Gavetips til henne: Kjøp en billig dildo

Gavetips til henne: Kjøp billig dildo

Vi pleier ikke presentere så mye gavetips her på Erotikkguiden, men vi bruker å gi noen tips når det nærmer seg “bursdagsmånedene”, altså mai og april. Så her kommer et gavetips til henne.

Det lønner seg å kjøpe en dildo om du lurer på om du skal overraske kvinnen til bursdag eller noen andre anledninger.

Dildo: Klassisk gavetips

Nå skal vi ikke si at det er noe klassisk gavetips, men en hver kvinne har faktisk bruk for en dildo.

Samme om kvinnen er i et forhold eller ikke, så har man uansett bruk for en dildo. Kanskje man skal på hyttetur en gang, eller om man blir en helg alene. Da kan det jo være veldig fint med en dildo i nattbordsskuffen.

Vi skal straks foreslå noen dildoer du kan kjøpe fra nettbutikekr på internett- men først må vi bare si at det også finnes mange

Basix Dildo med sugekopp til 249 kroner. Foto: Hetenetter.no

andre gavetips til henne enn en dildo. Men du skal ikke kimse av erotiske gaver faktisk – for det er utrolig mange kvinner som blir glad for at du ønsker å piffe opp sexlivet hennes, og om dere er i et forhold så er det kanskje omtanke for både deg og henne..?

Andre gavetips til henne som går på det erotiske er;

Vibrator. Alle jenter bør prøve ut en vibrator før de dør. Når kvinner i overgansalderen først kjøper seg en vibrator, så skulle de ønske at de hadde en hele livet.
Sexy undertøy. Dette er et gavetips som både faller på deg og henne.
Analkuler. Dette er for de litt mer kinky.

Men eksempler på dildoer du kan kjøpe som gave til henne:

Basix Dildo er en gummibasert dildo som kan gi selv den mest “vanskelige” kvinne orgasme.

Men her er det utrolig viktig at du bruker glidemiddel for å få det ordentlig til å sette seg der nede. Man har også en sugekopp festet til undersiden av dildoen slik at den har et rimelig stort bruksområde.

Dildoen kan også virke litt stor, men det virker bare deilig på de som har en normal vaginaåpning. Dette er ikke akkurat noe å prøve ut på typen…

Les om flere dildoer på Hetenetters nettsider dersom du lurer på noe. Her finner du også produkttester og annet som omhandler erotikk og sexleketøy. For å si det sånn; det vil nok lønne seg å kjøpe sexleketøyet ditt hos noen som faktisk er seriøse i den erotikkbransjen – for det finnes nok av søplete nettbutikker, det skal jeg bare love deg.

Utvalg av dildoer

Sjekk også ut vårt dildoutvalg hvor vi har listet opp dildoer:

[table id=2 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera