Produktanmeldelse av Basix dildo Pink

Det er verdt å merke seg at dette produktet ikke lengre eksisterer i Norge. Men vi anbefaler at du besøker vår kjøpsguide for dildoer hvis du ønsker å finne våre anbefalinger.

Produktanmeldese av Basix Dildo Pink

Dette er en anmeldelse av den svarte dildoen som finnes på flere norske nettbutikker. En dildo som er i utgangspunktet ganske stor, og som er svært kurrant for damer som lier en dildo man klarer å putte inn i pur glede. For ja – dette er en av de beste dildoene jeg noensinne har prøvd!

Denne har faktisk alt!

Dildoen fra Kondomeriet. Basix dildo.

– God lengde.
– God omkrets.
– Gummimateriale.
– Ikke så alt for tung heller .
– God med glidemiddel. Og da snakker vi vannbasert glidemiddel.

Hva er min dom over dildoen?

Jeg fikk tilsendt denne dildoen etter at jeg kjøpte den fra Hetenetter. Og det tok ca 4 dager før den lå i postkassen min, noe jeg mener er en fornuftig tid. Bestilte tidligere en dildo fra en annen norsk  nettbutikk – og det viste seg at de hadde varelageret sitt i Kina – noe som ga en leveringstid på rundt 10 dager. Det er alt for mye. Det mener jeg faktisk.

Men uansett; pakken med glidemiddel og dildo ankom til rimelig tid og det tok ikke lange tiden før jeg la meg under dyna og bestemte meg for å kose meg. Jeg skal ikke gå inn på detaljer, men jeg forventet en stor og god dildo – og det fikk jeg også. Så absolutt.

Vil si at det er en av de bedre dildoene jeg har prøvd noensinne. Og ja – jeg har vært bortpå mye gummi i løpet av mine 25 år gamle liv. 🙂

Legg igjen en kommentar