Best i test: Glidemiddel med jordbærsmak

Glidemiddel med jordbærsmak

Oralsex er helt fantastisk. Men mange vil nok være enige i at det er bedre for den som mottar enn for den som gir. (Selv er jeg uenig, men det får nå bare være…). Uansett: hvis du ikke elsker smaken av vagina eller penis, så finnes det en løsning.

Spesielt er denne løsningen utmerket for deg som elsker jordbær: glidemiddel med jordbærsmak.

Jepp! Erotikkindustrien er naturligvis alltid innovativ når det kommer til å finne på nye løsninger for mer sikker og behagelig sex. Hvis du elsker norske jordbær om sommeren, så har vi funnet frem til noen produkter du vil elske. Samtlige av produktene har en søt og naturlig jordbærsmak.

Det er mer enn nok av dårlige glidemidler der ute som både er alt for «vannete» og har en kunstig smak. De har vi holdt unna denne testen.

Er du klar?

Om du skal kjøpe deg glidemiddel med jordbærsmak, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår forbrukertest av glidemiddel med jordbærsmak

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hver enkelt flaske. Ønsker du ytterligere informasjon om produktene, så kan du scrolle deg nedover i artikkelen.

#Produkt
1Astroglide Vannbasert Glidemiddel med Jordbærsmak – Best i test!
2 Sinful Glidemiddel med Jordbærsmak – Beste på budsjett
3 Waterglide Glidemiddel Jordbærsmak – For deg som vil ha stort volum

1. Astroglide Vannbasert Glidemiddel med Jordbærsmak – Best i test!

En kombinasjon av et varmende glidemiddel, massasjeolje – og attpåtil med jordbærsmak.

Et helt unikt produkt som vi i Erotikkguiden forelsket oss i.

 • Vannbasert glidemiddel.
 • Gir god glid under sex!
 • Varmes når du gnikker glidemiddelet mot huden
 • Fornuftig pris
 • Best i test hos Sinful

Astroglide er en varmende væske som både kan brukes til massasje og oralsex. Det er verdt å nevne at middelet naturligvis er vannbasert og derfor kan brukes med latex-leketøy.

I tillegg gir det en deilig duft og smak av jordbær. Vi var ikke i tvil da vi testet det: dette er vår soleklare vinner!

74 ml og god massasje

Tenn et stearinlys, sette på noe romantisk musikk og frem med Astroglide-flasken. Utfør gjerne massasjen på en rolig og sensuell måte.

Avslutter du med litt herlig oralstimuli, så kan du forvente en god og behagelig smak i munnen. Dette er et produkt som absolutt er med på å gi sexlivet litt ekstra piff…

Produktspesifikasjon

Volum74 ml
ProdusentAstroglide

2. Sinful Glidemiddel med Jordbærsmak – Beste på budsjett

Har du litt lite penger å rutte med om dagen, så er Sinfuls eget merke et godt alternativ. Denne glidekremen gjør oralsexen til en fest!

 • Svært billig
 • Kommer i en pakke på 50 ml
 • Fungerer utmerket til lek med munnen
 • Vannbasert

Sinfuls glidemiddel er veldig billig. Problemet med billige glidemidler med smak er ofte at de har en kunstig og ekkel smak.

Det er ikke tilfellet her. Jordbærsmaken (og duften) er nemlig utrolig normal og behagelig. Dette skulle man ikke tro når man ser på prislappen. I skrivende stund ligger prisen på rundt 50 kroner, noe som er uhyre billig for et så godt produkt.

Vannbasert glidemiddel

Sinful Glidemiddel med Jordbærsmak er vannbasert. Det har flere fordeler. For det første er det mulig å bruke sammen med kondomer og andre sexleketøy. Få frem dildoen og kos deg så mye du vil!

Men det er naturligvis lagt til en søt jordbærsmak av en grunn. De aller fleste bruker dette glidemiddelet til å utføre oralstimuli.

Produktspesifikasjon

Volum50 ml
ProdusentSinful

3. Waterglide Glidemiddel Jordbærsmak – For deg som vil ha stort volum

Waterglide er på ingen måte noe «B-produkt». Så ikke la deg lure av at de kommer på tredjeplass.

Problemet er prisen. Og at flasken er mye større enn hva de fleste trenger.

 • Forholdsvis dyrt produkt
 • Kommer med flere smaker; deriblant jordbær, kirsebær og vanilje
 • Her får du hele 300 ml i flasken
 • Svært god smak

Hvis vi utelukkende tenker på smak, så er nok Waterglide det aller beste. Smører du det på penis eller vagina, så får du virkelig lyst til å holde på med munn og tunge i lang tid. Den søtlige jordbærsmaken er rett og slett utrolig god.

Fungerer til sex, forspill og lek

Har du tenkt til å gi en god blowjob som et fint forspill? Eller planlegger du å kose deg litt ekstra med en dildo eller vibrator? Hva med trygg sex – bruker dere alltid kondom for å være på den sikre siden?

Uansett hvilken av disse tre situasjonene du er i, så kan Waterglide passe for deg. I og med at glidemiddelet er vannbasert, så kan det egentlig brukes overalt. Flasken er veldig lett å bruke. Det er lett å dosere, noe som gjør at du slipper å bruke for mye.

Og så må vi snakke om størrelsen. 300 ml er VELDIG mye glidemiddel. Her kan du nærmest få et helt årsforbruk av glidemiddel med jordbærsmak.

Produktspesifikasjon

Volum300 ml
ProdusentWaterglide

jordbær dessert

Kjøp glidemiddel med jordbærsmak

Hvordan virker dette kjente smaken fare i forhold til andre frukt smaker for personlig glidemiddel? Strawberry er den mest populære smaken av et ras. Glidemiddel har 48% av alle søk etter spesifikke glidemiddel med smak. Jordbær kommer på andre med 32%.

Disse to smaker konto for fire femtedeler av alle spesifikke glidemiddel med jordbærsmak søk kombineres.

Utvalg av glidemiddel – relevante forbrukertester

Vi har såpass mange forskjellige glidemidler på det norske markedet at vi gjerne vil si fra om hvilke som finnes der ute. Les deg opp på hvilke som er med og uten smak.

Her er noen andre relevante forbrukertester som kan være interessante for deg:

Konklusjon

Er du ute etter å gjøre intime øyeblikkene mer smakfulle? Mange par velger å forbedre deres intime stunder med et glidemiddel. Gjenværende godt smurt under sex er viktig for en hyggelig og morsom opplevelse. Legge flavored smøremiddel til blandingen stimulerer sansene og gjør muntlige nytelser som mye mer behagelig. Hva er den beste smaken å tilsette et glidemiddel?

Jordbær har vært en favoritt siden antikken. De var kjent for å eksistere i Italia siden 234 f.Kr.. Selv ville amerikanske indianere ble dyrke dem på 1600-tallet, har jordbær blitt dyrket av bosettere siden 1830-tallet.

I dag er jordbær en av Norges favorittfrukter.

Ofte stilte spørsmål

?Er det farlig å få i seg glidemiddel med jordbær?

Nei, det er det ikke.

Samtlige av produktene vi har anbefalt er vannbasert. I tillegg inneholder de ikke stoffer som er farlige for kroppen. Du kan trygt utføre oralsex med disse glidemidlene uten at det er noe problem.

?Er glidemiddel med smak dyrere enn uten smak?

I noen tilfeller er det slik.

Derfor har vi også lagt ved et eksempel på et glidemiddel på budsjett. Det koster akkurat nå under 50-lappen…og bør være mulig for alle å kjøpe. Selv studenter.

?Har glidemidlene en autentisk jordbærsmak?

De fleste glidemidler med smak virker veldig kunstige og ekle. Det er vi helt enige i.

Nettopp derfor utførte vi denne forbrukertesten. De produktene vi har anbefalt innehar en søtlig og behagelig jordbærsmak.

Legg igjen en kommentar