Tre seksuelle ting man gjør feil i et forhold

Jeg er en 31 år gammel «hyperseksuell» kvinne. Det vil si: jeg elsker å ha et ekstremt aktivt seksuelt liv – også når jeg har en fast partner.

Men jeg har flere ganger endt opp i forhold hvor det rett og slett skjer litt for lite i senga.

I denne artikkelen skal jeg fortelle deg hvorfor mange forhold ender opp uten alt for mye sex. Dette er nok en artikkel de aller fleste i langvarige forhold vil ha god nytte av.

Tre klassiske feil i parforholdet som fører til mindre sex

1. At man ikke utforsker noe nytt og spennende

Å være redd for å prøve noe nytt. Det å føle seg flau eller på noe annen måte skamfull på seksuelt variasjon inn i en ny teknikk eller stilling bør ikke være til stede. Realiteten er at sex kan bli ganske gammeldags og kjedelig uten variasjon. Men den gode nyheten er at det er hundrevis av måter å krydre sexen opp gjennom nye tips, triks og teknikker, som alle er veldig naturlig, morsom og ikke bisarre, farlig eller alt for ville.

Vi vil anbefale deg å introdusere noen sexleketøy inn i forholdet dersom man har stagnert/sliter med å finne på noe å gjøre.

Hva er det man kan gjøre nytt i et seksuelt forhold?

Her er noen av variasjonene man kan gjøre for å få sexlivet til å bli litt mer spennende:

  • Prøv nye sexposisjoner. Søk gjerne på ord som «Kama Sutra» på Google eller les denne artikkelen. Tro meg: det er nok mange ulike posisjoner der ute som dere neppe har prøvd. 🙂

  • Ha sex nye steder. Her kan jeg varmt anbefale en artikkel som jeg selv har vært medforfatter på. Den heter «Tre steder man bare MÅ ha sex før man dør«.

  • Partnerbytte og cuckolding. Jeg vet at det er mange som sliter med å akseptere at partneren har sex med andre. Men tro meg: det å prøve litt swinging eller cuckolding er noe som virkelig kan ta variasjonen i sexlivet deres til neste nivå.

  • Kjøp noe sexleketøy. Hvis du besøker forsiden vår og scrolle deg litt ned, så finner du en rekke «best i test»-artikler om ulike erotiske leketøy. Vi kan nærmest garantere at det er mye snacks der som du aldri har prøvd før.

2. Man mener at sexleketøy er «sløsing av penger»

Stole på noe annet enn sexleketøy for å skape variasjon. Mange ganger vil par tro at ved å bringe inn sexleketøy eller erotiske filmer vil dette skape variasjonen de leter etter. Men når du stoler på noe utenfor hverandre for å gi nytelse, blir det til slutt mye bedre som regel. Sexleketøy kan ha sin plass i et forhold, men å lære teknikker og triks med hverandre er den beste måten å skape variasjon og krydre alt på.

Hvor bør man kjøpe sexleketøy?

På nettet!

Det å handle erotiske artikler på nett er både billigere, tryggere og mer anonymt enn å gå på Kondomeriet i Karl Johans gate.

Hvis du ønsker å få litt inspirasjon og tips til hvilke erotiske nettbutikker du skal velge, så har vi gjort jobben for deg her.

3. Man tror at det er verdt å bruke pengene på «parterapi»-litteratur

Stole på sexmanualer som er utdaterte, ufullstendige og svake. Det er mange sexmanualer som par vil gå til for ideer og tips for seksuell variasjon. Dessverre er mange av disse er utdaterte og inneholder svært grunnleggende ting som de fleste par allerede vet, ellers kan de bli altfor sprø og merkelige for den gjennomsnittlige par som ønsker å skape sunn erotisk seksuell variasjon.

Om man unngår å gjøre disse tre tingene, så tror jeg det skal være lite som kan gå galt dersom man skal piffe opp sexlivet sitt noe. Dessverre er det slik at etter en stund vil man ikke ha den samme seksuelle gnisten som det man hadde i det man ble kjærester. Ikke bare er dette veldig lite gunstig, men også veldig naturlig.

Mitt beste tips er å kjøpe noen sexleketøy for å gjøre det hele mye enklere for samtlige involverte parter og om man prøver ut et slikt leketøy på damen eller typen sin, så vil man merke stor forandring og forbedring.

Legg igjen en kommentar