Røykeslutt gir bedre potens

Røyking er uvane

Røyking er en vane som nytes av millioner verden over til tross for at det vanligvis er kjent som en potensielt alvorlig helserisiko. Det er flere negative effekter av tobakk helsemessig – ikke minst som er den økte risikoen for lungekreft. Til tross for alle advarslene som kommer fra alle mulige vinkler er det fremdeles folk som foretrekker å røyke. Men det viser seg også at det helt klart kan være risiko for seksuell impotens når man tar seg en røyk eller to.

Så om du skal ha den seksuelle driften intakt, så bør du nok klare å stumpe røyken.

En relativt fersk studie viser at unge friske menn som røyker – og har god helse ut over dette – har en mye større sjanse for å bli impotent enn folk som ikke røyker. Derfor vil det helt klart være grunn til å si at røyking også har en negativ effekt på deg som nyter tobakk enn de som ikke gjør det.

Moralen er; skal du ha stiv kølle resten av livet, så stumper du røyken så fort som mulig.

Forskningen bekrefter at menn som røyker har større sannsynlighet for å oppleve problemer som erektil dysfunksjon enn andre menn. Det er rikelig med bevis for å gjøre antagelsen om at dette er en standard årsak og virkning til impotens, noe som bør bekymre røykende menn. For eksempel kom det en mann som røykte 10 sigaretter om dagen på med en økning på 22% større risiko for erektil dysfunksjon i forhold til normalt friske menn.

Du bør også sjekke ut diverse potensmidler om du sliter med å få lillemann til å stå.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera