Singel kvinne? Skaff deg en dildo…

Kjøp av dildo på nettet

Om du er singel, så er det mest sannsynlig et brudd i sexlivet som bør fylles med noen former for sexleketøy. Og det er strengt tatt ikke bedre hjelpemidler enn dildoer når det kommer til hva kvinner bør benytte seg av når de skal ut og handle inn noe godt som kan gi deilige orgasmer.

En vibrator er selvfølgelig helt OK, da også denne kan bli brukt til onani av litt mer avansert art. Forskjellen på en dildo og en vibrator er rett og slett at en vibrator er en batteridrevet dildo med litt flere funksjoner – og også en litt stivere pris. De aller fleste som aldri har benyttet seg av sexleketøy tidligere vil naturligvis klare seg veldig fint med en dildo de første årene.

Men du skal vite at det ikke er noen smal sak å velge en dildo blant det enorme utvalget som finnes der ute. Nå har teknologien, om man kan kalle det for det, kommet såpass langt at du vil ha mange forskjellige ting å velge mellom når du skal kjøpe inn en dildo.

Noe av det du må ta hensyn til ved kjøp av dildo er:

– Funksjoner
– Farge
– Pris
– Hvor du skal kjøpe dildoen

Alle disse tingene har selvfølgelig vi litt sterke meninger om, men du bør selv velge fritt hvilke dildoer du bør kjøpe inn. Du kan jo selvfølgelig sjekke ut litt rundt på nettsiden her og finne ut om du finner noe som passer deg, men «in the end» er det selvfølgelig opp til deg når det kommer til hvilket sexleketøy du skal handle inn. For det er ingen smal sak – det må bare sies.

Skaff deg en dildo du er fornøyd med – det er det viktigste.

Usikker på hvilken dildo du skal velge?

I så fall har vi laget noen kjøpsguider for deg.

Her er nyttig stoff for deg som skal kjøpe deg dildo:

Legg igjen en kommentar