Gavetips til Valentines day: sexleketøy

Kjøp inn sexleketøy til Valentines day

Har du tenkt til å overraske din kjære med noen godsaker til Valentines day? Det kan være smart å kjøpe inn noen erotiske leker som dere begge kan få god nytte av. Sexy undertøy, dildo eller glidemiddel – mulighetene er svært mange og gode. Alt du trenger er bare å kjøpe inn noe frekt og få det tilsendt i diskrè pakker fra enten:

Dette er de to nettbutikkene innenfor den erotiske sjangeren i Norge som kan garantere deg at du får det du skal ha. Fantastisk kundeservice hos begge to og gode rabatt-tilbud er en del av hverdagen hos begge aktører.

Så, om du skal gjøre Valentines day litt mer pirrende for han og henne – kjøp erotiske leker.

Noen tips til hva du kan kjøpe til henne på Valentines day:

– En dildo. Alle kvinner trenger en – samme om de er i et forhold eller ikke. Det kan både gi det lille ekstra i forholdet i tillegg til at det kan være deilig for han å bruke den på henne.

– En vibrator. Mye av det samme, men her er forskjellene på varene litt større enn det er på dildoutvalget.

Håndjern kan kjøpes inn til Valentines day.


– “Støp din egen penis”-sett.
Her kan du lage en dildo av din egen penis og gi det til henne slik at du foreviger din mest kjære kroppsdel. Anbefales.

– Glidemiddel.
Det er noe alle må ha.

Hva kan du gi til han på Valentines day:

– En fleshlight (aka lommevagina) kommer nok alltid som et godt eksempel på noe gutter trenger.

– Erotisk litteratur. Det er vel ikke dumt at han kanskje lærer noe av de bøkene han absolutt skal lese? Kondomeriet har godt utvalg på erotisk litteratur som man faktisk lærer noe av.

– Sexy undertøy – til deg selv.
Om du kjøper inn et kostyme eller nytt sexy undertøy, så er sjansen veldig stor for at han vil ta gaven som noe av det bedre han har fått.

Dette er bare noen av mange tips til hva du kan overraske din kjære med på Valentines day. Men vi må også påpeke at det kanskje ikke er så lurt å kjøpe inn erotiske leker til flørter du kanskje ikke kjenner så veldig godt – det kan mistolkes og så videre…

Kjøp noe erotisk til Valentines day – dere vil ikke angre…

.
Powered by WordPress | Skjult kamera