Sexleketøy for lekne par

Vil du piffe opp sexlivet ditt?

Mange par ønsker å gjenoppleve sine første dager med kjærlighet og deilig sex. Grunnen er at dere er lei av deres sexliv i det siste, og trenger kanskje fornyelse for å få piffet det opp igjen. De samme oppgavene blir utført gang på gang – og dere ender opp i misjonærstilling, doggystyle for så å avslutte med kvinnen på topp i en helt OK orgasme der begge ser seg smått fornøyd.

Det er ingen morsom opplevelse. Det er å snu seg vekk fra et rutinemessig mønster er en vanskelig ting. Etter en viss tid, kryper frustrasjon i forholdet deres og til slutt ender det med at dere kanskje slår opp. Heldigvis har du sexleketøy som kan gjenskape

Start med en vibrator og la det utvikle seg. Foto: Hetenetter.no

gnisten i ditt sexliv.

Introduser sexleketøy i sexlivet ditt

Før du  introdusere sexleketøy inn i livet ditt må du følge visse retningslinjer slik at du kan utlede ytterste glede av deres bruksområder.

Begynn med en enkel vibrator.

Når du blir kjent med den kan du kreve mer eventyrlystne dildoer eller andre sexleketøy . Aldri prøv å fremskynde ting på en hurtig måte når det kommer til sexlivet.

Ta deg god tid og lek med dine nye sexleketøy sammen med din partner forsiktig og med jevne mellomrom. Du vil ha mye tid i fremtiden til å akselerere og benytte seg av disse dildoene og vibratorene på en hurtig måte. Det kan jo selvfølgelig godt hende at du elsker alle dine nyinnkjøpte sexleketøy, men det betyr ikke at partneren din er veldig komfortabel med dem. Hvis dere begge ikke opplever noe bedring i sexlive bør du alltid gå for noe annet.

Det er ingen mangel på typer sexleketøy du kan handle inn sammen med din partner, noe som gjør livet litt enklere å leve for de som sliter med å skaffe seg den gnisten i et forhold man absolutt bør ha.

Sexleketøy krever mye glidemiddel mens de blir inngått i partnerens åpning. Det kan være smertefullt å sette noe inn i en tørr åpning. Hvis kjæresten din  sinvagina ikke er våt nok til å nyte vibratorer og dildoer bør glidemiddel være det tryggeste valget. Velg de sexleketøyene som gjenspeiler din seksuelle atferd og dine ønsker. Fleksibilitet er veldig viktig her.

Hetenetter.no

Skal du ha deg sexleketøy, så anbefaler vi hetenetter.no så det finnes en hel del valgmuligheter her. Om du bestiller fra disse nettbutikkene, så vil pakkene bli sendt slik at ingen kommer til å se hvor de kommer fra – så du slipper både kleine møter med postmannen og andre som skulle se at du fikk mottatt en slik pakke.

Sjekk ut nettbutikkens sexleketøy-sortiment og bli overrasket over hvor mye deilig som faktisk finnes der ute!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera