Glassdildo – kremen av sexleketøy for kvinner

Glassdildo – the one and only sexleketøy

Mange kvinner har i løpet av livet prøvd seg ut diverse leketøy som de synes fungerer mer eller mindre bra for å oppnå orgasme og nytelse. Og dildo og vibrator er på listen over ting man gjerne bruker for å skaffe seg selv litt ekstra piff i hverdagen. Glassdildo er det ikke så veldig mange som har prøvd, men det er i hvert fall en sikker vinner på dildomarkedet om dagen.

Glassdildo er kremen av sexleketøy for kvinner.

For hva er det egentlig som er bra med en glassdildo kontra andre dildoer?

1. Det gir en mye enklere penetrering for utenforstående som skal ta glassdildoen i bruk.

Med andre ord; om du har en sexpartner som skal bruke den på deg, så har du en større sjanse for at dette skal gå bra. Grunnen til dette er at glassdildoene som lages er av veldig mykt materiale på overflaten da de aller fleste er

Icicles glassdildo. Foto: Kondomeriet

håndlaget og av glass i høy kvalitet.

Så om du skal ha litt par-lek, så er en glassdildo midt i blinken.

2. Enklere å rense.

Om du har vibratorrens tilgjengelig, så er egentlig alle dildoer lette å rense. Men glassdildoer har en smudere overflate enn feks de med silikon.

Du skal fortsatt ha noe sterilt å rense en glassdildo med – det holder fortsatt ikke med vanlig såpe og vann.

3. Du trenger ikke nødvendigvis glidemiddel på glassdildoer.

På de aller fleste andre dildoer trenger man ganske mye glidemiddel for å få max nytelse. Men slik er det faktisk ikke med glassdildo på grunn av den fine overflaten.

Med andre ord ville jeg kanskje vurdert å kjøpe glassdildo dersom jeg skulle hatt en dildo i nærmeste fremtid. De er heller ikke så dyre som de mest avanserte silikondildoene, noe som gjør at lommeboken ikke går tom på grunn av at du skal gå til innkjøp av et nærmest nødvendig sexleketøy.

De kommer i mange forskjellige farger, former og størrelser. Men de som selger desidert mest er de “blanke” glassdildoene der man faktisk kan se at det er glass.

Som du kan se på eksemplene på glassdildo under, så kommer disse i fargerike versjoner.

Du finner nok en du liker – til den prisen du selv ønsker!

Oversikt over glassdildoer

[table id=5 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera