Classic vibrator – vibrerende dildo

Ny dildoo? Kjøp Classic vibrator fra «Fifty Shades of Grey»!

Dette er vel det nærmeste du kommer en vibrerende dildo som ikke helt er en vibrator. For mange kan forskjellen være syltynn, og det er den jo forsåvidt også, men med Classic vil vi heller si at det er en dildo som har muligheten for å vibrere litt.

Det er et veldig standard utseende på dildoen, men ikke la deg lure av det. Ei heller av den lave prisen, for her får du faktisk utrolig mye for pengene.

Fifty Shades of Grey «Vibrerende dildo» Classic– Deilig og naturtro

En ekte og original gjenstand fra den verdenskjente filmen «Fifty Shades of Grey».

  • Perfekt størrelse
  • Elegant design
  • Vibrerer veldig godt
  • Brukes med vannbasert glidemiddel
  • Tre forskjellige hastigheter

Det fine med Fifty Shades of Grey Classic Vibrator er at den også kan brukes som en vanlig dildo. Dette er grunnen til at den har fått navnet «vibrerende dildo» og ikke «vibrator».

God variasjon

En av de beste tingene med denne dildoen er at den vibrerer på så mange måter. For det første har den fire forskjellige mønstre som man kan velge mellom. Dette kan absolutt være med på å «spice opp» måten man koser med seg selv på. Vi likte veldig godt samtlige av vibrasjonsmønstrene – og her kan man virkelig være kreativ.

I tillegg er dette også en god dildo / vibrator for deg som liker det litt røft. De tre ulike nivåene av hastigheter kan være med på å hjelpe deg til å oppnå klimaks så fort som overhodet mulig. Og tro oss i Erotikkguiden: man kommer veldig hardt og raskt ved bruk av denne dildoen.

Husk glidemiddel!

Mange kvinner ignorerer det faktum at en dildo-opplevelse blir 100 ganger bedre hvis man har glidemiddel. Til Fifty Shades of Grey Classic Vibrator anbefaler vi faktisk at du kjøper et vannbasert glidemiddel. Ønsker du å se en stor liste over vannbasert glidemiddel, så kan du gjøre det ved å klikke her.

Det vil hjelpe deg med å føre dildoen inn i skjeden – og det vil også absolutt minimere sannsynligheten for ubehag.

Produktspesifikasjon

MaterialePlastikk (ABS)
Lengde18 centimeter
BatteritypeAA-batterier (2 stk behøves)

Hvorvidt man kan kalle den vibrerende dildoen for en vibrator vites ikke – men jeg tar sjansen på at «vibrerende dildo» er den rette betegnelsen. Er ikke så veldig erfaren på å anmelde sexleketøy må jeg innrømme. 🙂

Grunnen er at den i utgangspunktet er kliss lik en vanlig dildo, og at man nesten utelukkende kan

bruke den til nytelse uten vibrasjon.

I tillegg føles den svært ekte, noe som er en fordel når man skal oppnå orgasme. Både utseendemessig og funksjonell kan man si at den likner veldig mye på en vanlig erigert penis.

Fordelen med å kjøpe en dildo som vibrerer er jo naturligvis at du får både i pose og sekk. Du kan enten ignorere vibreringsfunksjonen helt og bare unngå å putte batterier i dildoen for så å bruke den som en vibrator. Eller du kan gjøre motsatt og dra nytte av den funksjonen den har…

Helt opp til deg selv med andre ord. Det beste er vel å prøve litt av hvert.

En del av «Fifty Shades of Grey»-serien

Filmen «Fifty Shades of Grey» var helt klart med på å revolusjonere hvordan vi nordmenn hadde sex. Etter at filmene ble lansert her hjemme, så ble det normalisert å ha litt røff og deilig sex.

E24 kunne melde at salget til Kondomeriet steg rett til værs etter at den første filmen kom på kino.

Hvis du ikke har fått med deg «hypen» rundt filmene, så anbefaler vi at du tar en titt på traileren:Vibrerende dildo testet av en kvinne


Denne dildoen er også testet av en kvinne som skriver følgende i sin test:

«Dette er en relativt god dildo som kanskje ikke er det beste førstegangskjøpet, men dersom man har noe erfaring og ønsker ett produkt av en viss størrelse som føles svært ekte, så er dette ett godt valg.»

Løp og kjøp i dag – og skaff deg en vibrerende dildo til den nette sum av 399,- NOK!

Ville det ikke vært deilig å hatt et nytt leketøy liggende klar i postkassen når du kom hjem om et par dager? 🙂

Dette er en svært god vibrerende dildo som du vil kunne ha mye glede av i årene fremover. Her gjelder det virkelig å kaste seg over tastaturet, finne frem lommeboka og gjøre et godt kjøp!

Relevante artikler

I og med at dette produktet er en vibrerende dildo, så kan begge disse artiklene være noe du kanskje vil være interessert i:

2 kommentarer om “Classic vibrator – vibrerende dildo”

  1. En av mine favoritter 😀 da Fifty Shades var populært, så kjøpte jeg haugevis av produktene som de hadde på markedet. nå er det knapt nok en dildo eller vibrator som jeg ikke har i nattbordsskuffen hehe

    Svar

Legg igjen en kommentar