Skap et liv med sexleketøy

Krydre sexlivet? Kjøp sexleketøy

Mange par velger å holde seg svært tradisjonelle når det kommer til hvordan de forholder seg i sengen. Lite sexleketøy, ingen forandring og hele den reglen der gjør ikke akkurat at sexlivet blir piffet så veldig opp. Man går lei av hverandre seksuelt, noe som er utrolig farlig om man skal ha et forhold til å vare lenge.

Men det finnes også en løsning.

Løsningen er å åpne opp for sexleketøy. For tro meg; variasjon er alfa og omega for at et par skal kunne beholde gnisten over tid. Det å skifte fra misjonærstillingen til «doggy style» er sjelden nok. Kanskje for en uke eller to, men i lengden blir man lei av det.

Snakk med partneren din når du skal kjøpe sexleketøy

Åpne emnet med partneren din utsiden av soverommet når dere begge er i godt humør. Overrask din partner med en ny leke vil mest sannsynlig få en god velkomst, men det er ikke helt sikkert at dere er enige om hvilke sexleketøy man bør kjøpe inn.

Så da er det viktig å følge nøye med på neste råd – nemlig hvilke sexleketøy bør man kjøpe inn for å tilfredsstille begge parter?

Start med det grunnleggende

Listen skal inneholde lys, glidemiddel, massasje oljer, sexrelaterte bøker, og et romantisk spill. Når du blir vant til å bruke disse elementene i soverommet, er det på tide å introdusere leker. Da kan du videre kjøpe en dildo som brukes på kvinnen som en substitutt til vanlig «fingring» og øvrig forspill man har før man har sex.

Hos mannen er det kanskje litt vanskeligere å ta det et steg videre, men det er absolutt en mulighet om han er av den dristige typen.

Så…hvilke erotiske leketøy kan være smarte å starte med?

Her er en liste over sexleketøy som vi varmt kan anbefale å starte med:

Forhandle hva dere begge vil være komfortabel med

Vil du ha noe romantisk, sensuelt eller erotisk? Noe som vibrerer eller ikke? Hvor mye vil du bruke? Er kvalitet viktig for deg?

Alle er spørsmål man må besvare før man går til innkjøp av noe.

Tenk nøye gjennom hva som kan få sexlivet deres på riktig spor. Som regel er svaret at man bør ha en dildo og noe glidemiddel til å starte med. Dette er faktisk perfekt til å brukes parvis – det er bare å prøve ut…

PS! Vennligst merk at selv om vi velger å bruke ordet «forhandle», så er det ikke en vanlig form for forhandling. Du skal ikke presse noen til å si ja til noe de ikke vil. Sex skal både være sunt og 100 % frivillig.

Men det å skulle foreslå et sexelektøy over et annet bør absolutt være mulig.

Lær deg selv på hva sexleketøy er laget av

Sørg for å lese etiketter og se til leker produsert av anerkjente selskaper som er laget av 100% silikon, 100% glass , eller liknende. Mange leker sier at de er laget av «silikon» når bare 10% av leketøy er silikon, men dette kan du unngå ved å kjøpe inn sexleketøy hos de større nettbutikkene i Norge – her får du kvalitet til lave priser.

Liste over gode nettbutikker som selger sexleketøy

Her er våre favorittbutikker – rangert i synkende rekkefølge.

Og ja – vi har god erfaring med samtlige av de erotiske nettbutikkene som vi anbefaler.

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

2 kommentarer om “Skap et liv med sexleketøy”

  1. Et godt tips er å introdusere noe som skal brukes på seg selv. Er du dame, så kan du ta med en vibrator eller dildo i sengen. Mannen vil bli HELT VILL.

    er du mann, så kan du kanskje vise hvordan man onanerer med en fleshlight

    Svar

Legg igjen en kommentar