Lelo Lyla produktanmeldelse

Lelo Alia Produktanmeldelse

Lelo Alia er en av de mest solgte produktene fra kvalitetsleverandøren Lelo. De produserer i hovedsak sexleketøy for kvinner i alle former og sjangre, og hovedfokuset er høy kvalitet og pent design. I tillegg til brukervennlighet selvfølgelig.

Min erfaring er i hvert fall at du kan ha Lelo-sexleketøy stående fremme i hyllen på stua når gjester er på besøk uten at Lelo-leketøyet gir seg til kjenne som hva det egentlig er.

Har nå hatt Lelo Lyla i en god stund og kost meg ganske mye med det. For å slippe å skrive 500 ord om hvilke egenskaper den har og hvor god den er, så har jeg faktisk støttet meg til en video på YouTube som “pretty much” summerer opp hva jeg har å si om den. En ærlig brukeranmeldelse om et sexleketøy som er perfekt for kvinner!

Youtube-video

)

.
Powered by WordPress | Skjult kamera