Glidemiddel brukes mer og mer

Glidemiddel i økt bruk

Når det gjelder å få mest mulig ut av enhver elskovsakt bør man ha et godt glidemiddel som gjør at det glir litt lettere når man har sex. Primært fordi det er en rekke ulike grunner til at en kvinnes naturlige fuktighet kan redusere til tider. Noen av de vanligste årsakene til vaginal tørrhet blir stress, visse typer medisiner samt p-piller.

Men et glidemiddel i ditt kjærlighetsliv er noe du bør ha ved sengen din side selv om vaginal tørrhet ikke er et problem, og for tiden sex er veldig hyggelig for deg og din partner. Når du bruker glidemiddel er det slik at det forsterker følelsene at de to av dere vil oppleve når og hvor det gjelder og åpner for mer livskraftige seksuelle aktiviteter uten ubehag som ofte følger med det.

Det er ikke veldig komplisert å verken bruke eller kjøpe glidemiddel.

Glidemiddel i alle prisklasser

Glidemiddel finner du både til alle prisklasser og typer – de mest populære er naturligvis de som gir deg en fin opplevelse med tanke på smak. Nå skal det sies at oralsex er en svært vanlig utøvet ting blant veldig mange mennesker, noe som gir det å ha noe godt å sutte på et helt essensielt preg over den seksuelle akten for veldig mange.

Det å velge et vannbasert glidemiddel er det beste alternativet da det er latex- kondom-kompatibel (olje og oljebaserteglidemidler er ikke), vaskes av lett (silikonbasert glidemiddel ikke er vannløselige som betyr at det er vanskelig å vaske bort eventuelle skadelige bakterier som skjer for å være til stede øke sannsynligheten for infeksjon), og aller viktigst vil det ikke flekker på sengetrekk og liknende som de andre kan. Hvis du er en kvinne som er utsatt for å få gjærinfeksjoner må du bruke et vannbasert glidemiddel som er laget uten glyserin.

Det er viktig at du kjøper glidemiddelet ditt på rett sted. Som regel er det ikke så veldig vanskelig å finne ut av at man kanskje bør kjøpe det hos de store nettbutikkene da det som oftest er her man finner de beste avtalene.

Oversikt: Forskjellige typer glidemiddel

Om du ønsker å kjøpe glidemiddel, så kan du vurdere noen av disse artiklene:

Legg igjen en kommentar