Sexleketøy når man kjører bil – trygt?

Sexleketøy når man kjører bil

Er det virkelig trygt eller nødvendig å bruke et sexleketøy når man kjører bil? Mest sannsynlig er det jo ikke det.Se på distraksjonsproblemene vi allerede står overfor på veiene hver dag. På veien mellom Asker og Bærum (E6 ved Sandvika) var det en kar som nylig ble tatt for å få en sugejobb av sin kvinnelige medarbeider mens han kjørte bil.

Her kan du lese historien hos VG.

En grei bot kom fra politiet, og det ble også meldt om en vinglete kjøring – noe som gir oss et klart svar på at sexleketøy eller seksuelle aktiviteter under bilkjøring kanskje ikke er helt på sin plass.

Det skal sies at turtelduene fikk svært mye boltreplass i media etter skandalen. De ble blant annet tilbudt flere hundre tusen kroner av internasjonale medier dersom de skulle ønske å stille opp til intervju.

Wow.

Sex når man kjører bil = uansvarlig

Og hvor mange av kan holde øynene åpne når du har en orgasme? Det er i hvert fall veldig vanskelig å gjøre det! Sikkerhetsbelter og kollisjonsputer vil ikke bety noe hvis du kolliderer under en orgasme. Kan du forestille deg søksmålet og straffen som kommer frem i lys av en slik skandale?

Etter min mening bare ber du om trøbbel hvis du bruker et sexleketøy mens du kjører. Det har blitt en del tull i media i USA etter at en sexprodusent annonserte en ny leke som skal kunne brukes mens man kjører – og en del av reklamen spiller nettopp på at dette er noe som skal brukes i den sammenhengen. Derfor ble det en del reaksjoner fra fjernt og nært som ville klage på dette sexleketøyet, som var laget for kvinner.

Vårt tips; ikke bruk sexleketøy når du kjører bil. Bruk det når du er trygt hjemme i sengen din.

Hvorfor er det farlig å ha sex når man kjører bil?

Det burde nesten ikke være et spørsmål man skulle trenge å svare på.

Man skal aldri utføre aktivitet som distraherer deg fra å ha fullt fokus på veien. Sex og bruk av sexleketøy (onani) er tydelig ting som man ikke skal holde på med i en bil mens den kjører. Mister du kontrollen, så er du naturligvis en farlig sjåfør. Ikke bare for deg selv. Men også for andre.

Sprite opp sexlivet litt ekstra?

I så fall kan det være at du trenger litt mer informasjon.

Her er noen gode artikler vi tidligere har skrevet – og som kan hjelpe deg med å øke kosen du har hjemme:

2 kommentarer om “Sexleketøy når man kjører bil – trygt?”

  1. Det var en dame en gang som begynte å klå meg på p***en da jeg kjørte bil. Hadde nettopp matchet på Tinder og hun var visst keen på litt kos «der og da». Kjørte opp til en nærliggende parkeringsplass og ga henne en skikkelig omgang i bilen.

    Men det er trafikksikkert. Så lenge vi ikke gjør det mens bilen kjører.

    Svar

Legg igjen en kommentar