En innføring i dildoer og sexleketøy

Dildo som sexleketøy

Dildo som et sexleketøy har allerede fått en stor offentlig utbredelse. Det tilfredsstiller voksne ved å tilby dem den ultimate sexnytelsen de kan tenke seg. Kvinner kan bruke en dildo alene eller med en partner.

Det er mange voksne leketøysbutikker og nettsider som kan tilby deg dildoer for ditt formål, og det er ikke akkurat mangel på dildoer som selges over internett. Du skal nok klare å finne det du ser etter. De er rimelige og du kan også bestille dem online.

Nå kan man unngå følelsen over å bli flau ved å besøke et sexsjappe for å kjøpe en dildo. Enten du er ute etter en vibrator eller dildo kan du finne dem med god informasjon om produktet på internett.

Utforsk ditt sexliv med en dildo eller vibrator

Sexleketøy som dildoer, glidemiddel og vibratorer kan hjelpe deg i å utforske nye måter av sexlivet ditt på. Det kan garantert gjøre en enorm forskjell i ditt sexliv.

Det er mulig for deg å få støpet en manns penis (til en du kjenner) og gjøre den til en dildo. Så om du har en kjæreste du savner på ferien din, så kan du bare dra frem pikken hans og kose deg med den. Det kan vel være vel så spennende som å ha feriesex..?

Et slikt opplegg tillater deg å lage en kopi av din favorittpenis og lage den som en dildo. Vi kan meddele at når du har støpt den så vil det føles likt som the real thing.

Strap-on-dildo

Strap-on-dildo er en best mulig måte for lesbiske og øvrige par å fullføre hyrdestunden på. Menn iført dette kan gjøre en såkalt «Double penetration» der man både fyller kvinnens vagina og anal på samme tid. Og en dame som har på seg dette i et heterofilt forhold kan penetrere mannens anal.

Glassdildo er i følge mange kvinner det absolutt beste man kan skaffe seg av sexleketøy. En glassdildo kan varmes opp eller kjøles ned og kan vaskes i oppvaskmaskinen. I følge mange kvinner finnes det ikke bedre dildoer enn glassdildoer.

Vi anbefaler å ta en titt på følgende artikler hvis du trenger mer inspirasjon:

Legg igjen en kommentar