Slik får du med mannen din på sexleketøy

Slik hanker du inn mannen din på sexleketøy!

Ifølge stereotypen er gutta helt komfortabel med sexleketøy, og jenter helt ute av det! Vi vet alle at stereotyper er sjelden sant, skjønt, og hvis du har en fyr som er litt engstelig om å introdusere sexleketøy kan det føles veldig begrensende. I dag har vi noen tips til deg som ønsker at du og din mann skal begynne å krydre sexlivet litt med diverse sexleketøy.

Om du ønsker å finne ut hvor du bør kjøpe sexleketøy, så kan du finne våre anbefalte nettbutikker via denne lenken.

Vibrerende penisringer

Disse sexleketøy kan festes enten til kondomer eller bare rett på penisen. De er et fantastisk sted for gutta som føler seg litt truet med å starte, fordi de er helt ubrukelig uten en penisring. I tillegg er han i full kontroll sin egen erfaring med ringen.

Finger-vibratorer

Disse er vanligvis markedsført som små vibratorer som en dame kan bruke hvor som helst (vel, hvor som helst du har nok privatliv til ikke å bli arrestert!). Men de er også et flott første steg inn i sexleketøy–verden for gutta – igjen, han har full kontroll.

Her kan du lese vår test av mini-vibratorer. I vår anbefalte liste er det flere finger-vibratorer.

Vibrator med fjernkontroll

Et annet leketøy som setter ham i fullstendig kontroll er en vibrator med fjernkontroll. Du setter den på under dine

truser, finner en fin støyende pub eller klubb, og setter kontrolleren i lommen. I denne situasjonen vil leken neppe erstatte ham … han vil rett og slett arbeide gjennom leken, som din personlige sexgud!

Les også: Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

Sexleker for Ham!

Det er nok av sexleketøy som er utformet primært for å gjøre den mannlige orgasme lettere, eller som gjør at orgasmen føles annerledes … så hvorfor ikke prøve ut en av disse først? Vis ham at du ikke føler deg truet, og han vil gjerne svare med samme mynt.

Denne artikkelen er nyttig for deg: Best i test: Sexleketøy for homofile menn

Den kvinnelige kropp er viktig

En av grunnene til at menn føler seg ofte erstattet, utilstrekkelig eller truet av sexleketøy er at de antar kvinnekropper reagerer på stimulering på samme måte som den mannlige kroppen.

Legg igjen en kommentar