Guide: din første dildo – hvordan går du frem?

Dildoguiden – kjøp av din første dildo

Dette er en guide laget til de kvinnene som skal kjøpe sin første dildo og lurer litt på hvordan de går frem. Hele prosessen er jo over på et par minutter dersom du vet hva du skal se etter, men det er viktig at du bruker lang tid til ditt første dildokjøp om du skal bli 100 % fornøyd.

For det er jo selvfølgelig det du ønsker å bli når du kjøper en dildo.

Vi har for øvrig en tabell nederst i artikkelen som viser de mest populære dildoene for førstegangskjøpere. Sjekk den ut!

1. Hvor skal man kjøpe dildoen?

For det første, tenk på hvordan du skal skaffe deg dildoen. Bestilling på nettet er vanligvis en svært pålitelig prosess, og det er lett å få sendt det hjem på døren i stedet for å gå til en sexshop i Oslos travleste gater.

Når du har bestemt deg for hvor du skal kjøpe din første dildo, så går du videre og ser på utvalget.

2. Velg deretter form, materiale og farge på dildoen!

IciclesNo200

Dildo i glass . “Alt” av materialer er tilgjengelig på nett.

Ut i fra de to linkene over kan du se at du har veldig stort utvalg når det kommer til dildoer. Glassdildo, plastikkdildo og silikondildo er alle variantert med ulik form og farge. I tillegg er det annet materiale , noe som du mest sannsynlig kommer til å legge merke til i de erotiske nettbutikkene.

Vårt tips til førstegangskjøpere av dildo:
Velg plastikk eller silikon som materiale for dildoen. Glassdildo er på en måte laget for de litt mer etablerte personene som allerede har vært bortpå både silikon og plastikk, og det gir en helt annen orgasmisk følelse enn de “vanlige” dildoene.

3. Hvor mye skal din dildo koste?

Tenk deretter på hvilken prisgruppe du ønsker å kjøpe en dildo i. Noen av tilleggsmomentene du kan få ved å investere i en

litt dyrere dildo er mange, og noen av dem er:

1. Du kan få deg en dildo med sprutfunksjon.
2. Dildoene blir som oftest litt lettere å rengjøre dersom du legger igjen litt penger i dem.
3. Kvaliteten og holdbarheten øker ofte drastisk.

Etter å ha valgt sted å kjøpe fra, type dildo og en som passer din lommebok, så er det bare å kjøre i gang. Husk på – og vi nevner det igjen – at det er helt ufarlig å kjøpe dildo fra diverse nettbutikker når de sender ut dildoene i pakker uten deres logo på.

Så ingen vet hva du har kjøpt inn – selv ikke postmannen.

Full diskresjon og anonymitet

På enkelte dildoer kan det også være så liten pakning at du mottar den rett i postkassen og slipper å hente på posten.

Men hvis du ikke er veldig seksuelt erfaren med tanke på dildoer , så ville jeg prøvd å ikke bli altfor overveldet med alle de forskjellige farger, størrelser og den slags type ting. Klart at noen dildoer er bedre å se på enn andre, men funksjonen bør helt klart komme i første rekke.

Oversikt over dildoer

[table id=2 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera