Slikkelapp test: De beste slikkelappene til feminin oralsex

En av de største mytene der ute er at konseptet «sikker sex» ikke omhandler oralsex. Folk tror at de kan suge og slikke så mye de vil uten at de er i fare for å verken få eller gi kjønnssykdommer. Nettopp derfor er det et utrolig stort fokus på at alle skal bruke kondom.

Og joda – kondom er helt fantastisk. Det sikrer deg både mot uønsket graviditet og spredning av kjønnssykdommer.

Men det er veldig få som vet hvor godt en slikkelapp fungerer. Dette er et hjelpemiddel for å utøve oralsex på kvinner uten å være redd for spredning av sykdommer. Man kan rett og slett utføre oralsexen med god sikkerhet og hygiene. Derfor er det mange lesbiske par og heterofile menn som bruker slikkelapp når de slikker.

I vår test har vi gått igjennom alle slikkelappene på det norske markedet. Det var, dessverre, kun to produkter som slapp igjennom våre veldig strenge kriterier.

Om du skal kjøpe deg slikkelapp, anbefaler vi denne nettbutikken: Sinful.no.

Vinnere av vår test av slikkelapper

Nedenfor ser du en liten, kort og konsis tabell. Den lenker direkte til våre favoritt-produkter. Skulle du ha behov for å lese mer om hvert produkt, så kan du scrolle deg lengre ned i artikkelen.

#Produkt
1 Glyde Sheer Slikkelapp – For deg som vil ha mange spennende smaker
2 Beffy Oral Pleasure Slikkelapp – 2-pakning med nøytral smak

1. Glyde Sheer Slikkelapp – For deg som vil ha mange spennende smaker

Vår testvinner er tynn, akkurat passe stor – og kommer i fire ulike smaker. Dette er den beste slikkelappen på det norske markedet i skrivende stund!

PS! Vi har observert at dette produktet er så populært at det noen ganger er utsolgt hos Sinful…men heldigvis finnes det også andre alternativer der ute.

  • Ufattelig tynne
  • Smaker veldig godt (kan velge mellom flere forskjellige smaker)
  • Gir god beskyttelse
  • Hygienisk
  • Koster en god del penger

Glyde Sheer slikkelapper er perfekt for par som ønsker å bli godt beskyttet mot kjønnssykdommer når de utfører oralsex. Dette er et produkt som både kan brukes mot vulva og anus. Skulle du ønske å rimme, så vil Glyde Sheer Slikkelapper være et hygienisk mellomlegg.

Tynn og ufattelig autentisk

En av grunnene til at Glyde Sheer får førsteplassen er fordi det er så tynt. Det vil si at den som gir oralsex kan føle konturene av vagina akkurat som om det ikke skulle være noe «papir» imellom. Samtidig får kvinnen som mottar oralsexen den autentiske følelsen av en varm tunge mot underlivet.

Jeg har selv prøvd dette produktet – og må si meg veldig fornøyd med hvordan det føles!

Smakfull

I pakken kommer det fire slikkelapper. Alle de veganske lappene kommer med ulik smak: vanilje, jordbær, cola og ville bær.

Det skal også sies at Glyde Sheer slikkelapper ikke har den klassiske kvalme og kunstige smaken. Disse smaker nemlig utrolig godt.

Vår dom

Til tross for en høy pris, så føler vi at dette er en fortjent testvinner. Lappene er så tynne at både den som gir og den som mottar oralsex vil føle at det er en autentisk opplevelse. Det blir selvfølgelig ikke like vått som uten (da tungen gir en del fuktighet). Men alt i alt en super opplevelse.

Prisen er høy. Men det er du nok nødt til å betale hvis du skal ha sikker oralsex.


2. Beffy Oral Pleasure Slikkelapp – 2-pakning med nøytral smak

Ønsker du en smaksnøytral opplevelse, så kan Beffy Oral Pleasure være det du skal se etter.

Pakken består av veldig tynne ark som legges over vulva eller anus før man får litt oral nytelse…

  • Veldig tynne ark (0,060 mm!!)
  • Kan både brukes til rimming og vaginal oralsex
  • Beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer
  • Hygienisk
  • Ingen smakstilsetning

Der hvor vår testvinner er av den litt spenstige sorten, så er Beffy Oral en litt kjedelig variant. Denne 2-pakningen kommer med to lateks-ark som skal legges over området hvor man skal utføre oralsexen. Og smaken?

Den er nøytral. Intetsigende.

Mange mener at det å ha en slikkelapp som ikke er tilsatt smak gir en mer autentisk opplevelse. Det er en tankegang som vi i Erotikkguiden kan være sånn halvveis med på.

Kan bare brukes én gang

Når man ser på prislappen, så forstår man at Beffy slikkelapper er en investering. Spesielt for studenter og andre som ikke har det høyeste budsjettet.

Samtidig må vi sterkt advare mot å tro at slikkelappene kan brukes mer enn én gang. Dette er et intimprodukt som, på samme måte med kondomer, er ment til engangsbruk. Det finnes noen forumtråder og blogginnlegg på nettet om hvordan man skal vaske lappene for så å bruke de igjen.

Det kan vi i Erotikkguiden advare sterkt mot.

Fin størrelse

Med en størrelse på 25 * 15 centimeter, så passer de både på anus og vagina.

Og ja – de er veganske.


Våre testkriterier og andre ting du må tenke på

Smak

Noen slikkelapper, spesielt de som selges i utlandet, er tilsatt smak.

Blant våre anbefalte slikkelapper finner du to forskjellige modeller. Den ene er tilsatt smak. Den andre er ikke det.

I tillegg til OM produktet er tilsatt smak, så har det selvfølgelig mye å si HVORDAN smaken er. Akkurat som med kondomer med smak, så har produsentene av slikkelapper en tendens til å legge til smak som er litt for kunstig.

Kan brukes under menstruasjon

Når de leser overskriften, så er det noen som vil tenke:

«Æsj!! Det ville jeg aldri gjort!»

….men det er faktisk noen slikkelapper som er så godt beskyttende at de kan brukes når tante rød er på besøk. Mange kvinner ønsker ikke å ha penetrerende sex når de menstruerer. Noe som er naturlig.

Men en slikkelapp kan hjelpe deg med å ha oralsex den ene uken i måneden hvor man normalt har «sex-fri».

Pris

Ingen ønsker å betale for mye. Spesielt når man vet at slikkelapper, i likhet med kondomer, kun kan brukes én gang.

Andre produkter som gir deg trygt og sikkert samleie

Helt til slutt

La oss være helt ærlige: det er spesielt kvinner som bruker slikkelapp på andre kvinner. Da jeg arbeidet i en fysisk erotisk butikk (så jeg kunne se og møte kundene), så solgte vi en god del slikkelapper. Blant oss ansatte fikk disse lappene etter hvert tilnavnet «lesbiske kondomer». Rett og slett på grunn av at det nærmest var utelukkende kvinner som kjøpte dem.

Kvinner som er seksuelt tiltrukket av andre kvinner lever ofte i den tro at de er immune mot kjønnssykdommer. Sånn er det ikke.

På NRK.no ble det publisert en uhyre interessant artikkel for noen år siden. Her kommer det frem at flere og flere lesbiske kvinner har fått øynene opp for dette «kondomet».

Vi har gjort vårt absolutt ytterste for å gi deg informasjon om hvor du kan finne det beste produktet på det norske markedet. Og vi håper at vi har innfridd forventningene.

Ofte stilte spørsmål

✅Hva er slikkelapp og hvordan brukes det?

En slikkelapp er på mange måter en kondom for kvinnelig oralsex. Det ser ut som et tynt papir. Ofte er det laget av lateks. Du legger lappen over stedet du skal slikke (eller rimmes).

Deretter begynner du bare med å slikke på DIN side av arket – hvor det kvinnelige kjønnsorganet ofte ligger på andre siden.

✅Kan slikkelapp også brukes til rimming?

Ja, det kan det. Det er like sikkert og trygt å bruke en slikkelapp til rimming som til oralsex på vulva.

Dette er også en grunn til at disse produktene blir brukt mye av homofile menn og også heterofile par. Rimming er for alle.

✅Kan lappene brukes flere gang?

Nei. Akkurat som med kondomer, så skal de kastes etter bruk.

Har du spørsmål eller en tilbakemelding? Kan du selv fortelle litt om dine erfaring med slikkelapp mot vulva eller anus? Legg igjen en kommentar under da vel!

Legg igjen en kommentar