Glassdildo test: 5 beste dildoer laget av glass

Er du fascinert over disse harde og flotte glassdildoene?

I så fall er du ikke alene.

For mange kvinner er det sånn at glassdildoer gir et inntrykk av eksklusivitet. I tillegg gir disse dildoene deg en følelse som ingen andre sexleketøy kan gi deg. Mange benytter seg av glass-leketøy for å kunne variere litt mellom varmt og kaldt. Såkalt «temperatur»-lek.

Andre kjøper disse dildoene rett og slett fordi de ser ut som et ekte kunstverk.

Dessverre er det mange som mener at glassdildoer kan være skremmende. Dog er dette et inntrykk mange har FØR de prøver seg. Folk sliter med tanken om at dildoen skal knuse «innvendig» og skape fryktelig mye trøbbel helsemessig.

Selv har jeg nå brukt denne type dildo i årevis. Jeg har verken hørt om uhell – og har selvfølgelig ikke hatt noe uhell selv. Men det er viktig å kjøpe kvalitet. Veldig viktig å kjøpe kvalitet. Derfor har vi satt opp denne gode forbrukertesten for deg. I denne artikkelen gir vi deg anbefalinger til fem gode glassdildoer du trygt kan kjøpe og bruke hjemme.

Anmeldelser bunner i mer enn 20 timer med undersøkelser, årevis med egne erfaringer samt eksterne kundeanmeldelser. Med andre ord: vi i Erotikkguiden vet hva vi gjør når det kommer til sexleketøy. Alltid.

Om du skal kjøpe deg en glassdildo, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår test av glassdildoer

I tabellen under ser du en fin oversikt over de beste dildoene i denne kategorien. Skal du lese mer om hvert produkt, så kan du scrolle deg nedover.

#Produkt
1 Icicles Nummer 5 Blå glassdildo – Best i test!
2 Drive Me Crazy Glassdildo – En del av «Fifty Shades of Grey»-serien
3 Icicles No 43 – Hjerteformet og søt
4Gildo nr 15 Realistisk – Glassdildo som ser ut som en penis
5 Sinful Groove – Med seks «kuler»

1. Icicles Nummer 5 Blå glassdildo – Best i test!

Dette er en glassdildo som nærmest ser ut som et kunstverk. Ikke nok med at den er deilig estetisk for øye.

Den føltes også utrolig god «der nede» da vi testet den.

 • Munnblåst glass
 • Gir en god følelse i vagina
 • Kan også brukes til diverse temperatur-lek (både kald og varm)
 • Helt unikt utseende
 • God lengde (18 centimeter)

Min mann har en penislengde på 18 centimeter (jeg holder navnet hans anonymt). Derfor var det også ekstra spennende å teste en dildo som hadde eksakt samme lengde som sexpartneren min. Men nok om han.

Dette handler om Icicles No 5 glassdildo. Dette er en dildo som kan brukes både i vagina og anus. Selv mener jeg at den passer best i vagina. De blå rillene som slanger seg rundt dildoen kan kanskje se litt små ut på bildet. Men de gjør absolutt jobben når det kommer til å stimulere på en god måte. I tillegg er «penishodet» både glatt og utrolig godt å fylle med glidemiddel.

Trygg å bruke til analstimuli

Helt nederst på dildoen ser du også at det er en såkalt «stopper».

Det vil si at det er en liten glassflate som skal unngå at hele dildoen skal «slukes» av analen.

Vår dom

Jeg ville ha noe enkelt og lett å bruke og ta vare på. Her må jeg si at jeg traff blink!

Glassdildoen er herlig å se på og bruke, er dette et flott alternativ for nybegynnere på grunn av størrelsen og generelt at den ikke har et skremmende utseende.

Siden den er ganske liten kan du gjemme den bort i en skuff eller et skap og skjule dildoen lett (et pluss når du ikke vil at verden skal vite hva du driver med), og hvis du tilfeldigvis ble ”tatt” kan du skylde på at det er en abstrakt skulptur til noen uvitende gjester. Jeg angrer ikke på kjøpet og jeg oppfordrer alle som søker et unikt leketøy å gi dette produktet en sjanse.

Produktspesifikasjon

Lengde18 centimeter
ProdusentIcicles

2. Drive Me Crazy Glassdildo – En del av «Fifty Shades of Grey»-serien

De legendariske filmene «Fifty Shades of Grey» førte nærmest til en seksuell revolusjon i Norge. I hvert fall når det kom til sexleketøy.

Glassdildoen «Drive Me Crazy» er en av de beste oppfinnelsene som kom ut fra denne revolusjonen.

 • Forholdsvis billig
 • Treffer G-punktet på en utmerket måte
 • God for deg som får orgasmer via G-punktet
 • Kan også brukes både kald og varm
 • Laget i høykvalitets-glass

Det er mye med denne dildoen som er elegant. Ikke bare utseende på selve produktet. Men det skal også nevnes at den leveres i en ufattelig luksuriøs og hendig pose. På den måten kan du enkelt legge den tilbake i posen etter rens – og være sikker på at den ikke er skitten neste gang du bruker den.

Gode brukeranmeldelser

I skrivende stund er det tre brukeranmeldelser på nettbutikken Nytelse.no.

Samtlige har gitt 5 av 5 stjerner. Det må da bety noe. Dette er en glassdildo som mange kvinner liker å kose seg med.

Vår dom

Nå skal det sies at jeg synes denne glassdildoen var billig i utgangspunktet. Det å betale rundt 400 kroner kroner for en dildo er noe jeg har gjort før (og kommer til å gjøre igjen…), og jeg føler at jeg fikk en god del igjen for prisen. Et elegant design med et flott fargemønster gjorde at jeg fikk lyst til å leke med den umiddelbart.

Men den er virkelig stor! Om du er ute etter en gigantisk glassdildo og har en del penger til overs, så vet du hva du skal gjøre! Nå skal det sies at jeg er litt «vid» nedentil, så med godt med glidemiddel fikk jeg det til, men du skal vite at dette så absolutt er for de litt mer erfarne. Absolutt ikke noe du bør kjøpe som din første glassdildo.

Jeg mener helt seriøst at tittelen «drive med crazy» passer. For jeg ble virkelig vill da jeg fikk sprutet på litt glidemiddel på denne glassdildoen og fikk kost meg ordentlig.

Produktspesifikasjon

Lengde19 centimeter
ProdusentFifty Shades of Grey

3. Icicles No 43 – Hjerteformet og søt

Icicles er en produsent som stakk av som vår testvinner. Men de har flere gode produkter på lager.

Denne hjerteformede glassdildoen føles utrolig god.

 • Forholdsvis kort lengde (15 centimeter)
 • Laget i det som heter hypoallergenisk glass
 • Du holder i hjertet når du «holder på», og du får et godt grep
 • Veldig flott farge
 • Litt dyrere enn andre modeller

Icicles Nummer 43 handler egentlig alt om hjertet. Dette er en veldig søt glassdildo som er lekker å se på. Men den gir også ganske gode orgasmer. På bildet ser du at dildoen er utstyrt med fem «kuler» oppover hele konstruksjonen.

Disse er ment for å treffe vaginaens punkter på en utrolig følsom måte – og det gjør de virkelig.

Allergivennlig

Det skal også nevnes at glasset denne dildoen er laget i vil være 100 % god for dere som er allergikere.

Før vi gir vår endelige dom kan vi også si at lengden på 15 centimeter er litt kort. Dog har denne glassdildoen en god omkrets på 3,5 centimeter.

Vår dom

En flott og liten glassdildo som jeg koste meg med. Har egentlig utelukkende brukt vibratorer, men syntes at det var på tide å prøve noe nytt.

Denne ruglete lille krabaten fungerer perfekt til mitt bruk. Jeg elsker sexleketøy med «riller» som gjør at de treffer vaginaåpningen på best mulig måte. Og her var rillene laget av glass, noe jeg absolutt kjente på. Var i utgangspunktet litt redd for at det skulle bli for «hardt» og spenstig, men vil anbefale denne glassdildoen til skeptikerne der ute. 9/10 får den av meg. Jeg har brukt den MYE i etterkant.

Produktspesifikasjon

Lengde15 centimeter
ProdusentIcicles

4. Gildo nr 15 Realistisk – Glassdildo som ser ut som en penis

Over 90 % av alle glassdildoer på det norske markedet ser nesten ut som kunstverk laget av kjente kunstnere.

Denne modellen skiller seg ut fra de andre. Her får du et realistisk utseende.

 • Gjennomsiktig
 • Håndlaget
 • Gir deg gode orgasmer
 • Kan kjøles ned og varmes opp
 • Solid konstruksjon

Spartacus er nesten som «alle andre dildoer» – bare at den er laget i glass. Noen damer blir jo rett og slett pirret av utseende til en erigert penis. Selv må jeg også innrømme at jeg merker at det kiler litt inni meg hver gang jeg ser noe slikt.

Om du er glad i realistiske dildoer som treffer g-punktet godt, så kan denne modellen være velegnet for deg.

Temperaturforandring

Du kan legge Gildo nr 15 i en bøtte med kaldt eller varmt vann. Glass er et materiale som i lengre perioder vil holde på temperaturen. Det vil si at du kan holde på med en varm, deilig glassdildo i din vagina over lengre tid.

Vi testet dette. Og må innrømme at å fryse den ned gir en litt ekstra deilig opplevelse om sommeren.

Det er ingen tvil om at jeg skal prøve å varme den opp om vinteren for å se om jeg får samme effekt.

God lengde

Med en lengde på hele 17,5 centimeter , så kan denne dildoen fylle deg helt opp. Alle typer glidemiddel kan brukes – også vannbasert. I tillegg har den en total diameter på 2,8 centimeter.

La oss være helt ærlige her: dette er en forholdsvis stor dildo som passer de litt mer erfarne.

Produktspesifikasjon

Lengde17,5 centimeter
ProdusentGildo

5. Sinful Groove – Med seks «kuler»

Nettbutikken Sinful har også laget sine egne dildoer. Et eksempel på dette er «Groove» glassdildo – som får en fortjent femteplass i vår test.

 • Billig
 • Gjennomsiktig
 • Består av seks kuler som øker i størrelse nedover dildoen
 • Elegant utseende

Sinful skriver selv på sine nettsider at denne dildoen har et «stimulerende design». La oss si det først som sist: vi er enige. I og med at kulene nedover sexleketøyet blir gradvis større, så treffer de også «veggen» i vaginaen på en mer og mer stimulerende måte.

Da vi testet denne dildoen, så merket vi at vi gradvis dyttet mer og mer av dildoen inn i oss. Da vi nærmest oss orgasme, så var det kun èn kule igjen på utsiden.

Ergonomisk designet

Observante seere vil også se at glassdildoen har en liten bøy. Dette gjør at den treffer g-punktet på en mye bedre måte enn andre mer realistiske dildoer. Du kan også bruke den til analstimuli for å treffe prostata.

Det skal også nevnes at produktet følger med en praktisk oppbevaringspose. Den kan du legge dildoen i når du ikke bruker den. Så kan du være helt trygg på at det ikke danner seg noe bakterier mellom hver gang den brukes.

Produktspesifikasjon

Lengde16 centimeter
ProdusentSinful

Fordeler med glassdildo

1. Det gir en mye enklere penetrering for utenforstående som skal ta glassdildoen i bruk

Med andre ord; om du har en sexpartner som skal bruke den på deg, så har du en større sjanse for at dette skal gå bra. Grunnen til dette er at glassdildoene som lages er av veldig mykt materiale på overflaten da de aller fleste er håndlaget og av glass i høy kvalitet.

Så om du skal ha litt par-lek, så er en glassdildo midt i blinken.

PS! Det anbefales fortsatt at du lærer opp partneren din i hvordan han skal bruke dildoen på deg. Mange menn forstår ikke hvor sensitive vi damer er «der nede».

2. Enklere å rense

Om du har vibratorrens tilgjengelig, så er egentlig alle dildoer lette å rense. Men glassdildoer har en smudere overflate enn feks de med silikon.

Du skal fortsatt ha noe sterilt å rense en glassdildo med – det holder fortsatt ikke med vanlig såpe og vann.

For øvrig kan vi varmt anbefale vår artikkel om vibratorrens. Der går vi igjennom en rekke gode produkter som hjelper deg med å sterilisere sexleketøyene dine.

3. Du trenger ikke nødvendigvis bruke så mye glidemiddel på glassdildoer

På de aller fleste andre dildoer trenger man ganske mye glidemiddel for å få max nytelse. Men slik er det faktisk ikke med glassdildo på grunn av den fine overflaten.

Med andre ord ville jeg kanskje vurdert å kjøpe glassdildo dersom jeg skulle hatt en dildo i nærmeste fremtid. De er heller ikke så dyre som de mest avanserte silikondildoene, noe som gjør at lommeboken ikke går tom på grunn av at du skal gå til innkjøp av et nærmest nødvendig sexleketøy.

De kommer i mange forskjellige farger, former og størrelser. Men de som selger desidert mest er de «blanke» glassdildoene der man faktisk kan se at det er glass.

Som du kan se på eksemplene på glassdildo i denne artikkelen, så kommer disse i fargerike versjoner.

Du finner nok en du liker – til den prisen du selv ønsker!

glassdildo kolleksjon

Anmeldelse av glassdildoer

Vi følger stadig med i trenden på nye sexleketøy og får stadig oppdateringer fra markedet om nye dildoer som lages. Nå har det naturligvis vært på markedet i noen år, men glassdildoer er virkelig i vinden om dagen. Det har til og med blitt opprettet egne nettbutikker i USA som utelukkende selger sexleketøy laget i glass.

Hvor kult er ikke det?

Pris

«Hvor mye koster en glassdildo?», tenker du kanskje. «Det MÅ da være dyrere enn de som blir laget i plastikk og silikon?».

Plastikk: Ja. Silikon: Nei.

Det ligger faktisk cirka på samme nivå som silikondildoer prismessig.

De ligger på alt fra 300,- NOK og opp til 800,- NOK. Du år de nok dyrere også, men er det egentlig noe vits i å betale mer enn 800 norske kroner for en dildo. For det er det strengt tatt ikke verdt. SÅ stor forskjell er det jo ikke.

Utvalg

Det er et stort utvalg av glassdildoer, men vi har valgt ut noen stykker som gir deg mye valuta for pengene. Satt det opp i en boks hvor du kan se pris, navn, bilde og en knapp som du kan trykke på for å komme direkte til glassdildoen.

(artikkelen fortsetter under oversikten)

Brukeranmeldelser

Det er også en del produkttestere som har testet produktene og anmeldt dem slik at vi kan bruke disse anmeldelsene på nettsiden vår. Ganske hendig for deg som forbruker dersom du ikke er helt sikker på hvilken du skal kjøpe.

Vi har gjort jobben enkel for deg. Etter å ha gått gjennom en rekke modeller på det norske markedet, så har vi funnet frem til de fem beste.

Relevante forbrukertester

Hva er en glassdildo?

En glassdildo er et penis-formet sexleketøy som er laget for seksuell stimulering. Kan brukes av både menn og kvinner – men i 95 %++ av tilfellene blir disse kjøpt av kvinner. Om du skal benytte sexleketøy til anal lek, så finnes det bedre muligheter der ute.

Hovedargumentet for å kjøpe glassdildo i stedet for andre materialer er at man kan leke mer med ulike temperaturer. Man kan enten legge det i kjøleskapet og få en kald opplevelse. Eller så kan man legge det i lunkent vann og få til litt «varm lek» på soverommet.

Siste ord

Og det var det! Ikke bare er det sånn at glassdildoer er helt fantastiske for å leke litt med ulike temperaturer. De kjennes også utrolig deilige ut i vagina. Tro meg: du trenger ikke være skeptisk. Første gang jeg kjøpte et sexleketøy av glass, så hadde jeg også mine betenkeligheter.

Det har jeg ikke lengre.

Hvis du ønsker å få en utrolig morsom, deilig og sensuell opplevelse, så kan du teste en av produktene vi har anbefalt. Vi har brukt veldig mye tid på å anbefale gode produkter som vi er helt sikre på at du kommer til å elske.

Mange kvinner har i løpet av livet prøvd seg ut diverse leketøy som de synes fungerer mer eller mindre bra for å oppnå orgasme og nytelse. Og dildo og vibrator er på listen over ting man gjerne bruker for å skaffe seg selv litt ekstra piff i hverdagen. Glassdildo er det ikke så veldig mange som har prøvd, men det er i hvert fall en sikker vinner på dildomarkedet om dagen.

Glassdildo er kremen av sexleketøy for kvinner.

Ofte stilte spørsmål

?Kan allergikere bruke glassdildo?

Ja, det kan man.

Hvis man er allergisk mot andre typer materiale som dildoer ofte er laget i (silikon og lateks), så kan glass være et godt alternativ.

?Koster glassdildo mer enn andre typer?

Nei, ikke nødvendigvis. Men det skal sies at spennet i pris er veldig stort.

Noen glassdildoer koster helt ned til 200 kroner – andre koster godt over tusenlappen.

?Kan dere anbefale noen gode dildoer av glass?

Det har vi gjort! Timevis med undersøkelser og testing har ført til at vi har laget Norges største forbrukertest. I denne artikkelen kan du sjekke ut våre fem anbefalte glassdildoer.

Alt for enhver smak.

Legg igjen en kommentar