Public sex – viktig å ta forhåndsregler for sex i offentligheten

Når det kommer til seksuelle opplevelser, så tror jeg at det er veldig få ting jeg ikke har prøvd.

Samtidig mener jeg fortsatt at det å ha sex på offentlige plasser er noe av det mer dristige og spennende jeg gjør. Det er et eller annet med den følelsen av å stå i doggy style inntil et tre i skogen og vite at noen kan dukke opp «når som helst». Følelsen av at noen hører stønnene mine – og orgasmehylet mitt om partneren min er god nok. 😉

Det er noe deilig med det. Noe befriende og helt ekstremt spennende.

Og de er også noe veldig mange nordmenn drømmer om. Sex i det offentlige (engelsk: «public sex») er en av de pornokategoriene som nordmenn elsker.

Som tidligere nevnt: jeg er erfaring. Det finnes knapt et sted ute i verden jeg ikke har hatt sex (okayyyy – en liten overdrivelse). Men vi snakker om blant annet:

  • På et hyttetak midt på sommeren.
  • I skogen. Flere ganger. Også èn gang da den stakkars hunden til kjæresten min så på.
  • To ganger ute i vannet i Syden. Sex i vann fungerer ikke like godt, folkens. Tanken er god – men nei…
  • I en bil. Du kan lese mer om bilsex i denne artikkelen.
  • Rett ved en veldig trafikert vei. Vi trooooor ingen så oss – men er ikke sikre.
  • Og mye mer.

I denne artikkelen skal jeg lære deg mer om sex i naturen og i det offentlige.

Hvor bør man ha sex? Hvilke forhåndsregler bør man ta? Og ikke minst: er det lovlig eller ulovlig å ha sex i det fri i Norge?

sex på stranden med kjæreste

Forhåndsregler og taktikk: Hvordan forberede seg til sex i offentligheten?

Om man skal ut i det fri og ha såkalt «public sex», så er det viktig at man tar høyde for et par ting som man kanskje ikke begynner å tenke på i utgangspunktet. Vi satte opp en liste for deg som kanskje kan hjelpe deg med å utføre det mange drømmer om – sex ute i naturen sammen med en partner du stoler på…

For det er slik de gode historiene skapes.

Her er i hvert fall våre punkter for hva du rett og slett er nødt til å tenke på dersom du skal utføre public sex.

1. Ikke velg en plass der det kan ferdes barn eller eldre.

Det er viktig å ta litt hensyn slik at de som skal bli skånet faktisk blir det…

Vis hensyn til andre.

Mange velger å ha sex i det offentlige i håp om å bli «tatt» og kikket på. Det er en fetisj som kan kategoriseres som en underkategori av voyeurisme.

Men folk går ikke på fjelltur for å se deg suge kjæresten din. Folk går på fjelltur for å få frisk luft og nyte naturen. 🙂

2. Pass på å ta med både kondom og glidemiddel.

Misforstå oss rett her.

Vi tenker ikke at dere skal ha en to timers lang romantisk seanse med forspill, oralsex og full pakke i naturen. Offentlig sex betyr som regel at man må nøye seg med en «kjappis».

Samtidig vil både glidemiddel og kondom bidra til trygg og behagelig sex.

Selv kan jeg i hvert fall ikek klare meg uten godt glidemiddel.

3. Unngå typiske turistfeller der man kan stå i fare for å møte på veldig mange andre mennesker.

Hele poenget med public sex blir kanskje litt borte dersom man gjør det på verdens mest øde sted, men det er viktig at man ikke skal sjenere omgivelsene sine mer enn nødvendig – så ta hensyn så lenge det er muligheter for dette!

Igjen: ta hensyn!

4. Tenk litt taktisk når det kommer til årstid og klima.

Det å stå ute og ha sex når gradestokken nærmer seg minusgrader er det faktisk kun de aller, aller færreste som vil nyte.

Du har kanskje hørt den myten med at gutter og menn sliter med å få stiv penis i minsgrader?

Det er ikke en myte. For det fikk jeg nemlig smertelig erfare på en nyttårsaften i Hemsedal. 😉

5. Om du har tenkt til å utføre stuntet på ferie noe sted, så er det også viktig at du leser deg opp på landets lover.

Det er ikke i alle land man ønsker å havne i klammeri med myndighetene for å ha utført seksuelle handlinger i naturen.

sex på stranden

Har noen nordmenn blitt tatt av politiet for å ha sex offentlig?

Å ja.

ÅJA!

Dette er noe som har skjedd med flere nordmenn.

Alt du trenger å gjøre for å bekrefte dette er å ta en kikk på hva som har blitt meldt inn via landets nettaviser. Det er ikke akkurat slik at VG-desken klarer å holde seg unna når de får høre om et par på Sunmøre som har hatt dampende het sex på en fjelltopp.

Neida. Rydd forsiden!

Her er noen av artiklene som har blitt skrevet om nordmenn og offentlig sex i norske aviser:

  • Trekant i Narvik sentrum. To menn og èn kvinne bestemte seg for å ha sex ved Narvik Amfisenter etter å ha vært på fylla en kveld. Politiet oppga nemlig at «alle 3 er beruset» via Twitter. Dessverre skjedde det med innsyn for publikum. Og på et lite sted som Narvik vil deltakerne naturligvis bli gjenkjent dagen derpå. Flaut. (kilde: NRK.no).

  • Utendørs sex mer populært. Bodø Nu, en lokalavis i Bodø, kunne stolt presentere en markedsundersøkelse fra nettbutikkene Nytelse. Der kommer det frem at hele 57 % av alle voksne nordmen kunne tenke seg å ha sex i det fri i løpet av sommeren. De aller fleste ønsket å ha sex i skogen. «På en fjelltopp» var det nest mest populære svaret. Dristig. (Kilde: Bodø Nu).

  • Kåt rektor. I Lillehammer hadde en rektor en litt tung dag på jobb. Han ble nemlig «tatt med buksene nede» da han feide over en av sine kolleger. På jobben. Uff da. (Kilde: VG.no).

Konklusjon

Om du tar disse forhåndsreglene, planlegger godt og bruker alt du har lært tidligere om public sex (ikke det du har lært via diverse streamingtjenester på nettet), så skal det mye til før ting går virkelig galt. Selv har jeg ikke sett noen ha seksuell aktivitet i skogen tidligere, men det skal visst ikke så mye til dersom man virkelig gidder å lete godt.

NRK-programmet Trekant tok blant annet opp en sak der folk møttes helt tilfeldig i skogen rundt omkring på norske badeplasser og bestemte seg for en kort hyrdestund sammen.

Uansett; ta våre tips når det kommer til public sex, så skal du fort se at du kan kose deg også utenfor sengen hjemme!

sex i vannet syden

Ofte stilte spørsmål

?Er det lov å ha sex ute i naturen i Norge?

Nei ,det er ikke lov…hvis man blir tatt. 😉

Det er straffeloven paragraf 298 som regulerer dette. Hvis du blir tatt, så kan du risikere bøter opp mot 10,000 kroner.

Men det er kanskje en bot man kan henge opp på veggen hjemme?

?Hvilke forhåndsregler bør man ta når man skal ha sex i det offentlige?

Regel nummer èn: ikke bli tatt!

Opphold deg for guds skyld ikke i nærheten av steder hvor det kan være barn tilstede. Det er bare usmakelig og dårlig stil. Det å ha sex utendørs kan være en fin og spennende ting. Men du bør gjøer ditt aller ytterste for å ikke bli tatt.

?Hva er «dogging»?

«Dogging» er et begrep som beskriver en situasjon hvor flere forholdsvis ukjente mennesker møtes til felles sex utendørs. Ofte inkluderer det veldig ofte mange menn og få damer.

Selv har jeg bare testet «dogging» èn gang. Da som tilskuer. Men det minte mer om en bukkake enn om vanlig «gang bang». Det var rett og slett for få damer som deltok.

Legg igjen en kommentar