Vibrator: Hvordan velge sin første vibrator?

Guide: Kjøp av din første vibrator

Alle ønsker å vite hva de beste sexleketøyene for kvinner er, og egentlig er det alltid slik at det kommer ned til personlige valg og behov. Men hvis du aldri har prøvd en vibrator før og føler seg litt engstelig før du skal kjøpe ditt første leketøy vil vår guide om kvinnelige sexleketøy for nybegynnere være noe for deg.

7th Heaven vibrator. Foto: Kondomeriet

Tanken på å kjøpe din første vibrator kan være spennende, men også skremmende. Bestiller du på nettet får du den levert hjem til deg, men hva hvis noen finner det ut? Og hvor pinlig er det ikke å gå inn i en vanlig sexbutikk på gaten og lete seg frem til en vibrator som kan passe dine behov?

Dette er ting man bare må igjennom, men heldigvis er det nå veldig enkelt å kjøpe sexleketøy på internett og fortsatt være 100 % anonym.

Når det gjelder damer og sexleketøy det er normalt å føle seg engstelig rundt alle disse punktene. Men du skal huske på at du ikke er den første som er i den posisjonen av at du skal velge din første vibrator, og det er ikke akkurat slik at systemet jobber mot deg dersom du ønsker en god vibrator til en billig penge samt full anonymitet rundt kjøpet ditt.

Hvordan skaffe seg vibrator – nettet eller butikk?

For det første – tenk på hvordan du skal få en. Bestilling på nettet er vanligvis en meget pålitelig prosess og det er lett å vite hva de beste sexleketøy er ut i fra andre kunders anmeldelser. Men hvis du ikke føler deg komfortabel med å få den tilsendt til din hjemmeadresse, kan du alltid få den levert til en venninnes hjemadresse eller hente pakken på postkontoret.

Hvis du ikke har mulighet til å bestille på nettet, så det er ingen skam i å gå i en sexbutikk. Selvfølgelig er det en barriere man må bryte når det kommer til å fysisk gå inn i en sexbutikk og kjøpe en vibrator, så jeg forstår godt at de aller fleste kvinner som kjøper sin første vibrator tenker først og fremst på å bestille den på internett.

Gode vibrator med realistisk utseende.

Når det kommer til hvilken vibrator du skal velge, så er det selvfølgelig et stort antall muligheter på de forskjellige nettbutikkene. Så når du skal avgjøre hvilket kan være noe for deg, bør du vurdere nøyaktig hvordan du liker sex, og deretter finne et sexleketøy

som tilpasser dine behov. De norske store nettbutikkene som selger vibrator pleier å ha en god beskrivelse av produktet, noe som kan gi deg en indikasjon på hva du skal kjøpe for å få best mulig nytte.

Kjøp de mest populære vibratorene

Når du skal gjøre din beslutning, er et godt sted å begynne å se på det mestselgende sexleketøyet. Du kan enten gjøre dette på nettet ved å lese anmeldelser eller ved å spørre i butikken du handler i. De beste leketøy for kvinner trenger ikke å være det dyreste og det er mange varianter av rimelige vibratorer som fungerer vel så godt som de litt dyrere.

To linker som er veldig kurante for deg som skal kjøpe din første vibrator:

– Kondomeriet.no

En nettbutikk som har vart i mange, mange år på grunn av god kundeservice, billige priser og et stort utvalg av vibratorer. Dette er en nettbutikk som har opprettholdt imaget sitt  gjennom flere perioder. Anbefales på det varmeste.

Den kanskje noe mer ukjente nettbutikken har solgt sexleketøy til nordmenn i en god årrekke. Grunnen til at jeg nevner den i forhold til kjøp av vibratorer er fordi jeg mener at den ligger tett opptil de aller beste nettbutikkene i verden når det kommer til utvalg av kvinnelig sexleketøy, og her er det også svært gode priser å lokke med.

Oversikt over vibratorer

[table id=3 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera