Sexleketøy er din venn på soverommet

For kvinner i særdeleshet er sexleketøy en praktisk metode for å tilfredsstille seg selv når det ikke er mannlige krefter i sving. Og hvorfor ikke? Tross alt, mange kvinner lever et raskt og travelt liv akkurat som menn. De jobber lange dager og ofte har lite tid til å sosialisere seg utenfor arbeidstiden. Hvorfor skulle en kvinne ønsker å onanere? For den samme grunnen til at menn onanerer. Det skal ikke mye til å finne det ut. Mann eller Kvinne, vi alle har samme behov og ønsker.

For kvinner er klitoris nøkkelen. Det har så mange stimulerende nerveender at det setter den mannlige penisen helt i skyggen. Klitoris er mye som hodet til en penis, men enda mer følsomt. Det er den hellige gral av en kvinnes seksualitet og de fleste kvinner vet hvordan de skal bruke det til sine egne maksimale intime opplevelser.

For noen hundre år siden var det ikke uvanlig for kvinner å gå til legen sin for å få ham til å onanere henne! Seriøst. Det ble antatt at altfor seksuelt aktive kvinner vil lede seg inn i djevelske problemer og at de bør ikke føle på sine seksuelle lyster. Det var ikke bra for helsen å ha sex mer enn en gang per uke.

Du kan skaffe drømmedama.

Vibratorer og andre sexleketøy har frigjort kvinner. Faktisk, i disse dager er det slik at leger aktivt råder til bruk av sexleketøy for å fremme orgasme.

Noen kvinner er stresser med å finne en make. En vibrator er permanent villig til å gå. Ingen nødvendighet å henge rundt den for det å få ereksjon. Det vil ikke forlate hjemmet skittent og du vil rydde opp etter den på en mye enklere måte enn du vil dersom du tar med en mann hjem fra byen – det er faktisk veldig renslig og enkelt å ta i bruk sexleketøy.

Ta frem dildoen fra nattbordsskuffen

Husk at det er veldig mange travle kvinner som har et sexleketøy i nattbordsskuffen, noe som selvfølgelig både er gunstig og helt naturlig. Har man en dildo eller en vibrator liggende klar til når man skal legge seg, så er det mye enklere å få tilfredsstilt seg selv litt seksuelt.

Om man kjøper leketøyet sitt på internett, så er det selvfølgelig full diskresjon – noe som gjør at pakken blir sendt i en helt grå eller brun pakke uten noen form for logo på. Dette gjøres i hvert fall om du kjøper hos noen av de helt store nettbutikkene som har lang erfaring med behandling av fornøyde kunder.

Ung.no har også en artikkel som heter «Hvor kan jeg kjøpe sexleketøy anonymt?».

Husk at det ikke er noe tabu i Norge lengre å verken bruke eller kjøpe sexleketøy, så jeg tror nok at du skal være veldig fornøyd med den behandlingen du kommer til å få fra andre som er i samme situasjon. Bruken av sexleketøy har rett og slett tatt av i Norge de seneste årene og blitt dagligdags.

Legg igjen en kommentar