fornøyde med denne vaginapumpen. Den er enkel i bruk, har fine farger – og er en pumpe som gir resultater raskt. Dette er også et produkt som kan enkelt brukes sammen med en partner.

Husk at Shots Pumped er like god på brystene som på vagina.

Det skal også nevnes at pumpen har en funksjon som kalles «Quick Release». Det betyr at du kan fjerne alt vakuumet på nær sagt 1-2-3. Dette er spesielt viktig hvis du har en partner som blir litt overivrig når han eller hun pumper løs.


4. Black Treasure Vaginapumpe – Testens billigste modell

Det finnes ikke noe «sexy» med dette produktet. Her snakker vi utelukkende om en vaginapumpe som har en god funksjon.

I tillegg er den veldig lett å gjemme unna for andre i husstanden.

 • Billig
 • Øker sensitiviteten på og rundt vagina
 • Brukes enkelt ved hjelp av en «håndpumpe»-funksjon
 • Kan også brukes av en partner
 • Veldig enkel konstruksjon

Det skal godt gjøres å gjemme bort en dildo, vibrator eller noe sexy undertøy. Alle som «fersker» deg i å ha noen av disse sexleketøyene vet at du er av den litt kinky typen.

Når det kommer til Black Treasure vaginapumpe, så er det noe helt annet. Denne pumpen ser jo nærmest ut som at den blir brukt til å hjelpe folk som har problemer med bilmotoren sin.

Fin passform

Størrelsen på kjønnsleppene dine spiller egentlig ingen rolle. Denne skålen er helt perfekt.

Vi må likevel si at slangen er litt for lang. Det er ikke noen grunn til at du skal ha en halv meter slange på et så lite produkt.

Vi i Erotikkguiden prøvde å bruke denne vaginapumpen rett før oralsex. Det vil si at vi pumpet opp musa mi ganske mye – og så fikk partneren min gi en ordentlig omgang slikking etterpå. Det fungerte helt utmerket.

Ikke for mye vakuum

La oss også nevne at det er andre produkter i testen som er mye sterkere. Med Black Treasure vil du ikke få de intenst store kjønnsleppene som du for eksempel vil få med vår testvinner. Dette er et produkt som er helt OK og billig, men ikke noe mer enn det.

Fungerer utmerket for nybegynnere åpenbart.


5. You2Toys Klitorispumpe – En bestselger i Norge

You2Toys er en av de minst kompliserte vaginapumpene du kan få. Denne settes enkelt sammen av to deler – og rengjøres kjapt med såpe og vann.

 • Gir veldig sensitiv klitoris
 • Kan gi et helt lufttett vakuum
 • Settes enkelt sammen på 1-2-3
 • Hyggelig pris
 • Litt merkelig passform på skålen
 • Gjennomsiktig

Du vet det kanskje ikke enda, men det er én ting som virkelig skiller en GOD vaginapumpe fra en OK vaginapumpe.

Og det er skålens passform. You2Toys er både enkel å bruke, lett å sette sammen og ser helt grei ut. Men vi vet at det er mange kvinner som ikke vil sette pris på en helt rund form på skålen. Vagina er jo ikke helt rundt. Den er jo avlang.

Nettopp derfor trekker vi litt fra når vi vurderer hvor god You2Toys Klitorispumpe er.

Billig

Dette er helt klart et produkt som er masseprodusert og solgt over hele verden. Vi har funnet produktet hos forskjellige internasjonale nettsider. Ofte har vi sett at denne vaginapumpen får helt greie anmeldelser. Noen elsker den. Andre hater den. Men de aller fleste er med på det faktum at den «er helt OK».


6. Fetish Fantasy Elite Vibrerende Vaginapumpe – Testens kraftigste maskin

Skal du ha en veldig røff måte å pumpe opp vagina på?

Denne modellen, med tilnavnet Fetish Fantasy, er produsert for kvinner som tåler at man blir tatt litt ekstra hardt.

 • Produserer mye vakuum på kort tid
 • Passer perfekt for damer som er litt erfarne med røff sex
 • Meget effektiv
 • Det hører også med en vibrator i pakken
 • Kan tillegges stimulerende vibrasjoner på vagina gjennom fjernkontrollen
 • Produsert av verdenskjente Pipedream

Fetish Fantasy Elite Vaginapumpe gir deg en unik opplevelse. Dette er en maskin som virkelig er laget for å ta «pussy pumping» til et nytt nivå.

Og vi kvinnene i Erotikkguiden skal innrømme at den kanskje er litt for «vill» for oss. Dette produktet passer nok kanskje best til damer som har litt erfaring med røff sex fra før av.

Enkel å bruke (også for nybegynnere)

Vaginaskålen passer helt utmerket på alle kvinners underliv. Den er laget i plast – og er naturligvis helt tett for luft når den settes på. Deretter kan du (eller en partner) bruke håndpumpen til å begynne å pumpe løs.

Deretter vil blodtilstrømningen til vagina sakte begynne å bygge seg opp.

Produktet innehar også en knapp man kan trykke på for å KJAPT få fjernet vakuumet. Dette er spesielt viktig hvis man ønsker å teste grensene sine litt.

Settes sammen av tre deler

Utstyret som kommer med Fetish Fantasy Elite består av tre ting:

 • Vaginapumpen.
 • Bulletvibrator som kan gjøre leken litt ekstra spennende.
 • Håndpumpe (som er en del av vaginapumpen når den settes opp riktig).

En veldig fin ting med denne vaginapumpen er at den sitter helt perfekt på vagina. Noen skåler er enten litt for små eller litt for store. Men skal vi gi produsenten litt skryt, så må vi si at størrelsen her er helt perfekt.


Fordeler med å bruke en vaginapumpe

Det finnes primært to grunner til at kvinner bruker en pumpe til å «forstørre» vagina:

 • Økt følsomhet på både vulva og klitoris. Som du helt sikkert vet; økt følsomhet gir veldig ofte sterkere og hyppigere orgasmer.

 • Passer også utmerket for deg som ikke «kjenner så mye» under akten. Noen kvinner er mer følsomme enn andre. Om du for eksempel har blitt utsatt for noen traumer når det kommer til det seksuelle, så kan det være vanskelig å slappe av. I slike tilfeller kan en vaginapumpe hjelpe deg med å gjøre kroppen mer klar for samleie.

Det er også verdt å merke seg at disse vaginapumpene kan brukes av alle kvinner over 18 år. Dette er selvfølgelig utelukkende for de som ikke har noen medisinske vaginale problemer. Om du er i tvil, så bør du kontakte lege før bruk.

Er du en kvinne som er på jakt etter nye sexleketøy?

…da finnes det ikke noe bedre nettside å komme til enn Erotikkguiden. Vi har alt du trenger.

Her er et par av de forbrukertestene for kvinnelige sexleketøy som har fått mest positiv oppmerksomhet fra våre lesere:

Tips til trygg og god bruk av vaginapumpe

 • Pump nok til at du føler at klitoris og/eller vulva begynner å bli følsom. Når intensiteten øker, så kan du fint slippe opp. Men vi anbefaler ikke at du pumper i lengre enn 8-10 minutter. Det holdt i hvert fall i massevis for oss kvinnene som skriver denne artikkelen.

 • Det er ikke omtalt noen klare bivirkninger ved bruk av vaginapumpe. Men som med alle andre ting i livet, så er det greit å bruke «alt med måte»-strategien. Du bør nok neppe pumpe opp vaginaen din flere ganger om dagen.

 • De fleste vaginapumpene passer til «alle» vaginaer. Husk at området hvor pumpen sitter er ganske stort. Men koppen skal ikke være stor nok til å dekke anus også. Det er ingen grunn til at du skal pumpe opp området rundt analåpningen.

 • Det kan være lurt å barbere seg på forhånd. Jo mer hår, desto mer ubehag kan forekomme.

 • Effekten kommer først etter at du har sluppet pumpen fra vagina. Det er derfor lurt å slippe pumpen sakte, men sikkert. På den måten får du ikke et «smerte-sjokk» når vaginapumpen fjernes. Husk også at du bør pumpe veldig sakte. Vagina tar litt tid til å bli større og mer følsom.

 • Ikke la mannen din eller partneren pumpe for deg. Dette er noe du bør gjøre selv. Mange menn vil kanskje kjøre på litt ekstra hardt fordi de tror at «kvinner liker det hardt». Men av erfaring kan vi si at dette er en veldig dårlig strategi.

 • Vaginapumpen rengjøres med lunkent vann og såpe. Ikke vibratorrens. Det kan også være godt å oppbevare pumpen et kaldt og tørt sted mellom bruk. På den måten slipper du at støv og bakterier fester seg.

Helt til slutt

For de som ikke har prøvd en vaginapumpe før, så kan vi godt forstå at de er skeptiske. Det er jo et virkemiddel som folk i veldig liten grad kjenner til. Men nå som du allerede er inne og leser denne artikkelen, så har du kommet et stykke på vei.

Vi i Erotikkguiden håper at vi har oppnådd to ting med denne artikkelen:

 • Anbefalte de beste vaginapumpene på det norske markedet. Det er vi nesten helt sikre på at vi har klart.

 • Redegjort for hvorfor denne type pumpe er helt trygt å bruke for de aller fleste kvinner.

Om du skulle ha noen ekstra spørsmål relatert til dette produktet, så kan du stille de spørsmålene i kommentarfeltet under. Det gjelder også hvis du har spesifikke spørsmål om noen av våre anbefalte vaginapumper.

Ofte stilte spørsmål

✅Vil en vaginapumpe blåse luft inn i min vagina?

Nei, det vil den ikke. Mange tenker at en pumpe vil trekke luft inn i kroppen din.

Men pumpen fungerer på den måten at den nærmest suger luften ut av deg. Pumpen lager en form for vakuum. På den måten vil blodstrømmen til kjønnsleppene øke.

✅Hvilke kvinner skal IKKE bruke «pussy pump»?

Hvis du har vaginale medisinske problemer, så bør du absolutt høre med en lege før du bruker en slik pumpe.

Det er helt essensielt for at du får en trygg og god seksuell opplevelse.

✅Kan jeg kjøpe vaginapumpe fra utlandet?

Det kan du. Men vi anbefaler det ikke. Det er så mange norske erotiske nettbutikker at prisene på denne type sexleketøy har stupt. Det er ikke lengre sånn at Kondomeriet dominerer det norske erotiske markedet.

Heldigvis.

Har du spørsmål eller en tilbakemelding til artikkelens innhold? Legg igjen en kommentar under da vel!

Legg igjen en kommentar