Sex eller fotballkamp – det store spørsmålet

Er sex bedre enn fotball?

For menn er det ofte slik at man blir påtvunget en mening om at sex alltid er mye bedre enn alt annet.

«Du tenker alltid kun på sex», syter kvinnene om, mens man i det skjulte egentlig heller vil se Brann spille mot Rosenborg på Lerkendal.

Det er ofte slik at menn som er i forhold har et mye friere sinn til å si nei til sex enn det folk utenfor forhold har. Så lenge du bare «holder på med noen», så er sexen utrolig mye mer verdt enn om den ikke er det.

En studie publisert hos Economic Times gir oss svaret på gåten. Her står det nemlig at de alle fleste menn heller vil se fotball enn å ha sex.

Artikkelen avslører også at 55 av alle menn sier at de får mer glede av å se favorittlaget sitt vinne enn å ha samleie med en partner.

For meg, som er dame, så høres det kanskje litt sprøtt ut.

40 % av alle menn..

Skal man tro en britisk undersøkelse, så sier omtrent 40 % av alle menn at de heller vil se på fotball enn å ha en romantisk kveld med kona der sex kommer opp som dessert. Med andre ord er 4/10 menn mer glad i en god fotballkamp (eller… den trenger ikke være god) enn seksuell akt med sin kjære. Overrasket?

Her kommer mer.

I samme undersøkelse sier 8/10 menn at de er lei av at alle kvinner tror at menn kun er ute etter sex, noe som faktisk ikke stemmer. Noen er også glad i fotball.

Sex eller fotball – fordeler og ulemper

Vi vatter opp noen fordeler med å velge sex foran fotball:

1. Du gjør kvinnen glad. Tro meg: vi damer elsker å høre at vi har blitt valgt over Manchester City – Bayern Munchen på en tirsdagskveld. Det får oss til å føle oss verdtsatt.

2. Det kan være på sin plass å tømme rognpåsan noen ganger.

3. Sex = Trening = sunt. Godt for kroppen.

Noen fordeler med å velge fotball foran sex:

1. Det er mye mer underholdende.

2. Du kan drikke pils samtidig. Det kan være litt vanskelig å drikke øl under sex….eller?

3. Du kan legge inn en tippekupong og vinne penger.

Så… sex eller fotball. It’s your choice.

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar