Gavetips til Valentines day: sexleketøy

Kjøp inn sexleketøy til Valentines day

Har du tenkt til å overraske din kjære med noen godsaker til Valentines day? Det kan være smart å kjøpe inn noen erotiske leker som dere begge kan få god nytte av. Sexy undertøy, dildo eller glidemiddel – mulighetene er svært mange og gode. Alt du trenger er bare å kjøpe inn noe frekt og få det tilsendt i diskrè pakker fra enten:

Dette er de to nettbutikkene innenfor den erotiske sjangeren i Norge som kan garantere deg at du får det du skal ha. Fantastisk kundeservice hos begge to og gode rabatt-tilbud er en del av hverdagen hos begge aktører.

PS! Ønsker du tips om gode nettbutikker som selger erotiske leker i Norge, så bør du scrolle deg helt ned til bunnen av artikkelen. 😉

En bukett blomster vil raskt visne og dø ut. Men et godt sexleketøy (spesielt de som er batteridrevne) vil bare kjøre og kjøre og kjøre så lenge man ønsker. Uansett om du er singel eller i et forhold, så er Valentines Day den perfekte dagen til å investere i litt ekstra personlig glede.

Uavhengig av om du kjøper til deg selv eller en partner, så vil denne dagen representere noe erotisk og deilig for alle nordmenn. Dette er rett og slett dagen hvor du skal gi det lille ekstra.

Husk at noen merkedager er rett og slett laget for at man skal kose seg litt mer enn andre. Du bør virkelig bruke denne dagen til å feire sex, kjærlighet og romantikk!

Så, om du skal gjøre Valentines day litt mer pirrende for han og henne – kjøp erotiske leker.

Tips til erotiske leker som passer Valentines Day

Men hvor skal man begynne?

Det er veldig mange som ønsker å piffe opp sexlivet med noe sexleketøy, men ikke aner hvor man skal starte. Og hvis Valentines Day nærmer seg med stormskritt, så er det kanskje greit at du får ut fingeren så fort som mulig.

Vi er eksperter på sexleketøy. Tro oss. Vi står tross alt bak en nettside som kalles «Erotikkguiden.org». Det bør fortelle mye om oss.

Derfor har vi satt opp en full liste nedenfor. Her kan du bli inspirert til å kjøpe akkurat det sexleketøyet du har lyst på. En av de beste tingene med å kjøpe erotiske leker på nett er at man kan, helt uforstyrret, bruke masse tid på å gjøre gode undersøkelser.

Til kvinnen

Noen tips til hva du kan kjøpe til henne på Valentines day:

– En dildo. Alle kvinner trenger en – samme om de er i et forhold eller ikke. Det kan både gi det lille ekstra i forholdet i tillegg til at det kan være deilig for han å bruke den på henne.

Relevant artikkel: Test av dildoer: Norges 7 beste dildoer til en billig penge

– En vibrator. Mye av det samme, men her er forskjellene på varene litt større enn det er på dildoutvalget. En kvinne som får en vibrator på Valentines day vil elske deg. Det kan vi bare si her og nå.

Relevant artikkel: Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

Håndjern kan kjøpes inn til Valentines day.


– «Støp din egen penis»-sett.
Her kan du lage en dildo av din egen penis og gi det til henne slik at du foreviger din mest kjære kroppsdel. Anbefales.

– Glidemiddel.
Det er noe alle må ha.

Her har vi flere relevante artikler. Du kan enten sjekke denne artikkelen som omhandler varmende glidemiddel. Eventuelt kan du finne denne listen som generelt viser de beste glidemiddel-produktene på det norske markedet.

I tillegg er det ikke sånn at glidemiddel er et typisk kvinne-produkt. Det er vel så mange menn som får mye ut av å få litt ekstra væske når man har sex.

Til mannen

Hva kan du gi til han på Valentines day:

– En fleshlight (aka lommevagina) kommer nok alltid som et godt eksempel på noe gutter trenger.

Skulle du slite med å finne en fleshlight som passer, så har vi gjort jobben for deg. Vi har nemlig utført en stor produkttest av fleshlights – som du kan lese ved å trykke her.

– Erotisk litteratur. Det er vel ikke dumt at han kanskje lærer noe av de bøkene han absolutt skal lese? Kondomeriet har godt utvalg på erotisk litteratur som man faktisk lærer noe av.

Denne artikkelen publisert på gq.com er ytterst interessant. Forfatteren hevder at kvinner elsker å lese erotisk litteratur, men at veldig mange menn har oversett hvor godt hjelpemiddel litteratur kan være for et bedre sexliv.

– Sexy undertøy – til deg selv.
Om du kjøper inn et kostyme eller nytt sexy undertøy, så er sjansen veldig stor for at han vil ta gaven som noe av det bedre han har fått.

Dette er bare noen av mange tips til hva du kan overraske din kjære med på Valentines day. Men vi må også påpeke at det kanskje ikke er så lurt å kjøpe inn erotiske leker til flørter du kanskje ikke kjenner så veldig godt – det kan mistolkes og så videre…

Kjøp noe erotisk til Valentines day – dere vil ikke angre…

Nettbutikker som selger erotiske leker

….og mange av disse nettbutikkene har veldig ofte gode tilbud rundt Valentines Day.

Det kan i hvert fall være verdt å ta en titt på dem.

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

En kommentar om “Gavetips til Valentines day: sexleketøy”

  1. Et godt tips er å gå på Kondomeriet rett før Valentines day, det er så utrolig mye på tilbud der.

    Ofte har de også pakketilbud. det vil si at man får kjøpe erotiske leker både til han og henne…som en kombi-deal.

    Svar

Legg igjen en kommentar