Sexleketøy når man kjører bil – trygt?

Sexleketøy når man kjører bil

Er det virkelig trygt eller nødvendig å bruke et sexleketøy når man kjører bil? Mest sannsynlig er det jo ikke det.Se på distraksjonsproblemene vi allerede står overfor på veiene hver dag. På veien mellom Asker og Bærum (E6 ved Sandvika) var det en kar som nylig ble tatt for å få en sugejobb av sin kvinnelige medarbeider mens han kjørte bil.

En grei bot kom fra politiet, og det ble også meldt om en vinglete kjøring – noe som gir oss et klart svar på at sexleketøy eller seksuelle aktiviteter under bilkjøring kanskje ikke er helt på sin plass.

Og hvor mange av kan holde øynene åpne når du har en orgasme? Det er i hvert fall veldig vanskelig å gjøre det! Sikkerhetsbelter og kollisjonsputer vil ikke bety noe hvis du kolliderer under en orgasme. Kan du forestille deg søksmålet og straffen som kommer frem i lys av en slik skandale?

Etter min mening bare ber du om trøbbel hvis du bruker et sexleketøy mens du kjører. Det har blitt en del tull i media i USA etter at en sexprodusent annonserte en ny leke som skal kunne brukes mens man kjører – og en del av reklamen spiller nettopp på at dette er noe som skal brukes i den sammenhengen. Derfor ble det en del reaksjoner fra fjernt og nært som ville klage på dette sexleketøyet, som var laget for kvinner.

Vårt tips; ikke bruk sexleketøy når du kjører bil. Bruk det når du er trygt hjemme i sengen din.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera