Prøve analsex? Her er gode tips

Fire gode tips om analsex

Analsex er noe mange kvinner vegrer seg for. Historier om ting som har gått galt og myter om at det gjør ekstremt vondt preger så og si alle kvinner som en eller annen gang blir spurt om de ønsker analsex. For du trenger noen gode tips om du skal ha et ordentlig samleie med analsex – det er ikke akkurat sånn at det bare er å stappe penisen inn i rumpen og håpe på at man får det kjempegodt.

Her er noen gode tips til deg som skal prøve analsex for første gang.

1. Kjøp inn kondomer med glidemiddel – og kjøp også et glidemiddel i tillegg.

For å si det sånn; det kan nesten aldri bli for mye glidemiddel når du skal prøve analsex. Og med “nesten aldri” mener jeg at dersom du tar ALT for mye glidemiddel på, så vil det gå dårlig ved at man kan oppleve avføring under akten samtidig som at kvinnen ikke får noe nytelse av samleiet.

Kjøp kondomer & glidemiddel hos Hetenetter.

2. Analbedøvende middel er også et svært gunstig hjelpemiddel når det kommer til analsex. Flere og flere benytter seg av dette middelet, og du kjenner nærmest ingen smerte om du bruker det på riktig måte.

Cherry Anal Eaze bedøvende analglidemiddel. Foto: Hetenetter.no


Sjekk ut dette analbedøvende middelet: Cherry Anal Eaze.

Det har vært solgt i mange norske nettbutikker i en årrekke og går for å være billig, bra og perfekt for førstegangskjøpere av analbedøvende glidemiddel.

3. Ikke kjør for hardt på med en gang.

Analåpningen hos både kvinner og menn er ganske liten, og du blir nødt til å myke den opp ved litt “pumping” i starten.

4. Om du har en dildo, så prøv analsex med denne først.

Da blir du vandt til følelsen, og vil være mer åpen for en penis inn i analåpningen enn om du gjør det for første gang.

Gode tips til analsex

Det er i hvert fall de fire første og beste tipsene vi har til deg som skal ha analsex. Veldig mange prøver seg på analsex uten helt å ha tenkt over hva man skal gjøre først, og da kan vi garantere deg at veldig mange feiler på både det ene og det andre.

Nettbutikker du bør sjekke ut:
Hetenetter.no

Men du/dere må ikke gi opp om analsexen ikke blir bra første gang – som regel bruker man et par-tre ganger før man kommer skikkelig i gang.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera