Dildoen for deg som liker det stort

Drømmen om en stor dildo…

Om du noen gang har hatt et ønske om å kjenne en virkelig stor penis penetrere din vagina… ja, så er du så absolutt ikke alene om akkurat det. De aller fleste jenter benytter seg av søkeord som omfatter store peniser når de skal søke etter porno. Kanskje ikke helt tilfeldig?

Men har du en fantasi som spinner rundt dette, så gjelder det kanskje å få den oppfylt også.

hetenett.no har en penis som de kaller Basix dildo fat boy, som etter alt å dømme skal tilfredsstille de mest kravstore damene. Ikke bare er den veldig stor både i lengde og omkrets, men den har også svært mange detaljer som gjør at den er kliss lik en ekte penis.

Tilnavnet «sjokolade» spinner naturligvis på at det er slike størrelser som befinner seg på de mer sydlige kontinentene på vår flotte jordklode…

Clear dildo Large. Foto: Kondomeriet


Dette er noe av det som skrives om produktet på deres hjemmesider:

«Som navnet tilsier er dette en dildo for de som liker det litt stort. Av de 25 centimeterene som hele lengden tilsvarer er det ”kun” 20,5 av dem som det er mulig å få noe nytelse ut av (på grunn av ballenes plassering nederst på dildoen…), men det er så absolutt mer enn nok.

Dildoen er bøyd for å treffe g-punktet, noe den også gjør!

En sikker vinner for deg som er på utkikk etter en stor dildo med hva vi nærmest vil kalle orgasmegaranti.»

Dette er en av de mest populære dildoene som selges i nettbutikken, og store dildoer er absolutt i vinden om dagen. Man ser en markant økning i den type dildoer som selges på det norske og internasjonale markedet.

Husk også å kjøp med en flaske glidemiddel slik at du er helt sikker på å få den inn!

Ordentlige artikler om dildo

Legg igjen en kommentar