Sexleketøy: Hva trenger man?

Sexleketøy – det er en jungel der ute! Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal velge i et kondomeri!

Så hvordan kan man få en full oversikt?

Vi i Erotikkguiden har gått dypt inn i det norske markedet for å vise til hva som egentlig selges. Du har kanskje en idè om at du skal piffe opp sexlivet, men aner ikke hva slags type sexleketøy man skal kjøpe seg. Det er et normalt problem. Tro oss.

Nettopp derfor trenger vi artikler som denne.

Det er selvfølgelig subjektivt hva man liker når det kommer til sexleketøy, men noen normer er det vanlig at veldig mange mennesker kjører når det kommer til disse tingene. Og da har man for eksempel en mal som ser nogenlunde slik ut:

Glidemiddel

Ikke bare er det viktig når du skal onanere for deg selv, men også under sex er det svært viktig at man bruker glidemiddel. Et hett tips er å kjøpe inn noe som kalles «varmende glidemiddel» som gir en mye bedre følelse for samtlige mennesker som tester det ut. Jeg kan nærmest garantere at man vil slite dersom man ikke benytter seg av glidemiddel i lengden – kanskje spesielt hvis man bruker kondom.

Relevante artikler

Kondomer

Har du ikke kondomer, så kjøp det inn automatisk. Den eneste unnskyldningen til å ikke ha kondomer liggende i nattbordsskuffen er om man er i et fast forhold der man enten skal prøve å få barn eller at den kvinnelige partneren går på P-piller.

Husk at kondomer også kan være en form for sexleketøy. Mange ser på det som et utelukkende godt hjelpemiddel for å forhindre graviditet og spredning av kjønnssykdommer.

Men det kan være utrolig mye mer spennende enn som så.

I artiklene under kan du se eksempler på gode artikler som omhandler litt mer …. spennende kondomer.

Relevante artikler

Dildo

Vi begynner med dildo i første omgang, og så får man heller gå videre på vibrator senere. Som sexleketøy for single er det helt perfekt, men for folk som er i par er det nesten bedre – rett og slett fordi det er vorspielmateriale nummer èn. Prøv å kjøp inn en dildo og se hvordan det skal gå i fremtiden. Det anbefaler på det varmeste.

Erotikknett.no har et godt utvalg når det kommer til sexleketøy, og jeg pleier selv å bruke dem.

Relevante artikler

Fleshlight

Mens en dildo simulerer mannens penis…så simulerer en fleshlight kvinnens vagina.

Du har helt sikkert hørt det lite sjarmerende ordet «lomme-vagina». Dette henspiller på det som hos de erotiske nettbutikkene blir kalt en fleshlight. I bunn og grunn er det en 20-25 centimeter lang imitasjon av en vagina. Disse brukes utelukkende av menn (da det kreves en penis).

Det litt interessante er at ikke alle fleshlightene vil imitere en kvinnes vagina. Noen av dem er faktisk laget for å enten imitere analen (derav trangere) eller munnen (wohoo! Blowjob!).

Relevante artikler

Sexy undertøy

Ja – sexy undertøy går faktisk også under paraplykategorien sexleketøy.

Det er tross alt noe man har på seg for at sexen skal bli bedre. Kjøp deg en flott body, et sykepleierkostyme eller noe annet frekt – og overrask mannen din når han minst venter det. Dette er noe som i aller høyeste grad kan være med på å sette prikken over i’en i forholdet.

Relevante artikler

Legg igjen en kommentar