Tre seksuelle ting man gjør feil i et forhold

Tre vanlige feil med sex er følgende:

1. Å være redd for å prøve noe nytt. Det å føle seg flau eller på noe annen måte skamfull på seksuelt variasjon inn i en ny teknikk eller stilling bør ikke være til stede. Realiteten er at sex kan bli ganske gammeldags og kjedelig uten variasjon. Men den gode nyheten er at det er hundrevis av måter å krydre sexen opp gjennom nye tips, triks og teknikker, som alle er veldig naturlig, morsom og ikke bisarre, farlig eller alt for ville.

Vi vil anbefale deg å introdusere noen sexleketøy inn i forholdet dersom man har stagnert/sliter med å finne på noe å gjøre.

2. Stole på noe annet enn sexleketøy for å skape variasjon. Mange ganger vil par tro at ved å bringe inn sexleketøy eller erotiske filmer vil dette skape variasjonen de leter etter. Men når du stoler på noe utenfor hverandre for å gi nytelse, blir det til slutt mye bedre som regel. Sexleketøy kan ha sin plass i et forhold, men å lære teknikker og triks med hverandre er den beste måten å skape variasjon og krydre alt på.

3. Stole på sexmanualer som er utdaterte, ufullstendige og svake. Det er mange sexmanualer som par vil gå til for ideer og tips for seksuell variasjon. Dessverre er mange av disse er utdaterte og inneholder svært grunnleggende ting som de fleste par allerede vet, ellers kan de bli altfor sprø og merkelige for den gjennomsnittlige par som ønsker å skape sunn erotisk seksuell variasjon.

Om man unngår å gjøre disse tre tingene, så tror jeg det skal være lite som kan gå galt dersom man skal piffe opp sexlivet sitt noe. Dessverre er det slik at etter en stund vil man ikke ha den samme seksuelle gnisten som det man hadde i det man ble kjærester. Ikke bare er dette veldig lite gunstig, men også veldig naturlig.

Mitt beste tips er å kjøpe noen sexleketøy for å gjøre det hele mye enklere for samtlige involverte parter og om man prøver ut et slikt leketøy på damen eller typen sin, så vil man merke stor forandring og forbedring.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera