Ting å vite til et one night stand (for begge kjønn)

Tips til ditt one night stand

Om du er singel og på leting etter en kjæreste, eller bare en eller annen å jokke på/jokke med, så er det slik at du trenger å være beredt dersom noe skulle skje etter en fuktig kveld på byen. Listen over ting du trenger til et one night stand er ikke så veldig lang, men det er vel ingenting på listen som kan strykes med mindre man er iskald med tanke på kjønnssykdommer og graviditet.

Det du trenger til en one night stand bør du egentlig ha liggende lett tilgjengelig. Å løpe huset rundt etter diverse godsaker er ikke veldig populært, som oftest i hvert fall. Og tommelfingerregel nummer èn er at «simple is the best way to do it». Med andre ord bør du kanskje ikke møte opp med strap-on og analsex-krem dersom du ikke er veldig trygg på sexpartneren.

Og det er man som regel ikke på et one night stand.

Dette er en liste over ting du bør ha før et «one night stand». Denne listen gjelder både menn og kvinner. Til tross for at kjønnene er ulike og har ulike behov, så er det noe begge ønsker ved et «one night stand»: god sex. Og så få pinlige situasjoner som overhodet mulig.

Tips til hvordan man får et vellykket «one night stand»

Som tidligere nevnt: dette kommer fra en person som har veldig mye erfaring med tilfeldige ligg på byen. Jeg har helt sikkert ligget med 30 + personer som jeg utelukkende har møtt èn gang. Og mange av disse opplevelsene har vært veldig fine.

Nå skal jeg lære deg hvilke ting du bør (og ikke bør) gjøre på et one night stand:

#1: Sikkerhet skal være prioritet nummer 1

Si i fra til venninnen din hvem du er med. Hvis du skal ha et one night stand, så handler mye om sikkerhet. Man tenker kanskje at det er nytt og spennende – og så glemmer man at det finnes mennesker der ute som ikke akkurat har gode intensjoner.

Her er noen av de tingene jeg ofte pleier å gjøre:

  • Send en tekstmelding til venninnen din om akkurat hvor du er og hvem du er sammen med. Hvis du velger å dra hjem med en fyr du ikke kjenner, så er det viktig at noen vet hvor du er og hvem du er sammen med.

  • En tekstmelding kan typisk være «Jeg er med Ola Nordmann. Hvis jeg ikke ringer deg eller sender melding innen klokken 12 i morgen, så kan du godt komme innom og se at alt er bra».

#2: Bruk beskyttelse

Som tidligere nevnt: du skal alltid bruke kondom når du har sex med tilfeldige personer.

Jada. Sex er deilige UTEN kondom. Men hvis du ikke bruker beskyttelse, så er du muligens med på å spre kjønnssykdommer til andre. I tillegg til at du selv kan få det.

  • Bruk kondom. Spør partneren om han/hun kan kjøpe kondom. Ta med din egen kondom. På den måten vet du at dere alltid har det tilgjengelig.

  • Hvis mannen nekter å bruke kondom, så bør du nekte å ha sex.

#3: Ta det hos deg selv

Som kvinne, så kan det være lurt å ha 100 % kontroll på omgivelsene. Mange som har «one night stand» gjør det med folk de nylig har møtt.

Hvis det er tilfellet, så er det mye tryggere å gjøre det i en bolig hvor du kjenner omgivelsene.

  • Husk på at sikkerhet alltid er prioritet nummer én. Til tross for at vi er heldige med lav kriminalitet i Norge, så finnes det likevel mange dårlige mennesker der ute.

  • Du vil nok også føle deg betydelig bedre og mer komfortabel. Det er ingenting som å ha deilig sex i sin egen seng.

#4: Hold forventningene til et absolutt bunnivå

Det handler om forventninger for to ting. For det første at «fyren skal ringe dagen derpå». Det skjer veldig sjelden. For det andre: sexen blir ikke alltid så god som det du håper på.

  • Ikke forvent at du skal utvikle et forhold med fyren eller dama etter èn gang. Noen ganger føler man rett og slett at kjemien stemmer når man har et «one night stand». Dessverre er det sånn at man må være to for å danse tango. Hvis partneren din ikke føler det samme, så kan du begynne å føle på dumme følelser.

  • Aksepter at et «one night stand» for de fleste bare er et tilfeldig ligg. Hvis det utvikler seg til noe bra: fint. Men det skal du ikke forvente.

Utstyrsliste: Her er listen over ting du MÅ/bør ha til et one night stand ute på byen:


1. Kondomer.
Viktig som prevensjon, og det er både sikkert for deg og din sexpartner med tanke på overflyttbare sykdommer som klamydia, gonorè, HIV og liknende skumle saker. Bruk alltid kondom, det er det viktigste.

I 2017 ble det registrert rundt 25,000 tilfeller av Klamydia i Norge (kilde: Nettavisen). Og mørketallene er dessverre store.

Så unngå å bli smittet av en kjønnssykdom. Noen av dem (som HIV) går heller ikke an å bli kvitt. Skulle du ønske å kjøpe kondomer med smak, så har vi skrevet en forbrukertest om det her. Les gjerne artikkelen: «Best i test: 6 kondomer med smak«.

2. Glidemiddel.
Du har kanskje merket at det kan være svært irriterende å bruke kondom når du driver og holder på en stund? Tørke, dårlig friksjon og sårbarhet er tre gode grunner til å huske glidemiddel.

Trenger du å få kjøpt glidemiddel før du skal treffe en mann eller dame på byen?

Her er noen artikler du kan ta en titt på:


Nå skal du få en liten leksjon i hvorfor det lønner seg med glidemiddel på one night stand med bruk av kondom.

Kroppens eget glidemiddel kalles «precum» og dannes når den mannlige sexdeltakeren blir kåt. Men dette «precumet» vil gjemme seg inne i kondomet, og vil ikke påvirke selve akten , noe som gjør at du blir nødt til å tilføre kunstig fuktighet som følge av dette. Så. Kort sagt; husk glidemiddel.

3. Tørkerull/dopapir.
Det kan være en fordel om du ønsker at den kvinnlige sexdeltakeren skal få en litt mer behagelig avslutning på det hele. Oppbevar gjerne en form for tørkepapir i nærheten av stedet/stedene man har sex, så skal du fort se at kvinnen blir sjarmert.

Og der var vel listen slutt på hva du trenger til et one night stand. Husk også tipset vårt om å holde deg unna de mest avanserte tingene dersom du ikke er veeldig rutinert. Men igjen; da skal du være veeldig rutinert og vite hva du driver med. Det kan også bli sett på som veldig sært og spesielt å holde på med masse forskjellige leketøy og spill når man bare skal «ha sex og bli ferdig med det».

Husk på dette neste gang du har one night stand da! Så kanskje blir det trygt, sikkert og deilig…

Konklusjon

Sex er en naturlig (og deilig) del av livet. Bare fordi man ikke er i et fast forhold betyr jo ikke at man skal avstå fra hele den seksuelle verden. Du kan fortsatt ha et aktivt sexliv. Mange kvinner (inkludert meg selv) har veldig suksessfulle «one night stands».

Nøkkelen er å være godt forberedt og vite hva man ønsker – samtidig som man har en klar plan på hva man ønsker. Det er flere ting man kan gjøre for å nyte et «tilfeldig ligg».

Legg igjen en kommentar