Nybegynnerguide: ditt første sexleketøy

Ditt første sexleketøy? Les her!

Et sted må man alltid starte, også når det kommer til sexleketøy. Om du ikke er så erfaren, så gjelder det å søke informasjon om produktene på det riktige stedene slik at du er sikker på at du får tak i akkurat det som passer deg.

I tillegg er det stor forskjell på innkjøp av sexleketøy til gutter/menn og til kvinner/jenter. Dette på grunn av åpenbare forskjellige fysiologiske behov.

Sex leketøy har eksistert i en eller annen form for hundrevis av år, men de blir stadig mer populære enn noen gang. Faktisk er det slik at de aller fleste erotiske butikker har en viss form for økning omsetningsmessig, noe som er imponerende i det etter hvert så skarpe markedet.

Vi har satt opp noen spørsmål til deg som er nybegynner på dette med sexleketøy.

Hva slags sexleketøy er det best å begynne med?

Sexleketøy kommer i mange ulike skikkelser: dildoer, penisringer, analsex-leketøy som feks analkuler, penispumper (som vist i den fantastiske filmen med han der engelske spionen…), sexdukker og vibratorer for å nevne noen.

114091_Flyvertinne

For den kvinnelige delen av befolkningen vil kanskje en enkel og billig dildo være starten på et fast forhold til sexleketøy, mens det hos mannen kanskje er mer aktuelt med en fleshlight (lommevagina..) og glidemiddel av noe slag. Dette er det helt klart mest populære hos begge kjønn.

Hva koster sexleketøy?

Akkurat dette spørsmålet blir som å stille spørsmålet «hvor langt er et tau?». Men det er klart at det finnes visse normer for hva som er normal pris, og du blir neppe lurt dersom du benytter deg av en av de store sexnettbutikkene i Norge. Det er mange gode erotiske nettbutikker der ute.

Begge alternativer er veldig gode og etter all sannsynlighet de beste erotiske nettbutikkene i Norge.

Her selges det utrolig mye sexleketøy hvert år til en uslåelig pris.

En dildo får du fra 199 – 999,-.
En fleshlight får du fra 299-1399,-.

Det må sies at de fleshlightene som er støpt etter kjente kvinnelige pornostjerner har en litt høyere pris, men kanskje også en bedre nytelseseffekt. Man får som regel det man betaler for, selv når det kommer til erotiske produkter!

Hvor bør man kjøpe sexleketøy?

For det første må vi si at vi har skrevet en artikkel om dette.

Den heter «Billigste sexleketøy – Norges beste nettbutikker«….og vi anbefaler den artikkelen naturligvis veldig varmt.

Om du bare har lyst til å få en oversikt over det som er, etter vår mening, de beste erotiske nettbutikkene i Norge, så kan du finne oversikten her:

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Legg igjen en kommentar