Fem spørsmål om sexleketøy

Er det OK å tenke på sex? Er det OK å lese om sex? Er det OK å ha sex? Bare for gledens skyld?

Sex er en god ting. Sex er legitimt så lenge alle de involverte gjør det av egen fri vilje. Sex er fysisk, følelsesmessig og åndelig binding mellom to eller flere kjærlige mennesker. Nesten hvert menneske vil ha sex mange ganger i sitt liv. Det er normalt og naturlig for voksne mennesker som enten er glad i hverandre eller bare ønsker litt ekstra kos.

Det er ok å tenke på sex, så vel som å tenke på kjærlighet, og å tenke på det å skaffe seg et barn som følge av den seksuelle aktiviteten. For å ha gode relasjoner, og godt og tilfredsstillende sexliv vil det være bra hvis alle vil vite mer om seksualitet, så å lese om seksualitet er veldig bra. Sex for nytelse kan gjøre mange gode ting for menneskeheten, lette stress og gjøre flere mennesker på denne planeten lykkelig.

Er det OK å kjøpe og bruke sexleketøy?

Sexleketøy er leker. Disse lekene bruker å øke den seksuelle nytelsen alene eller med en partner (eller
noen partnere). Sexleketøyets eneste formål er å øke gleden på det seksuelle planet, noe som gir en boost av orgasmer og gode følelser. Det gjør ikke vondt for noen mennesker å ta i bruk denne type leketøy.

Er det OK å onanere med sexleketøy?

Onani er å elske med deg selv helt til man oppnår en orgasme. Veldig mange nordmenn har i de seneste årene heller tatt i bruk

Bruk glidemiddel når du har sex.

sexleketøy som dildo og vibrator når de skal leke med seg selv, noe som er anbefalt fra flere sexologer. I tillegg til at man blir mer erfaren på det seksuelle planet, så har man også muligheten til  å velge ut sitt favorittleketøy fra mange av de erotiske nettbutikkene som finnes på markedet. Uansett gjør det at du føler deg bra med deg selv, og gjør ikke vondt.

Er det OK å bruke sexleketøy ved å elske med min partner?

Det er vidunderlig, hva gjør at du både føler deg bra samt at det kan være veldig bra for sexlivet ditt og dine relasjoner.

Undersøkelser viser at flere og flere par benytter seg av sexleketøy sammen for å eksperimentere i større og større grad.

Hva er det beste sexleketøyet?

Det finnes ikke noe slikt som “beste sexleketøy” for alle. Alle er litt annerledes enn de andre. Det finnes gode sexleketøy for par så vel som for homofile og lesbiske. Det er mest vanlig med vibratorer og dildoer, men også noe så enkelt og primitivt som kondomer og glidemiddel kan gå under fellesbetegnelsen sexleketøy – noe som gir deg en pekepinn på hvor bredt dette spekteret faktisk går.

Sexleketøy er stort eventyr – kjøp dem og ha mye moro med dem.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera