Fordeler med bruk av glidemiddel

Fordeler med bruk av glidemiddel

Her har vi satt opp noen fordeler som forteller deg hvorfor det lønner seg å bruke glidemiddel under samleie, og hvilke konsekvenser det vil ha rent praktisk. De aller fleste par bør benytte seg av glidemiddel under sex – enten om det er ved vaginalt eller analt samleie.

Jeg vil nå egentlig faktisk si at det er spesielt viktig for de som har analsex da anus i seg selv ikke produserer naturlig glidemiddel slik vaginaen gjør.

Her er noen fordeler ved bruk av glidemiddel.

Glidemiddelprodusenter pleier som regel å lage pakningene gode slik at det gjøres praktisk å bære med seg overalt. Enten om du skal ut og reise eller på overraskelsesbesøk til kjæresten, så kan du banne på at det vil lønne seg å kjøpe en hendig liten flaske.

Og vi anbefaler de glidemiddeltypene som har en flaske der man ikke skal “vri på toppen” for å få noe ut – da disse er både klissete og lite vennlige mot reiser o.l. .

Glidemiddel blir ikke utviklet og produsert for en bestemt aldersgruppe. Faktisk er det slik at folk i alle aldre kan dra nytte av en slik hjelpende hånd til alle mulige seksuelle preferanser.

Praktisk og behagelig

Glidemiddel er både praktisk og behagelig å bruke. Dette gjør at du og din partner kan fokusere på alt mulig annet enn hvor vanskelig det skal være å kunne benytte seg av litt glidemiddel under sex. Faktisk er det slik at vi anbefaler en vann-basert variant da denne ikke legger igjen flekker eller andre ting etter sex.

Alt du trenger å gjøre er å bruke noen få dråper på håndflaten og massere på penis – eller benytte seg av glidemiddelet på vagina. Dette er naturligvis valgfritt, og begge deler fungerer like godt.

Ingrediensene i dette produktet er 100% kondom- og penis-vennlig. Du kan være trygg på at det vil fungere godt sammen med latex-kondomer for å beskytte deg mot seksuelt overførbare sykdommer.

Glidemiddel som vi anbefaler:

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera