Glidemiddel med jordbærsmak

Glidemiddel med jordbærsmak

Er du ute etter å gjøre intime øyeblikkene mer smakfulle? Mange par velger å forbedre deres intime stunder med et glidemiddel. Gjenværende godt smurt under sex er viktig for en hyggelig og morsom opplevelse. Legge flavored smøremiddel til blandingen stimulerer sansene og gjør muntlige nytelser som mye mer behagelig. Hva er den beste smaken å tilsette et glidemiddel?

Jordbær har vært en favoritt siden antikken. De var kjent for å eksistere i Italia siden 234 f.Kr.. Selv ville amerikanske indianere ble dyrke dem på 1600-tallet, har jordbær blitt dyrket av bosettere siden 1830-tallet.

I dag er jordbær en av Norges favorittfrukter.

Kjøp glidemiddel med jordbærsmak

Hvordan virker dette kjente smaken fare i forhold til andre frukt smaker for personlig glidemiddel? Strawberry er den mest populære smaken av et ras. Glidemiddel har 48% av alle søk etter spesifikke glidemiddel med smak. Jordbær kommer på andre med 32%.

Disse to smaker konto for fire femtedeler av alle spesifikke glidemiddel med jordbærsmak søk kombineres.

Utvalg av glidemiddel

Vi har såpass mange forskjellige glidemidler på det norske markedet at vi gjerne vil si fra om hvilke som finnes der ute. Les deg opp på hvilke som er med og uten smak.

Og om du er heldig – kanskje finner du en med jordbærsmak også? 🙂

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera