Prøve analsex? Her er 9 gode tips du MÅ lese

Ni gode tips om analsex

Analsex er noe mange kvinner vegrer seg for. Historier om ting som har gått galt og myter om at det gjør ekstremt vondt preger så og si alle kvinner som en eller annen gang blir spurt om de ønsker analsex. For du trenger noen gode tips om du skal ha et ordentlig samleie med analsex – det er ikke akkurat sånn at det bare er å stappe penisen inn i rumpen og håpe på at man får det kjempegodt.

Hvis du er nysgjerrig på analsex, så er du ikke alene.

Det å penetrere (eller bli penetrert) i «nummer to» er en av de mer myteomspunnede tingene man kan gjøre i sengen.  Men Journal of Sexual Medicine har publisert en artikkel som slår hull på myten om at «alle snakker om det, men ingen gjør det».

Rapporten tilsier nemlig at hele 33 % av alle kvinner mellom 19 og 44 har prøvd analsex minst èn gang.

Men selvfølgelig: dette er ikke en hobby som man driver med hver eneste lørdag kveld. Mange kvier seg nok for å prøve det lenge – for så å prøve èn gang med en partner de føler seg trygge på.

Før du kaster deg ut i det, så anbefaler vi at du forbereder deg godt. Denne artikkelen er skrevet av oss i Erotikkguiden. Vi har VELDIG mye erfaring med analsex – både fra mannen og kvinnens perspektiv. Denne artikkelen kan sørge for at du får en helt fantastisk opplevelse når du skal ha analsex for første gang.

Her er noen gode tips til deg som skal prøve analsex for første gang.

Stor liste: Beste tips for deg som skal prøve analsex for første gang

1. Kjøp inn kondomer med glidemiddel – og kjøp også et glidemiddel i tillegg.

For å si det sånn; det kan nesten aldri bli for mye glidemiddel når du skal prøve analsex. Og med «nesten aldri» mener jeg at dersom du tar ALT for mye glidemiddel på, så vil det gå dårlig ved at man kan oppleve avføring under akten samtidig som at kvinnen ikke får noe nytelse av samleiet.

Kjøp kondomer & glidemiddel hos Erotikknett.no.

For øvrig kan vi nevne at vi har en helt egen artikkel som omhandler glidemiddel anbefalt for analsex.

Det er definitivt en artikkel du bør ta en titt på.

2. Kjøp analbedøvende middel

Analbedøvende middel er også et svært gunstig hjelpemiddel når det kommer til analsex. Flere og flere benytter seg av dette middelet, og du kjenner nærmest ingen smerte om du bruker det på riktig måte.

Det er ikke uvanlig å kjøpe inn analbedøvende middel når man skal ha sex. Tro oss: det er mye vanligere enn du skulle tro.

Det har vært solgt i mange norske nettbutikker i en årrekke og går for å være billig, bra og perfekt for førstegangskjøpere av analbedøvende glidemiddel.

3. Ikke kjør for hardt på med en gang.

Analåpningen hos både kvinner og menn er ganske liten, og du blir nødt til å myke den opp ved litt «pumping» i starten.

Her kommer et eminent tips fra Erotikkguiden for hvordan du skal få din første analsex-opplevelse til å bli behagelig.

Vi anbefaler at du prøver analsex rett etter at du har hatt en orgasme. Kroppen din vil være betydelig mer avslappet og mottagelig for denne type anal stimulasjon. I tillegg kan du hoppe i dusjen og la partneren din forsiktig begynne å massere rumpehullet ditt.

Mange er også redd for at de ikke er «rene nok» bak der. Det er et problem som elimineres ved at dere begynner å leke dere litt i badekaret eller dusjen først.

4. Om du har en dildo, så prøv analsex med denne først.

Da blir du vandt til følelsen, og vil være mer åpen for en penis inn i analåpningen enn om du gjør det for første gang.

Husk at det kan lønne seg å starte med et lite leketøy. I tillegg til dildo, så kan en buttplugg være et godt sted å starte. Dette kan være med på å gi deg indikasjoner på hvor behagelig det er for deg å ha noe inne i rumpa.

Skulle du ikke ha en dildo allerede, så kan vi anbefale denne produkttesten av dildoer. Her finner du både store (til vaginalt bruk) og små (som kan brukes til litt anal-lek…).

5. Det skal ikke gjøre vondt

«Joda – det gjør vondt første gangen, men så blir du vant til det!»

Den holdningen er det mange som har med analsex. Men det er feil. Hvis du gjør ting riktig, så skal det kjennes….annerledes. Men du skal på en måte få en følelse av en merkelig form for glede.

Det er to ting som kan gjøre at du minimerer sannsynligheten for smerte:

  • At du er 100 % fri for sykdom (ingen hemoroider!)
  • At det brukes MYE glidemiddel. Jo mer, jo bedre.

6. Ikke vær redd for å bli «slapp i ringen»

Det finnes en myte der ute på nettet som tilsier at man får et slapt rumpehull av å ha analsex. Det stemmer ikke.

Rumpehullet vil strekke seg ut til å ta imot penisen (eller sexleketøyet). Men etter at analsexen er ferdig, så vil hullet gå tilbake til normal størrelse.

7. Vær forberedt på en orgasme

For noen kvinner kan analsex være litt smertefullt.

For andre kvinner kan analsex være helt okay.

For en liten andel kvinner, som meg, så er analsex….det beste jeg noensinne har opplevd.

Ikke bare er det en ufattelig intens opplevelse å få noe penetrert bak i «nummer to». Det fører også til en så ufattelig sterk orgasme at jeg ligger og skjelver i mange minutter etterpå. Men så er jeg også en av de typene som veldig enkelt kan få orgasme av vaginalsex.

De fleste kvinner er nødt til å ha klitorisstimuli for å oppnå klimaks.

8. Kommunikasjon er viktig

Dette er kanskje det mest oppbrukte tipset når det kommer til sexologer.

«Snakk sammen, så vil alt bli så mye bedre!»

…alle sexologer i hele verden

…men når det kommer til analsex, så er det helt essensielt at dere klarer å ha en åpen og god kommunikasjon. Før dere i det hele tatt begynner å ta av dere klærne, så skal dere ha snakket igjennom hele prosessen. Tenk på hva som kan gå galt – og hva dere gjør i situasjoner hvor ting ikke går helt som de skal.

Mange bruker også et kodeord som betyr «FULL STOPP». Dette kan faktisk være en god strategi i en seksuell situasjon som er helt ny for begge parter.

9. Har du ikke lyst? Ikke gjør det

Alle sexologer vi har snakket med sier det samme: man skal aldri la seg presse inn i nye seksuelle situasjoner.

Mange kvinner ønsker å ha analsex. De skal få lov til det – så lenge partneren er med på det. Men du skal ikke si ja bare for å tilfredsstille en masete partner som vil «ta deg i rumpa».

Annet innhold relatert til samme tema

Gode tips til analsex

Det er i hvert fall de fire første og beste tipsene vi har til deg som skal ha analsex. Veldig mange prøver seg på analsex uten helt å ha tenkt over hva man skal gjøre først, og da kan vi garantere deg at veldig mange feiler på både det ene og det andre.

Nettbutikker du bør sjekke ut:

Erotikknett.no

Men du/dere må ikke gi opp om analsexen ikke blir bra første gang – som regel bruker man et par-tre ganger før man kommer skikkelig i gang.

Legg igjen en kommentar