Ting å vite til et one night stand

Tips til ditt one night stand

Om du er singel og på leting etter en kjæreste, eller bare en eller annen å jokke på/jokke med, så er det slik at du trenger å være beredt dersom noe skulle skje etter en fuktig kveld på byen. Listen over ting du trenger til et one night stand er ikke så veldig lang, men det er vel ingenting på listen som kan strykes med mindre man er iskald med tanke på kjønnssykdommer og graviditet.

Det du trenger til en one night stand bør du egentlig ha liggende lett tilgjengelig. Å løpe huset rundt etter diverse godsaker er ikke veldig populært, som oftest i hvert fall. Og tommelfingerregel nummer èn er at “simple is the best way to do it”. Med andre ord bør du kanskje ikke møte opp med strap-on og analsex-krem dersom du ikke er veldig trygg på sexpartneren.

Og det er man som regel ikke på et one night stand.

Her er listen over ting du MÅ/bør ha til et one night stand ute på byen:


1. Kondomer.
Viktig som prevensjon, og det er både sikkert for deg og din sexpartner med tanke på overflyttbare sykdommer som klamydia, gonorè, HIV og liknende skumle saker. Bruk alltid kondom, det er det viktigste.

2. Glidemiddel.
Du har kanskje merket at det kan være svært irriterende å bruke kondom når du driver og holder på en stund? Tørke, dårlig friksjon og sårbarhet er tre gode grunner til å huske glidemiddel.

Nå skal du få en liten leksjon i hvorfor det lønner seg med glidemiddel på one night stand med bruk av kondom.

Kroppens eget glidemiddel kalles “precum” og dannes når den mannlige sexdeltakeren blir kåt. Men dette “precumet” vil gjemme seg inne i kondomet, og vil ikke påvirke selve akten , noe som gjør at du blir nødt til å tilføre kunstig fuktighet som følge av dette. Så. Kort sagt; husk glidemiddel.

3. Tørkerull/dopapir.
Det kan være en fordel om du ønsker at den kvinnlige sexdeltakeren skal få en litt mer behagelig avslutning på det hele. Oppbevar gjerne en form for tørkepapir i nærheten av stedet/stedene man har sex, så skal du fort se at kvinnen blir sjarmert.

Og der var vel listen slutt på hva du trenger til et one night stand. Husk også tipset vårt om å holde deg unna de mest avanserte tingene dersom du ikke er veeldig rutinert. Men igjen; da skal du være veeldig rutinert og vite hva du driver med. Det kan også bli sett på som veldig sært og spesielt å holde på med masse forskjellige leketøy og spill når man bare skal “ha sex og bli ferdig med det”.

Husk på dette neste gang du har one night stand da! Så kanskje blir det trygt, sikkert og deilig…

.
Powered by WordPress | Skjult kamera