Gavetips til henne: Kjøp en billig dildo

Gavetips til henne: Kjøp billig dildo

Vi pleier ikke presentere så mye gavetips her på Erotikkguiden, men vi bruker å gi noen tips når det nærmer seg «bursdagsmånedene», altså mai og april. Så her kommer et gavetips til henne.

Det lønner seg å kjøpe en dildo om du lurer på om du skal overraske kvinnen til bursdag eller noen andre anledninger.

Sexleketøy kan være et utmerket gavetips. Det vil si: det er jo tross alt noe som både gir glede til mottaker og den som gir. 🙂 Hvis du har en partner som ønsker seg en dildo i bursdagsgave, så kan det også hende at du får være med på leken.

Oversikt: nettbutikker som selger billige dildoer

Du kan gjøre èn av to ting.

Enten kan du lese denne kjøpsguiden om dildo. Den viser til de aller beste dildoene som finnes på det norske erotiske markedet.

Eller så kan du klikke deg inn på èn av nettbutikkene under. Samtlige har et godt utvalg av ulike dildoer.

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

5 regler når du skal gi sexleketøy i gave

Nettsiden unboundbabes.com har laget en liste over fem ting du må vite når du skal gi en dildo eller annet sexleketøy i gave til noen.

Her er dem:

#1: Ikke på jobb

Ikke gi en vibrator eller dildo til noen som en «morsom» gave på jobb. Det tar seg bare ikke ut. Ikke engang som «humor». For det er garantert noen som ikke setter pris på moroa.

Igjen: DET ER IKKE LOV Å GI SEXLEKETØY I GAVE PÅ JOBB. Sånn.

Nå fikk du det med deg.

#2: Kun kjøp dildo som gave til gode venner eller seksualpartnere

Hvis dere er NÆRE VENNER, så kan en dildo eller vibrator være en grei gave. Men her snakker vi VELDIG nære venner.

Du skal nærmest ha et forhold hvor dere avslutter hverandres setninger før man kan nærme seg dette nivået.

#3: Ha en samtale først

Ja – det kan være pinlig å snakke om sexleketøy med andre. Men det er mye pinligere å gi en dildo som, uten å ha nevnt det, innerst inne HATER alt som har med sexleketøy å gjøre.

Hvis dere ikke har snakket sammen om sexleketøy (som enten partnere eller venner), så er det litt for risikabelt å kjøpe inn.

#4: Til menn: Kjøp som en partner – ikke for deg selv

«Se her kjære – nå har du en dildo å kose deg med foran meg!»

Mange menn…

Sånn er det dessverre mange menn som tenker når de kjøper et sexleketøy til dama. Men det er ikke sånn det skal være.

Du er nødt til å presentere det på en måte som at begge parter skal ta del i moroa.

#5: Ikke kjøp en dildo som en «morsom gave»

Igjen…vi var litt inne på dette i første punkt.

Det er ikke noe «morsomt» med å kjøpe en dildo til en partner eller noen annen. Kvinnelig seksualitet er ikke noe man skal kødde med altfor mye. I tillegg kommer du til å se ut som en veldig spesiell person hvis du tuller med det.

I tillegg må vi jo tenke på miljøet. Kun kjøp ting du tror folk har bruk for. 🙂

Dildo: Klassisk gavetips

Nå skal vi ikke si at det er noe klassisk gavetips, men en hver kvinne har faktisk bruk for en dildo.

Samme om kvinnen er i et forhold eller ikke, så har man uansett bruk for en dildo. Kanskje man skal på hyttetur en gang, eller om man blir en helg alene. Da kan det jo være veldig fint med en dildo i nattbordsskuffen.

Vi skal straks foreslå noen dildoer du kan kjøpe fra nettbutikekr på internett- men først må vi bare si at det også finnes mange andre gavetips til henne enn en dildo. Men du skal ikke kimse av erotiske gaver faktisk – for det er utrolig mange kvinner som blir glad for at du ønsker å piffe opp sexlivet hennes, og om dere er i et forhold så er det kanskje omtanke for både deg og henne..?

Har du lyst til å gi andre erotiske leketøy i gave?

Andre gavetips til henne som går på det erotiske er;

Vibrator. Alle jenter bør prøve ut en vibrator før de dør. Når kvinner i overgansalderen først kjøper seg en vibrator, så skulle de ønske at de hadde en hele livet. Vi har naturligvis skrevet en artikkel som viser til de beste vibratorene på markedet. Vi kvinnene i Erotikkguiden reiser aldri på ferie uten vår lille vibrerende venn. Her kan du lese «best i test: vibrator«.

Sexy undertøy. Dette er et gavetips som både faller på deg og henne. Her kan du blant annet sjekke ut de mest sexy sykepleieruniformene på det norske markedet. Og ja – det er mye lekkert der ute.

Analkuler. Dette er for de litt mer kinky. Vi har også skrevet en artikkel hvor vi har testet og anmeldt mange buttplugger på markedet.

Men eksempler på dildoer du kan kjøpe som gave til henne:

Basix Dildo er en gummibasert dildo som kan gi selv den mest «vanskelige» kvinne orgasme.

Men her er det utrolig viktig at du bruker glidemiddel for å få det ordentlig til å sette seg der nede. Man har også en sugekopp festet til undersiden av dildoen slik at den har et rimelig stort bruksområde.

Dildoen kan også virke litt stor, men det virker bare deilig på de som har en normal vaginaåpning. Dette er ikke akkurat noe å prøve ut på typen…

Les om flere dildoer på Erotikknetts nettsider dersom du lurer på noe. Her finner du også produkttester og annet som omhandler erotikk og sexleketøy. For å si det sånn; det vil nok lønne seg å kjøpe sexleketøyet ditt hos noen som faktisk er seriøse i den erotikkbransjen – for det finnes nok av søplete nettbutikker, det skal jeg bare love deg.

Andre artikler om å gi sexleketøy som gave

Legg igjen en kommentar