Kjøp dildo billig i dag

Bruk og kjøp av dildo

Bruk av dildo kan gjøre kvinnene glade og fornøyde i form av selvtillit og sikrere sex. Det har vært en sterk økning i salg av antall sexleketøy de seneste årene dvs. dildo, vibratorer osv.

Det er mye som skjer på sexleketøy-markedet, og populariteten av dildoer øker. Vibratorer brukes i større grad for full tilfredshet og komfort da den har en vibreringsfunksjon i tillegg til å kunne fungere som en vanlig dildo.

Vi kan nærmest garantere at du finner en billig dildo som passer deg veldig fint om det er dette du er ute etter. En kvinne uten en skikkelig dildo er ikke kvinne som ikke helt har fått den piffen i sexlivet sitt som hun burde ha.

Dildoer og vibratorer blir brukt som sexleketøy fremfor tantra eller erotisk massasje. Men kanskje flere foretrekker en vibrator enn en dildo, rett og slett fordi den har litt flere funksjoner.

Men det er også flere ting å ta hensyn til når du skal kjøpe en dildo.

1. Pris

Det er viktig at du har bestemt deg for hvor dyr dildoen du kjøper skal være. Egentlig anbefaler vi å kjøpe en dildo som kanskje

koster 400-500 kroner slik at du unngår det aller billigste, men dette er naturligvis opp til deg selv.

Nederst i artikkelen kan du se et sammenligningsskjema med mange forskjellige dildoer slik at du selv kan bestemme deg for hvilken prisklasse du ønsker å operere i. Jo høyere pris – desto høyere kvalitet. Men det er ikke noe galt med de til rundt 200,- NOK heller altså.

2. Funksjoner

Det finnes dildoer med mange type funksjoner. Selvlysende, mulighet til å sprute (som en mannlig orgasme) og andre ting.  Så du må selv ta stilling til hvilke funksjoner du ønsker at dildoen din skal ha før du kjøper den.

Ut over dette kan jeg nevne at det er svært vanlig å kjøpe dildoer med sugekopp under slik at den får et stort bruksområde. Du kan vel selv tenke deg hvordan du kan bruke den når den står festet til en flate.

For dette er tross alt en investering som kan holde i mange år om du er flink til å ta vare på den…

3. Hvor skal jeg kjøpe dildo?

Spørsmålet stiller mange seg, og vi har i hvert fall plukket ut den beste nettbutikken for erotiske artikler i Norge som det er verdt å ta en titt på. Hetenetter.no har godt utvalg når det kommer til sexleketøy – og kanskje spesielt dildoer.

Sjekk utvalget av dildo her!

Nettbutikker som selger billig dildo på nett

Legg igjen en kommentar