Her finner du sexleketøy for homofile

Forskjellen på sexleketøy for homofile og for heterofile

Det skal sies at det er en viss forskjell på disse to tingene:

– Sexleketøy for heterofile menn.
– Sexleketøy for homofile menn.

Hovedgrunnen til dette er nettopp at det skilles på hvilke preferanser og ønsker man vil gjøre når man utfører den seksuelle akten ved hjelp av et sexleketøy. Har man ikke noen ønsker om å få noe penetrert inn i analåpningen, så er man mest sannsynlig ikke veldig erfaren når det kommer til homofil sex – og da er man som regel heterofil.

Mange homofile sliter med å skaffe seg sexleketøy

Mange homofile sliter faktisk med å velge hvilke sexleketøy de skal kjøpe inn når de er i den posisjonen av at de skal fornye seg erotisk. Om man allerede har prøvd butplug, dildo og andre ting man stapper inn i rumpen, så vil man

Explore analplugg med penisringer. Foto: Kondomeriet

kanskje prøve noe nytt?

I så fall skal man vite at det er mulig å skaffe seg sexdukker som er formet som menn. De aller fleste sexdukker og fleshlights er jo laget for heterofile menn da de som regel er utstøpt fra profesjonelle pornoskuespillere og liknende. Skal de homofile skaffe seg noe liknende, så blir man enkelt og greit nødt til å gå på et nisjemarked og se om man kan få kjøpt noe der.

De aller fleste og største nettbutikkene innenfor erotikksjangeren i Norge har også veldig mange bra sexleketøy for homofile, men det er veldig begrenset med tanke på blant annet sexdukker.

Legg igjen en kommentar